Agduś 22.05.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Udostępnię, a umiesz się nią posługiwać??? Bo ja nie Boszszee, jakim cudem ja jeszcze jestem normalna Znowu muszę jakieś Niezmiernie Ważne Papierki dosłać do banku Nie umiem, ale się naumiemy. Jakby co, to Andrzej sobie poradzi. A co do tej normalności, to, wybacz, ale nie Tobie to oceniać. Zapytaj kogoś znajomego... Tak na wszelki wypadek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Boję się!!!! Sama o sobie jeszcze myślę jako o normalnej ... zawsze to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.05.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Brazunia, przyszłam pogratulować Uroczyska - pięknie, pięknie, pięknie tam masz Buziaki.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.05.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Boję się!!!! Sama o sobie jeszcze myślę jako o normalnej ... zawsze to coś Zapytaj Gwoździka, o czym to świadczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.05.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 dzień dobry błagam tylko nie 25 lipca bo będę miała za duży rozrzut imprezowy ja mogę jakie mięcho upiec to na pewno podróż przetrzyma wersja bardziej radosna przywiozę w marynacie pieczenie na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Agduś, a myślisz, że Gwoździk prawdę powie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.05.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Udostępnię, a umiesz się nią posługiwać??? Bo ja nie Boszszee, jakim cudem ja jeszcze jestem normalna Znowu muszę jakieś Niezmiernie Ważne Papierki dosłać do banku Z tymi ważnymi papierkami to się tak nastaw że to pewnie jeszcze nie koniec, spokojnie jużniedługo zxaczniesz myśleć odwrotnie - że Ty jesteś normalna a w tych Bankach ti im na mózg wali... Spoko to jest do przejścia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.05.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Agduś, a myślisz, że Gwoździk prawdę powie???? Ni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.05.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Martini Bianco ej, ej, ej ... "chleba" mi nie odbierajcie Za ulubione Martini Bianco jam jest odpowiedzialna Bo wiecie, ze w gotowaniu raczej nie przoduje, to z "mokrym" sie pojawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.05.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Co tu się dzieje To jak wigilia w Caritasie Brazunia Ty to masz przedsiebiorczy łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2009 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Maylandzia, ja z nieświadomości taka przedsiębiorcza jestem, jakieś Anioły nade mną czuwają!!! Jakbym kombinowała i myślała to pewnikiem musiałabym sprzedać w końcu Uroczysko, żeby na jego oblewanie zarobić Hej wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.05.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Podaj wreszcie jakiś termin, bo ja wciąż nerwowo sprawdzam, czy się załapiemy podczas pobytu w Uroczysku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.05.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Boję się!!!! Sama o sobie jeszcze myślę jako o normalnej ... zawsze to coś Zapytaj Gwoździka, o czym to świadczy... Co ?! Teraz - "przez internet" ?! Bez rozmowy w gabinecie ?! - Pani chyba zwariowała ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2009 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Boję się!!!! Sama o sobie jeszcze myślę jako o normalnej ... zawsze to coś Zapytaj Gwoździka, o czym to świadczy... Co ?! Teraz - "przez internet" ?! Bez rozmowy w gabinecie ?! - Pani chyba zwariowała ! Agduś, a myślisz, że Gwoździk prawdę powie???? Ni! Biorąc pod uwagę powyższą wypowiedź rzeczonego Gwoździka, miałaś rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.05.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ogłoszenie drobne: "Chce ktoś spędzić wakacje w Perle Bałtyku 700m od morza - niedrogo?? " po wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.05.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ta meta na wakacje09 w Perle Bałtyku....Chmmm - skoro ONA tak pisze to chyba znaczy że ONA .... te wakacje 09 .... chyba chce spędzić gdzie indziej "...Wszystkie baaarwy liiiipcaaaa Znajdzieeesz w Kołooobrzeeegu...!!!" To tytułem reklamy powyższej Perły Bierz Jamles - nie pytaj !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.05.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ja tez bym zasiegnela jezyka o ta perle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.05.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 "...Wszystkie baaarwy liiiipcaaaa Znajdzieeesz w Kołooobrzeeegu...!!!" to chyba z '76 ..... byłem wtedy w amfiteatrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Heeej ludziska A bo ja wiem, po wiela Dogadamy się, będziecie zadoooowooooleeeeniiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.05.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Braza Ty weź się zastanów nad tym niedrogo bo ja to bym się chętnie kopnęła nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts