Agduś 06.12.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Mam nadzieję, że prezeski (dziękuję za zaszczytny tytuł, obiecuję, że będę robiła wszystko, by godnie pełnić tę funkcję) nie zostawicie o suchym pysku? Idę zrobić sobie rooibosha. Bez cukru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 to jest nas już dwóch No nie wiem. Ty robisz za testera i pijesz wszystko jak leci, ja tylko to najlepsze, wybrane przez Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2007 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 A ja dostałam prezent na Mikołaja i Depeesia wie, co to jest Agduś co to jest rooibosh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.12.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 gadaj szybko co dostalas , bo...............przycisne depeesie do muru ...wlasna piersia to jak ??? .....lejecie cos czy trzezwa dzis bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2007 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 gadaj szybko co dostalas , bo...............przycisne depeesie do muru ...wlasna piersia to jak ??? .....lejecie cos czy trzezwa dzis bede Nie dam Ci uschnąć http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11358/drinki1_330.jpeg Nie powiem Chyba, że mi Depeesia pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.12.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 gadaj szybko co dostalas , bo...............przycisne depeesie do muru ...wlasna piersia to jak ??? .....lejecie cos czy trzezwa dzis bede Nie dam Ci uschnąć http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11358/drinki1_330.jpeg Nie powiem Chyba, że mi Depeesia pozwoli pozwoli gadaj !!!! dzieki za driniola obiecuje sie nawalic i nie bede nic pamietac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2007 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Dobra, powiem, bo mnie z radości rozpiera: dostałam suszoe grzybki od Depeesi Będą pierogi na Święta, a nie było nawet zdechłego korzonka!!!!!!! Obiecałaś nic nie pamiętać!!!! Nawalaj się, ino szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Braza, Ty klepaku jeden!!! Wielkie mi rzeczy, mam dużo, to się mogę podzielić. Jak nie będę miała, to u Ciebie będę pytała. A drinka też sobie wezmę, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2007 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 W przyszłym roku jadę na grzybu, choćbym musiała z wykrywaczem grzybowym chodzić po lesie!!! A u córci mojej prywatnej, osobistej w pokoju już Święta Taką dzisiaj choineczkę wynalazłyśmy i ... nie było przeproś http://images25.fotosik.pl/121/e39997a842cf99damed.jpg A taką sobie zrobiła bombkę w czasie odwiedzin w fabryce bombek w Koszalinie http://images31.fotosik.pl/71/26715e701e2cbde8med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Agduś co to jest rooibosh To taka jakby herbatka ale nie z herbaty. Baaardzo dobra. I zdrowa podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2007 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Zazwyczaj jest tak, że to co zdrowe wcale nie oznacza dobre No, nie wiem co o tym sądzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.12.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Cześć kierowca bombowca!!!!!!!! Moja połowica w sobotę zdaje kolejny egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Zazwyczaj jest tak, że to co zdrowe wcale nie oznacza dobre No, nie wiem co o tym sądzić Wpadnij kiedyś, to Cię poczęstuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2007 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Stuku przekaż żonie, że trzymam za Nią mocno kciukasy!!!! Niech się nie da jakiemuś głupiemu egzaminowi!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2007 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Zazwyczaj jest tak, że to co zdrowe wcale nie oznacza dobre No, nie wiem co o tym sądzić Wpadnij kiedyś, to Cię poczęstuję. Okey, jak tylko będzie okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.12.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Stuku przekaż żonie, że trzymam za Nią mocno kciukasy!!!! Niech się nie da jakiemuś głupiemu egzaminowi!!!!!!! A już myślałem że nie ma się dać głupiemu...............mężowi Coś czuję w kościach że teraz zda!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Zazwyczaj jest tak, że to co zdrowe wcale nie oznacza dobre No, nie wiem co o tym sądzić Wpadnij kiedyś, to Cię poczęstuję. Okey, jak tylko będzie okazja Może być jutro z okazji... Dnia Po Mikołajkach! Czekam. Zadzwoń tak z 10 minut wcześniej, to postawię wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.12.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 upijam sie na smutno braza lej cos rozweselajacego p.s. fajny prezent dostalas szkoda tylko , ze nie pamietam co to bylo ??? chyba cos podobnego dostalam o depeesi tylko co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 co się tutaj dzieje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2007 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 co się tutaj dzieje?? Frosia chyba się nawaliła, ale to o to chodziło Obiecała, że nie będzie pamiętać, ale ja już też nie pamiętam, czego Ona nie miała pamiętać ... Frosia, jeszcze proszę, cobyś nie oprzytomniała za szybko http://lex_vip.ovh.org/drink.jpg Kasia częstuj się - za Twój dyplom!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts