Arnika 16.05.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Braza jest OK A co z Twoim kawałkiem Świata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Jeszcze trochę ... mam nadzieję... Bliżej niż dalej, ale to najgorszy moment! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Ale po wczorajszych newsach zrobiło się niesamowicie zimo,smutno i przykro, nikt o niczym nie pisał, nie mówił, nie uzupełniał dzienników.... Życie na forum zamarło... Ja nie znałam Tomka, ani do dzisiaj nie czytałam jego postów..., ale jestem tu niedługo, a ludzi jest tyle co nie miara, i też nie sposób wszystkich spamiętać....Myślę, że sam Tomek też by tak nie chciał.... Gdyby mnie się kiedykolwiek, cokolwiek stało, nie chciałabym, żeby życie zamarło.... i zrobiło się bardzo smutno....Jeśli się mylę to mnie popraw... Jak co to przepraszam, ale wiem, że wszystko będzie Ok. Jak już niedługo do aktu, to pomyśl, jak długo szukałaś, a AWRSP ma 30 dni na odpisanie + na pocztę parę dni... A gdzie kupujecie? bo już nie mam siły czytać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Tomek to sól i serce tego forum. Większośc osób o niczym innym nie myśli teraz, niż o Nim i o Jego jak najszybszym powrocie do zdrowia. Nikomu nie chce się pisać o niczym innym. Tomek to chodząca dobroć i pomoc dla każdego. Zyczliwość, uśmiech i poczucie humoru. Umiejętność wybaczania... Jeśli Pan Bóg zsyła czasem na Ziemię anioły, to Tomek na pewno jest jakimś ich szefem w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 No dokładnie tak jest właśnie z Tomkiem A gdzie kupujemy ... to narazie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.05.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 A gdzie kupujemy ... to na razie tajemnica ... oczywiście ... Kłaniam się nisko Szefowej ... bo plecy mnie bolą ...ale napiszę o tym później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2009 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Najlepszy Bębniarz wśród Gwoździkarzy i Najlepszy Gwoździk wsród Bębniarzy był w fabryce gwoździ, jak mniemam Stąd te plecki Gwoździku, może pomasować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.05.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 ... może pomasować .... ...notariusza lepiej pomasuj ... ... w ten czwartek siedlisko będzie już Twoje, prawda ? PS. a na Gwoździkowej walczyłem 3 dni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 ...notariusza lepiej pomasuj ... Znajdź mi dobrego kija!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.05.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 A do tego przepisowego miesiąca to ile jeszcze zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 14 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.05.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 To tylko 2 tygodnie... Popatrz na to z drugiej strony. A właścicielka nie sprzeda chyba nikomu innemu, bo nikt szybciej decyzji agencji nie będzie miał. A teraz idę dyskutować na temat sensu jutrzejszego wyjazdu. Kurde, nie chce mi się... A gdybyśmy kupili, to musiałabym wrócić felicją do domu Taki kawał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 dobry wieczór Braza zobaczysz w poniedziałek bedzie akt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.05.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Ja tam jestem dobrej myśli, że będzie krócej niz 14 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Dzień dobry! Ja już chleb upiekłam, a Wy jeszcze śpicie, jak zwykle. Agduś - i co, jedziecie kupić? Braza, z tym kijem to może poczekaj, ale mogę o jakichś ziółkach pomyśleć, żeby na przyspieszenie dostał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.05.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Dobry dzionek!Już dawno się obudziliśmy. Andrzej grzebie w trzewiach netu i szuka ofert. Jechać? Nie jechać? Sami nie wiemy!Wczoraj ponoć wrócił kumpel Brazy, który sprowadza samochody. Czy czekać, co on rzeknie, czy jechać do Starachowic i kupować już? W Niemczech jest tańszy, ale lekko stuknięty... Inne też są. ale w cenie porównywalnej z tym upatrzonym w Polsce. Dumamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Dumania Wam nie zazdroszczę ... można fioła dostać Wrócil i miał się przyjrzeć, ale może padł twarzom na pysk - no nie wiem... Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.05.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Klamka zapadła - zaliczka wpłacona i autko jutro przyjedzie. Utargowalim 2,5 tys. W sumie chyba się opłacało, bo podobne na stronach niemieckich chodzą ciut taniej, ale trza doliczyć sprowadzenie, rejestrację i inne takie - wyszłoby na to samo, a takiego z małym przebiegiem (sprawdzalnym, bo ma książeczkę z ASO) nie jest łatwo znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.05.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 a co to za cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts