DPS 19.05.2009 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Nooo, to ja rozumiem! Teraz będzie można do Ciebie od 6 rano dzwonić, nie? Kobieto ... zlituj się To chwilowe zauroczenie tylko!!!!!! Kochaniutka, wieśniarą się nie zostaje na chwilę, sama zobaczysz, jak rano będziesz wstawać... A jeszcze jak Brazylka będzie na miejscu... A może i kurki jakieś... Polecam - swoje jajko to jest to! Po jakimś czasie człowiek nie może jeść tych "miejskich"... Strasznie mi capią, to chyba od tej paszy sztucznej dla kur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 19.05.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Nooo, to ja rozumiem! Teraz będzie można do Ciebie od 6 rano dzwonić, nie? Kobieto ... zlituj się To chwilowe zauroczenie tylko!!!!!! to o 5 rano GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Depsia ... nie strasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 An-Budek, Ty nie bądź taki dowciopny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 19.05.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 może być o 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Nieeee,no pewnie .... najlepiej o 3, a co będziemy sobie żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.05.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ja też miałam bardzo udany dzień ale to nic przy Twoim szczęściu Sponsora znalazłam który mi na początku troche pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Gratuluję!!!!!!! Jak to nic, Kobieto, toż to potężne zwycięstwo!!!!!! Wspieram Cię totalnie, a kto wie ... może i ja przy Tobie więcej wiedzy zdobędę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 19.05.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 No i doczekałaś się Gratuluje serdecznie piękne to Wasze UROCZYSKO, warto było tyle czekać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ewusia ... dziękuję bardzo i witam Uwaga!!!! Zmiana tytułu komentarzy ... żeby Wam gdzieś nie umknęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 19.05.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Nieeee,no pewnie .... najlepiej o 3, a co będziemy sobie żałować od jutra zaczynamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.05.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Żona mi mówiła, że pięknie masz wewnątrz domu... no to od razu przylazłem z rana i "oblukałem" ... ... faktycznie pięknie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Bo Twoja Żona to bardzo mądra kobieta jest!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Nieeee,no pewnie .... najlepiej o 3, a co będziemy sobie żałować od jutra zaczynamy Jakie to szczęście, że telefony mają funkcję "wyłącz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.05.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Braza Niech Ci zawsze przyświeca szczęście !! http://www.bakista.pl/data/img/4042Img_1_450.jpg Straszliwie się cieszę że dopięłaś swoje marzenia na ostatni guzik. [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.05.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 brazuniu, napisze tylko, ze pieknie, cudnie i magicznie Modrzew i malownicza studnia wymiataja, a wnetrze domu daje wspaniale mozliwosci adaptacyjne, albo ... albo zamieszkanie "na juz"! Tylko spakowac klamoty, kartony i tobolki, sprowadzic Ksiezniczke i cieszyc sie Uroczyskiem Normalnie raduje sie moje serce i mocno zycze Wam samych szczesliwych chwil i realizacji planow A Depsia dobrze mowi ... zobaczysz jak szybciorem przestawisz sie na wczesne wstawanie a i wlasne jajo od szczesliwie biegajacej po podworku kury jest tylko kwestia czasu A na koniec zapytam 80 km w ktora strone od? Czy bede miala blisko, aby Cie w czerwcu nawiedzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Braza, to umowa stoi? 8 lub 9 lipca spotykamy się u Depsi, a potem jedziemy do Uroczyska? Brazylka kiedy się przeprowadza? A Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ziabo - fantastyczna ta lampa!!!! Zaraz sprawdzę, czy mnie na nią stać Amberciu - no nareszcie Warto było kupić, choćby po to, żebyś tutaj znowu zawitała To jest pod Czaplinkiem - na trasie Połczyn Zdrój-Barwice-Czaplinek! Będzie blisko - z każdego punktu na ziemi jest blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Braza, to umowa stoi? 8 lub 9 lipca spotykamy się u Depsi, a potem jedziemy do Uroczyska? Brazylka kiedy się przeprowadza? A Wy? Na dzień dzisiejszy stoi, ale jak bony dyny nie wiem, jak to będzie w lipcu! Mam nadzieję, że obecna czarna dziura na koncie rozjaśni się choć troszkę Cholera, ta lampa to naftowa jest ... muszę przemyśleć, noż śliczna ci ona!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.05.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Brazunia napisz cos o okolicy bo ja kompletnie nie znam tych stron Co tam jest? Do czego masz blisko, do czego daleko itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts