braza 06.12.2007 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Zazwyczaj jest tak, że to co zdrowe wcale nie oznacza dobre No, nie wiem co o tym sądzić Wpadnij kiedyś, to Cię poczęstuję. Okey, jak tylko będzie okazja Może być jutro z okazji... Dnia Po Mikołajkach! Czekam. Zadzwoń tak z 10 minut wcześniej, to postawię wodę. Trzy dryndnięcia, to ja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Zazwyczaj jest tak, że to co zdrowe wcale nie oznacza dobre No, nie wiem co o tym sądzić Wpadnij kiedyś, to Cię poczęstuję. Okey, jak tylko będzie okazja Może być jutro z okazji... Dnia Po Mikołajkach! Czekam. Zadzwoń tak z 10 minut wcześniej, to postawię wodę. Trzy dryndnięcia, to ja!!! OK. Przygotuję wcześniej filiżanki. I o cukierniczce nie muszę pamiętać. Jaka wygoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2007 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Do kawy cukier mi niepotrzebny, herbata to już inna bajka! Przyszły artykuły z Oksera. Córcia zrobiła małą sesję w derce i czapraku, ja nie miałam weny, aczkolwiek wiem - obiecałam Trochę zniesmaczona jestem, bo sugerowano mi "osłodzenie czasu oczekiwania" i na sugestiach się tylko skończyło Ale trudno - czaprak mam a to znaczy, że już się wściekać nie będę tak bardzo przy poszukiwaniach części sprzętu dla konia A to owe oczekiwane artykuły - przepraszam za jakość zdjęcia http://images32.fotosik.pl/71/00c2152b452f85c7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 To jeszcze koniecznie musisz teraz konia kupić! Karla ładnie wygląda w tym stroju, Ty zapewne jeszcze ładniej, ale na koniu chyba lepiej by to leżało.I, oczywiście, czekam na obiecane zdjęcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2007 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Może jakaś wena w stajni mnie dopadnie??!! Ale to dopiero w sobotę - jutro mam znowu wyjazd do K-lina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Może jakaś wena w stajni mnie dopadnie??!! Ale to dopiero w sobotę - jutro mam znowu wyjazd do K-lina! Wena do kupienia konia? Fakt, ta dopada najczęściej w stajni. A może wena do zdjeć? Sesja fotograficzna wśród koni? Czekam niecierpliwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2007 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Może jakaś wena w stajni mnie dopadnie??!! Ale to dopiero w sobotę - jutro mam znowu wyjazd do K-lina! Wena do kupienia konia? Fakt, ta dopada najczęściej w stajni. A może wena do zdjeć? Sesja fotograficzna wśród koni? Czekam niecierpliwie! Zobaczę,co się da zrobić Ciekawi mie, co sobie konie pomyślą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Konie, jak konie - one i tak Ci nie powiedzą, co myślą. Ciekawsze mogą być reakcje ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2007 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Konie, jak konie - one i tak Ci nie powiedzą, co myślą. Ciekawsze mogą być reakcje ludzi. A i owszem, ale .... co mi tam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 I tak trzymaj! Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 To Wy tutaj też śpicie? Myślałam, że u Agdusi. No to - WSTAWAĆ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Dzien dobry Depesiu Nie wszyscy śpią Brazunia, widzę, ze aparat faktycznie wrócił do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.12.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 To Wy tutaj też śpicie? Myślałam, że u Agdusi. No to - WSTAWAĆ!!! melduje sie!! ja juz nie śpię od 6:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2007 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 A ja wstałam o 8.00A teraz lecę do fryzjera - nie wiem tylko, co mi do łba strzeliło z tą koafiurą, bo na dworze jest wredna pogoda - bleeeee!!!!!Leje i wieje - to dla zobrazowania rzeczywistości za moim oknem! Do później!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.12.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 za moim też jest paskudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 A mnie słońce razi, bo jeszcze nie mam rolet.I jest okropnie ciepło!Ja chcę zimy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.12.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 A mnie słońce razi, bo jeszcze nie mam rolet. I jest okropnie ciepło! Ja chcę zimy!!! Agduś ale ci zazdrasczam . Daj trochę tego słoneczka bo u mnie zimno , ciemno i ponuro. I jak tu mieć dobry humor Ale poklikam na forumie to mi się poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Chyba wlasnie sobie do Ciebie poszło, bo mnie już nie razi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.12.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 jakoś długo idzie bo nie może dojść coraz więcej pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2007 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 jakoś długo idzie bo nie może dojść coraz więcej pada Padać przestało, ale jest smętnie Agduś, czy Ty byłaś kiedyś w tym końskim sklepie "Kinghorse" w Krakowie - ulica Nad Sudołem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts