Piątka 22.05.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 newatpliwie w tym miejscu grozi tapnięciem ziemi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2009 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Maluszek, zbieraj te zapasy juz, ale na wszelki wypadek takie z dłuższym terminem przydatności do spożycia - może koniec lipca, sierpień???? Piąteczko - mamy speców od tąpnięć, poradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 22.05.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.05.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Maluszek, zbieraj te zapasy juz, ale na wszelki wypadek takie z dłuższym terminem przydatności do spożycia - może koniec lipca, sierpień???? nie ma sprawy buteleczki są zawsze z dłuższym termnem mam zbierać czerwone czy białe a może jakieś inne trunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Martini Bianco albo gin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.05.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 jedno i drugie mam naskładzie, więc nie będzie problemu może jeszcze rum wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A bierz, co Ci w ręce wpadnie!!! Wszystko zostanie spożytkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.05.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam, na coś się zmawiacie a ja nic nie wiem? Podły mam dziś nastrój. Drukarka mi nawaliła a projekt musze oddać. Niech to jasny $%$#%#$% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.05.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam, na coś się zmawiacie a ja nic nie wiem? Podły mam dziś nastrój. Drukarka mi nawaliła a projekt musze oddać. Niech to jasny $%$#%#$% pełny Specjal No ewentualnie Tyskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.05.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam, na coś się zmawiacie a ja nic nie wiem? Podły mam dziś nastrój. Drukarka mi nawaliła a projekt musze oddać. Niech to jasny $%$#%#$% pełny Specjal No ewentualnie Tyskie Myślisz że drukarce to pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.05.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A bierz, co Ci w ręce wpadnie!!! Wszystko zostanie spożytkowane też tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Verunia, to przymiarki, wszelkie sugestie mile widziane Zgraj projekt na pendriva, wydrukuj w jakiejś kawiarence, a po drode zahacz o speca i wymuś na nim przyjście - opcja mniej optymistyczna - trzeba zawieźć drukarkę do speca!!! Czy jasne Tyskie albo inne pomoże - nie wiem, nie próbowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.05.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam, witam, widzę że niezłe żarełko się zapowiada, a na ten gin i martini to bym się chętnie pisała...(mniam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Kawika, tak na drapane Do tego ginu jakieś ciacho przywieź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 22.05.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 To ja z dżinem i na dżin - mogę się tak bezczelnie wprosić? Transport ciast ze względu na odległośc odpada...Ale tak se pomyślałam, że może ciasteczka z kleiku ryżowego by mogły przetrzymać ową podróż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Jakąś listę trza by zrobić Pomyślę nad tym po powrocie, teraz ... zwiedzanie miasta mi się szykuje Do poklikania później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.05.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam, na coś się zmawiacie a ja nic nie wiem? Podły mam dziś nastrój. Drukarka mi nawaliła a projekt musze oddać. Niech to jasny $%$#%#$% pełny Specjal No ewentualnie Tyskie Myślisz że drukarce to pomoze? Drukarce nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.05.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Kawika, tak na drapane Do tego ginu jakieś ciacho przywieź z ciachami to u mnie nie najlepiej (tzn. z pieczeniem bo jeść - to jak najbardziej) to już predzej jaką sałatkę zmontuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.05.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Zamawiam imprezę pod koniec lipca. Andrzeja namówię, to racuchy usmaży, a niezłe mu wychodzą! Braza, udostępnisz kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Udostępnię, a umiesz się nią posługiwać??? Bo ja nie Boszszee, jakim cudem ja jeszcze jestem normalna Znowu muszę jakieś Niezmiernie Ważne Papierki dosłać do banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts