anjamen 21.05.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 dzien dobry wszyscy dzis o trawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2009 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 dzien dobry wszyscy dzis o trawie Najarali się Dzień dobry Małgoś, w KK jest caly sklep do dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.05.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Brazulka no nie wiem odkąd się gadać nauczyłam to wiem że idea ogórów małosolnych wyklucza kładzenie ich w słoiki bierzesz gar kamionkowy alibo wielki szklany słój wkładasz ogóry zalewasz zalewą wedle przepisu sekretnego i od drugiego dnia po zalaniu łazisz i patrzysz pożądliwie czy już sie nadają do zjedzenia trzeciego dnia nie bacząc już na nic zaczynasz wyżerkę w Pl dostepne sa juz ogorki do kiszenia ??? w wersji mojego B.: wyzerasz zaraz po zalaniu garnka goraca woda na drugi dzien z rana kupujesz nowe ogorki ,wrzucasz do boncloka i od razu zaczynasz wyzerac itd.itd. ja znam taki sam przepis jest najlepszy Agduś - cudeńka piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.05.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 dzień dobry Brazusia jak tam modrzew pamietaj o tych ogórach bo chętnie spróbuję z jałowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.05.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Braza - gratuluję wytrwałości i nareszcie spełnienia marzeń. Przeczytałam cały dziennik i jestem pełna podziwu. Piękne miejsce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Kawika - witaj i dziękuję Wuśka - modrzew ma się świetnie, a specjalnie na okazję 6 paczek jagód jałowca zakupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 dzien dobry wszyscy dzis o trawie Najarali się Dzień dobry Małgoś, w KK jest caly sklep do dyspozycji Jeszcze kaze sobie alkohol samemu kupowac, sknera jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 21.05.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Grzecznie się witam, bo ja tu pierwszy raz . Od razu samokrytykę składam u stóp Szanownej Pani - nie wiem, jakim cudem jeszcze mnie tutaj nie było. A przylazłam zainspirowana modrzewiem kankanowym - kaj łon ci w końcu jest? No i już troszkę wiem - daleeeekoooo ode mnie Brazia! Fajowy zakup i obyście tam szczęśliwi byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 dzien dobry wszyscy dzis o trawie Najarali się Dzień dobry Małgoś, w KK jest caly sklep do dyspozycji Jeszcze kaze sobie alkohol samemu kupowac, sknera jedna. NO WŁAŚNIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.05.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 dzien dobry wszyscy dzis o trawie Najarali się Dzień dobry Małgoś, w KK jest caly sklep do dyspozycji Jeszcze kaze sobie alkohol samemu kupowac, sknera jedna. NO WŁAŚNIE!!! Może chociaż trawą poczęstuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 dzien dobry wszyscy dzis o trawie Najarali się Dzień dobry Małgoś, w KK jest caly sklep do dyspozycji Jeszcze kaze sobie alkohol samemu kupowac, sknera jedna. NO WŁAŚNIE!!! Może chociaż trawą poczęstuje. Agdus, Ty hipisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.05.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 dzien dobry wszyscy dzis o trawie Najarali się Dzień dobry Małgoś, w KK jest caly sklep do dyspozycji Jeszcze kaze sobie alkohol samemu kupowac, sknera jedna. NO WŁAŚNIE!!! Może chociaż trawą poczęstuje. Agdus, Ty hipisko. \ Skąd wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.05.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 a co to jest banclok ? Czepialska Bonclok po polsku powinno być ..... banclak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.05.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 A wpierdol chcesz??? ... a co ... z sęka będziesz strzelała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.05.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Gwoździk, Ty przyjmnij pozycję obronną ...... stań na główce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Oszczędzać muszę Chcecie świętować????? No to świętujcie, ale nie za moje Baru - witaj Sama widzisz, jak się tutaj Gospodynię traktuje!!! Może Ty mnie chociaż dobrym słowem wesprzesz Ooooo, jak ślicznie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Gwoździk, Ty przyjmnij pozycję obronną ...... stań na główce http://rnb4you.j11.pl/Emo/Emoty_male/emotikony%20male/86.gifhttp://rnb4you.j11.pl/Emo/Emoty_male/emotikony%20male/86.gifhttp://rnb4you.j11.pl/Emo/Emoty_male/emotikony%20male/86.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.05.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Oszczędzać muszę Chcecie świętować????? No to świętujcie, ale nie za moje tego co sie żeni czy buduje to się szanuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.05.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Gwoździk, Ty przyjmnij pozycję obronną ...... stań na główce ...sam se stań na główce ... ... ja to na łbie tylko mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Przynieść Wam szpady????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts