wu 08.05.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 ech babo jedna dręczycielko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Sama nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 dobra to idź zobacz coś na pocieszenie u mnie w komentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Widziałam!! Onek jest cudny, Katma też tak wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 no a bestia jak nasłuchuje to tak usiska nadstawia że aż mu czubeczki zachodzą na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Wyrośnie z tego. W przyszłości będzie je tylo mocno prężyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 no ja wiem ale to od razu widać że bestia rasowa jest po tych usiskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 http://lh5.ggpht.com/_KFyrzt_Ogts/SfQOlgCOrgI/AAAAAAAABNI/eZS0AcFFqzU/s512/20090416_11.JPG O, takie uszy A że bestia rasowa to widać po zadzie, nie po uszach i po "otworze" zapachowym na ogonie - tak mniej więcej pośrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.05.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 A kot kiedy będzie? I ciekawe co na to psuka powie A Braza to nas jeszcze zaskoczy z tym siedliskiem zobaczycie. Nie będziemy pewni dnia ani godizny kiedy zostanie obwieszczone, że Księżniczka Braza została obszarniczką Tak sobie myślę, że to będzie wcześniej niż przed Bożym Ciałem godziny nie, ale napewno to będzie ..... czwrtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 "A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój..." - prawda!!! Nawet pioruny występowały dość licznie, a teraz słoneczko świeci (tylko nie wiem, czy ciepło, dopiero się zwlokłam ) Miłego Jamles ... który czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Dzień dobry! Śpita? Nie może być! Wstawać, ja już chlebek zdążyłam upiec rano! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Podeślij mi z pół bochenka coooo???? Będę musiała tyłek ruszyć do piekarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.05.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Depesia, to o której Ty wstajesz, skoro świt? Nie powiem o tym swemu, bo by jeszcze wymagać zaczął Braza, bułki z ziarnem mam, sama... kupiłam, kcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Kcem, a z jakim ziarnem, bo ja nie lubię pestek słonecznika w pieczywie Nie wiem, o której wstaje Depsia, - dla mnie to i tak o wiele za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.05.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Depesia, to o której Ty wstajesz, skoro świt? ... ... Nie wiem, o której wstaje Depsia, - dla mnie to i tak o wiele za wcześnie ... jak to o której ... o tej samej co ja ... o 5-tej rano ... przy pierwszej kawce na tarasie, ptasich treli słuchamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Ło mamuniu, Chefie, to za karę Nie wiem, może kiedyś tak będę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.05.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 [quote name="Chef Paul... jak to o której ... o tej samej co ja ... o 5-tej rano ... przy pierwszej kawce na tarasie, ptasich treli słuchamy [/quote] ja mam podobnie tez chce do klubu porannych kawoszy przy ptasich trelach ...taras co prawda jeszcze w planach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 No, tak jak o tej porze roku, to zwykle przed szóstą, latem wcześniej. Nie narzekam absolutnie, sama się budzę z siebie, więc wstaję, bo rano nie wyleżę... No i cos robię, no bo co będę się nudzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Jakbym tak wstała o 5 to na tym tarasie, przy ptasich trelach pewnie by mi do 10 zeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.05.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Ło mamuniu, Chefie, to za karę Nie wiem, może kiedyś tak będę... ... jak dojdziesz do stosownego wieku "to będziesz" buźka ps - ... choć kto to wie ? ... Depeesia smarkatka jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts