DPS 18.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dawno, dawno temu ... gdzieś w okolicach chyba pięćdziesiątejktórejś strony Agduś wyrzekła prorocze słowa - "Jak tak dalej pójdzie, to będzie miała rekord wpisów w komentarzach przed wbiciem pierwszej łopaty" Zdjęcia się zgrywają, bo nie mam pojęcia, gdzie je wrzuciłam To ja byłam i to ja to powiedziałam, kobieto! I jeszcze podawałam przykład Neferki wtedy. I jak to nie wiesz gdzie wsadziłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.05.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Wpis w dzienniku jest!!!! Uwaga - zmiana tytułu!!!!! To się Ludziska doczekaliśmy Panienko Przenajświętsza Ale czaaaaaaaaaaaaaddddddd Cieszę sie razem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 To ty masz juz chalupe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Nie będę się kłócić, Depsia, ale to była Agduś, a Ty mi później kilka razy niezłego kopa zasunęłaś za wymiękanie podając przykład Neferki No już są - kilka, strasznie wolno Photobucket pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Piękny domek I dla Księżniczki wybieg gotowy Bardzo mi się podoba. Zadbane. Koniecznie zrób zdjecia teraz, wiosną. Pewnie wino na ścianie domu juz ma liście i jest cudnie zielono wszędzie. Tam musi byc teraz bajecznie skoro to zdjecia z marca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 dom i okolica PIĘKNE ..... widziałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 No, Przyjaciele - czym chata bogata Brać, co kto lubi!!!!!! http://naursynowie.pl/UserFiles/System/Mini/img_461994f0431cb.jpg_446x_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 hej Braza - cudne miejsce . I te stare drzewa .. i studnia ..i dom ładny .. Tfu tfu na psa urok - przepięknie i jak się jeszcze zazieleni.. Szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Brazulka to ja poproszę w kajeciuku zanotuj wrzesień coby grzybki byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tam jest cudnie (że tak po polsku powiem )!!!!!! To jest nasze miejsce i .... niech się dzieje wola nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.05.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Cudownie!! Z tego co widać, to można tam mieszkac od razu!! Extra Daleko od Ciebie to jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.05.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Jeeeejuuuu, ale piękne miejsce do życia dom zadbany i te okiennice i ta studnia i te pnącza na ścianach, Braza, Ty naprawdę się przeprowadzasz, niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.05.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Braza - to Ty jakby w miesiąc się wybudowałaś bo chałupa to do wprowadzenia gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.05.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 E tam, braza nas tu bajerowała a pewnie ten dom przez ten cały czas stawiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Już mówię!!! Daleko - jakieś 80-85 km od! Dom praktycznie do zamieszkania, tylko odświeżyć i jakoweś meble wstawić!! Jak dam radę to wrzucę parę zdjęć wnętrz - mam takowe, a co Wy sobie myślicie Miejsce jest ... no jest nasze i dlatego najpiekniejsze na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.05.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 i modrzewie sadziła po cichu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Modrzewie sadziłam, pewnie - na własnych plecach targałam i wkopywałam - jest ich tam kilka. Dome temi własnemi rencami wybudowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 18.05.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Jaki dom! Jakie drzewa! Jakie UROCZYSKO Cieszę sie z Wami Gratuluję Wklej zdjecia fajnie że juz praktycznie możesz sie wprowadzać Masz Ty łeb na karku dziewczyno Opowiadaj o Milczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.05.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Już mówię!!! Daleko - jakieś 80-85 km od! Dom praktycznie do zamieszkania, tylko odświeżyć i jakoweś meble wstawić!! Jak dam radę to wrzucę parę zdjęć wnętrz - mam takowe, a co Wy sobie myślicie Miejsce jest ... no jest nasze i dlatego najpiekniejsze na świecie Rzeczywiście daleko, ale to nadal nad morzem czy już niekoniecznie?? No tak czy inaczej jest pięknie Nie jak dasz radę, tylko JUŻ chcemy zdjęć ze środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 To ja się biorę za wklejanie i pisanie ... cicho mi tu być, ja myślę (a myślenie nie jest aktualnie moją mocną stroną, poziom intelektualny poniżej szympansiego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts