braza 07.05.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Szklaneczkę ginu w miłym towrzystwie mogę posączyć ... drapane zawsze lepiej smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.05.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 cfaniura czekej na wybrzeze tez sie kiedys wybiorem hehheeh juz sie za prawko wziołem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Straszysz, czy obiecujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dobry wieczór patrzcie państwo biednej Brazusi się myszy w blokach zalęgły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.05.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Straszysz, czy obiecujesz hmmm ze strasyniem nie ta pora ...informujem tylko ...i bydzies pic jakem duchaty wis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.05.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Jeśli ma myszy też odławiać, to dzwoneczek nie ten...teges ... a jeśli tylko jako ozdoba występuje, to jak najbardziej!! Na myszy dzwoneczek nie działa. Wiem cos o tym Na jaszczurki, niestety, też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Jeśli ma myszy też odławiać, to dzwoneczek nie ten...teges ... a jeśli tylko jako ozdoba występuje, to jak najbardziej!! Na myszy dzwoneczek nie działa. Wiem cos o tym Na jaszczurki, niestety, też nie. Niezła jest ta Miśka Duchaty, no straszysz jak nic!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.05.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Obie, nie tylko Miśka. W Carmeni też obudziło się zwierzę!Myszy w różnych fazach - od na wpół żywych, poprzez agonalne, martwe, nadrgyzione mniej lub bardziej aż po same mysie flaczki - znajdujemy w różnych miejscach. Jaszczurki najczęściej żyją, choć są pozbawione ogonów. Ten trik jednak nie wystarcza, ponieważ regularnie odbieramy kocicom przerażone gady i wypuszczamy. Czasem gady same uciekają. W efekcie niedawno wieczorkiem złapałyśmy spacerującą po salonie zwinkę...Za to ptaszków nie przynoszą...Chociaż mam obawy przed przybiciem na brzozie budki dla szpaczków - pamiętam, jak Kiczorce wyrwałam z pyszczka ciepłego jeszcze, zupełnie opierzonego młodego szpaczka. Nagadałam bestii, ale spłynęło jak po kaczce (bez podtekstów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2009 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Nasz Misiek w dzwoneczku na szyi ptaszki łapie, bestia jedna. Jak jesteśmy w ogrodzie to mu uniemożliwiamy (staramy się płoszyć mu ptaszki), ale jak tylko się odwrócimy... Agduś, ja bym karmnika nie zakładała - to przynęta dla ptaszków, a kocice tylko czekają... Braza, to bardzo dobry pomysł, żeby kot w siedlisku był, bo przyjście myszy to nie jest kwestia "czy" - to jest kwestia "kiedy". I wtedy kocio będzie niezastąpiony. Jeśli mogę sugerować - weź kociczkę. Kot znaczy teren, a to ma silny specyficzny zapach. A kociczkę wysterylizujesz i będzie spokój. Będzie przywiązana bardziej do domu i mówi się też, że kocice są bardziej łowne od leniwych kocurów, chociaż z tym różnie bywa - nasze kocury zawsze bardzo łowne były. Ja Wam mówię, Gwoździk rację miał z tym Bożym Ciałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.05.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 A kot kiedy będzie? I ciekawe co na to psuka powie A Braza to nas jeszcze zaskoczy z tym siedliskiem zobaczycie. Nie będziemy pewni dnia ani godizny kiedy zostanie obwieszczone, że Księżniczka Braza została obszarniczką Tak sobie myślę, że to będzie wcześniej niż przed Bożym Ciałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Popołudniowe witanko Trochę sobie dzisiaj pobiegałam, uzbierałam od groma kasy na wycieczkę szkolną, przegoniłam psukę po mieście i ledwo żyję. Upał mamy piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Do kapelusza "na psa" zbierałaś czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Przydałoby się ... pomysł niezły, zaoszczędziłabym na żarcie Musiałam załatwić kilka spraw i wzięłam ją ze sobą. Błąd!!! Cholernie gorąco się zrobiło!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 dzień dobry Brazula na siedlisko to ze dwa koty potrzebne będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.05.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ja Wam mówię, Gwoździk rację miał z tym Bożym Ciałem... ...TO się stanie przed Bożym Ciałem ... a co do kotów-samców ... to mój faktycznie jest leniwy ... jak Garfield ... ... mam tylko nadzieję, że nie obrabia mi dooopy tak jak tamten swojemu właścicielowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Gwoździku, na nie obrabianie dupy raczej bym nie liczyła ... koty maja swoje osobiste podejście do wszystkiego Hej wieczorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Brazulka nooooooooo powiedz coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Brazulka nooooooooo powiedz coś Coś!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 a konkretniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Nie ma konkretów! Chciałaś, żebym powiedziała coś, to powiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts