braza 19.05.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Powiedz! (to też na "p") COŚ!! Nie jest na "p" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ale to nie czynność! A miało być o robieniu na "p". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Poległam (od polec)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Już lepiej!Skoro poległaś, to powstań i pójdź po rozum do głowy. Przemyśl sprawy dokładnie, planuj rozsądnie i powiedz, kiedy się przeprowadzisz. A potem przyjedź do Depsi pogadać i poplanować razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Powstanę jak się pozbieram i pomyślę, o ile wcześniej nie zwariuję Pogadamy i poplanujemy - tylko nadal nie powiem wyraźnie, że u Depsi, bo nie mam pojęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.05.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Jeeeesooooo Brazula, jak tam pięknie...dech zapiera... No co ja mam napisać. Zaczęłam dziś arbait o 9.00 a skończyłam przed chwilą - 1.45. Mam totalnego doła. Mąż musi zrobić operacje kręgosłupa. Co ja Ci będ opowiadać.... Już przestałam się tłuamczyć. Ale jest u Ciebie zajebiście pięknie. Ta studna... ten modrzew... ja pierdziu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.05.2009 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 ... nioooo ... ładnie tam, baaaardzo mnie się podoba ... moje klimaty ... tylko ławeczka pod modrzewiem jakaś taka malutka ... nie na moją doopę ... nooooooooooo, aleeeeee ... ten piecyk w kuchni to cudo prawdziwe (oszczędź go dla dobra ludzkości, potomności i kucharzy) ... z resztą "róbta co chceta" pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2009 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Paweł - Ty nie kokietuj, Ty masz dupkę jak orzeszek, wykałaczko wśród kucharzy doskonałych. Braza - a pomyslałaś, że planowanie przyjazdów, przyjęć, przejazdów konnych i palenia ognisk, prócz tego podawania posiłków, palenia w kominku, przygotowywania pokoi i pokazywania okolicy to podstawowa część przywodzenia powodzenia do siebie? Pomóc mogę, więc nie podskakuj. Dzień dobry - rzuć palenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2009 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nefcia ... no cholera ... co ja mam powiedzieć... Trzymaj się Wojowniczko, chociaż wiem, że trudno ... nożesz qurwa mać!!!!!!!! Chefie ... kuchni nie ruszę, przyda się na pewno!!! Ławeczkę pod modrzewiem powiększę, coby i Twoja doopa się zmieściła Depsia - palenie to moje hobby, zostawię sobie chociaż tę przyjemność, bo jak widzę zapier.... szykujesz mi niezły Odmawiam stanowczo przygotowywania i podawania posiłków dla gości reszta - może być!!!! Dzień dobry wszystkim - jadę dzisiaj do księżniczki, mam nadzieję, że jej wysokość nie odwróci się ze wstrętem zadkiem na mój widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.05.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Brazunia - to nie będzie podawania posiłków? Znaczy się caterning musimy załatwić Kochana to Ty do przeprowadzki masz tylko miesiąc Ależ będzie Ci się tam super mieszkało :D Cudownie tam jest Nefer - trzymam kciuki Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.05.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Popieram ię Braza:D , Ty musisz teraz rozwijac skrzydła, anie wgarach stać dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 A bo Braza organizować będzie wczasy odchudzające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nie tak dawno kilka z naszych Szanownych Koleżanek jakoweś diety namiętnie stosowało ... to ja zapewniam miłe i przyjemne tracenie kilogramów Piąteczko, jak zawsze trafnie!!!! Żadne gary ... mam sprawy o wiele większej wagi do załatwienia ... Catering mile widziany ... nie przepadam za chińszczyzną!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.05.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 no nie wiem, nie wiem, na takiej przecudnej urody kuchni kaflowej to dietetyczne jedzonko gotować to grzech gar bigosu nastawić, to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.05.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 A bo Braza organizować będzie wczasy odchudzające to ja będę pierwszym gościem cholerka muszę sobie już jakieś zapasy żywnościowe przygotować Braza - w ogóle chińszczyzny nie lubsz? Ja uwielbiam kaczkę po pekińsku Normalnie się ślinię na samą myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.05.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 w ramach klimatycznego goście Gospodyni gotują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Piąteczko ... ja z Tobą w kooperację wejdę, masz fantastyczne pomysły Maluszku, chyba nie jadłam kaczki po pekińsku Musze kiedyś spróbować... a dobre to chociaż??? Zapasy weź, skoro chcesz się odchudzać Tola - bigosu nagotuję, czemu nie, i gulaszu - może być???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.05.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 i kaszanki... z blachy z pieca nooo... i co to za odchudzanie same smakołyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Kaszanka .... mniam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.05.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Maluszku, chyba nie jadłam kaczki po pekińsku Musze kiedyś spróbować... a dobre to chociaż??? Zapasy weź, skoro chcesz się odchudzać Dla mnie pyszne Kaczuszka taka chrupiąca jest a zapasy wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts