braza 04.05.2009 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 To w ramach zabezpieczenia czasu wolnego pewno sie pojawią w Zieleniewie - to sztandarowe przedsięwzięcie grup zorganizowanych z najbliższych okolic Zapraszam na przejażdżkę na grzbiecie najsłynniejszej klaczki w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.05.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 to coś z piratami ma wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Nie, Piraci to inne atrakcje, w porcie jachtowym. Zieleniewo to Mini Zoo - tam jeżdżą praktyczne wszystkie grupy zorganizowane to i pewnie grupa Twojego syna zawita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 http://www.dzikizachod.com.pl/ - obejrzyj sobie ten dziki zachód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.05.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 tego w programie nie widziałem, tylko piraci, rejs, aquapark ( chyba ) a reszta to treningi i ...... dyskoteki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2009 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Może i się wyłamali, albo nie wiedza, chociaz z tego co ja wiem, to Dziki Zachód Zieleniewo ujęty jest w przewodniku polskich atrakcji. A dyskoteki wazna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2009 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dzień dobry! Co do rodziców chrzestnych, to ja się czuję bezwzględnie matką siedliska. W końcu kto gadał o agro i że można mieć dom i robić to, co się kocha? I sam świecił przykładem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.05.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Brazunia - właśnie przeczytałam To najlepsza wiadomość dnia Nawet nie wiesz jak się cieszę, że w końcu udało Wam się ten kredycik dostać :D Teraz to już wszystko pójdzie z górki i będziesz miała to swoje upragnione siedlisko Chiba czas szykować zwierza na przyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 05.05.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Gratulacje!!! Juz rok wkrótce minie od kiedy zamieszkałem w mej uroczej gminie.. Powiem Ci że dopadaja mnie od czasu do czasu takie momenty zachwytu, że trudno uwierzyć! Życzę ci żebys zrealizowała swoje marzenia i dostrzegała że się materializują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.05.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Chiba czas szykować zwierza na przyjazd sam kłusem pobiegnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Depsia - świecisz tak, że w nocy spać nie mogłam z tego blasku Wiochman - dzięki piękne! Jakoś dziwnie spokojna jestem, że jak już w końcu tam zamieszkam, to zachwycać się będę bez przerwy ... o ile mi sił wystarczy po herkulesowej harówie uprzątnięcia tego wszystkiego Maluszku, o jakim zwierzu mówisz ... czyżbyś w ten wdzięczny sposób dawała do zrozumienia, że z Mężem chcesz przyjechać Jamles, a ja myślałam, że to Twój synek kłusem będzie podążał w celu dostąpienia zaszczytu patrzenia na świat z grzbiety księżniczki Witanko wszystkim w pochmurny ale nie zapowiadający raczej deszczu dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.05.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Maluszku, o jakim zwierzu mówisz ... czyżbyś w ten wdzięczny sposób dawała do zrozumienia, że z Mężem chcesz przyjechać niby miałam na myśli moje piesy ale jak tak miło nas do siebie zapraszasz to mogę z Małżem przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.05.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Witanko w słoneczny, acz zimny dzień braza , GRATULUJĘ stumilowy krok za Tobą a teraz tylko do przodu.... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Kredyt mamyPanienko Przenajświętsza!!!!!!!!!!!! http://www.zpo-konieczno.eu/pliki/powitalny/szampan.jpg Super!!! Bardzo sie cieszę, teraz to już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Maluszku ... a co ja mogę powiedzieć ... pewnie, że tak, jeno musze mieć trochę czasu na ogarnięcie tego wszystkiego Amtla - dzięki W kwestii tego kredytu ... mogę powiedzieć tak ... jeszcze tydzień temu stałam nad ogromną przepaścią, teraz zrobiłam wielki krok naprzód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Kasia ... szampan z rana jak śmietana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Kasia ... szampan z rana jak śmietana Nooo baaaa Zobacz, tak sie prawie zbiegło z dwuletnią rocznicą bytności na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ty mi tu czasu nie licz A serio: zupełnie zapomniałam, że dwa lata się już tutaj szwendam Tak na sucho się nie da http://www.belvedere.pl/images_user/danzka_smakowe.jpg Ci, co w pracy niech uważają na szefów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.05.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Brazunia - to teraz czekamy na njusy dotyczące siedliska Trzymam kciuki za udany zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 05.05.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 właśnie, właśnie... bym sobie jakieś zdjęcia obejrzała a tu posucha nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts