braza 22.05.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Noooo ... niedrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.05.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 no i się dogadalim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.05.2009 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Czeeeeeść! Neta odzyskałam! A pod kuchnia palić to ja umiem bez pudła, więc musicie na mnie zaczekać z tym. Jak dostanę dodatkowe racuchy ze dwa, to może nawet chleba na zakwasie upiekę. I dziekuję bardzo za przekazanie wiadomości u Tomka we wątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.05.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 dzień dobry Brazuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Cześć wszystkim Depsia, no jeszcze się targujesz???? Już sam fakt rozpalenia pod moją kuchnią powinien być dla Ciebie Wydarzeniem (przez wielkie "W") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.05.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Braza , czy piec masz kaflowy? na szuflę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Noooo ... kaflowy, ale czy on jest na szuflę Takie coś tam dziwne obok leży, podobne do pogrzebacza I Pani mi pokazywała, jak to działa ... potrzebny papier i drzazgi, a później większe kawałki drewna (no i zapałki). To co, jest na szuflę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.05.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Ooooo! Oglądnęłam zdjęcia z Uroczyska!!! Ja nie rozumiem, jak Ty się mogłaś dać stamtąd wywieźć! Trzeba było dwunastolatkę i psa zabrać na pierwsze nocowanie!Cudnie tam jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Też nie wiem ... na swoją obronę dodam, że byłam w mniejszości ... Tamtych było więcej i mnie siłą do samochodu wsadzili Ale w przyszłym tygodniu jedziemy na dłużej, nawet mowy nie ma o innej opcji!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.05.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Od 2 lat czytam te nasze dzienniki forumowe. Różnie pisane. Nieraz drażni mnie jak czytam w każdym zdaniu "mój, moje, nasze" Własciciele mają dziwną manie podkreslania że to ich a przecież wszyscy wiedzą czyje. Dziś czytałam Twój wpis. I sie kurde wzruszyłam I to własnie z tego "mojego". Pięknie napisałaś Brazuniu, pięknie. nie tylko Tobie klucha w gardle rosła. To naprawdę cudne miejsce. Masz słuszność, ze podkreślasz swą własność. Mi też byłoby trudno uwierzyc w to wszystko po takiej długiej drodze i jeszcze tym bardziej, że tam tak tajemniczo, zielono i nostalgicznie jest. Jeszcze miesiac. Karla szkołę skończy i się wyprowadzicie. Ksieżniczka ma w czym mieszkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.05.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 nie.. na szufli sie chleb wkłada..albo niegrzecznych gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Wiesz Maylandziu, ja musiałam to po prostu zobaczyć napisane "czarno na białym": "moje własne"!! Musiałam!!! Tak cholernie trudno było mi uwierzyć, że to już koniec walki i od dzisiaj mamy swój wymarzony świat!!! Ejjjj cholera ... nie będę się rozklejać ... nie będę ....!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 nie.. na szufli sie chleb wkłada..albo niegrzecznych gości No to nie jest szuflowa!! Ale ma tą ... no ... duchówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.05.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Braza kochana kobieto masz to swoje miejsce na Ziemi. Ciesze sie bardzo. Zwlaszcza, ze miejsce przepiekne, dom sliczny, w bardzo dobrym stanie. W sumie mozna bez niczego juz zamieszkac. No na pewno piec zostaw i te belki na sufitach tez nie ruszaj. Kominek moze byc, tylko bym ta sciane zmienila, pstrokata jakas, no i kominek slabo na takim tle widac. Ale styl domku zdecydowanie zostaw taki rustykalny. Ogrod kurka juz masz i takie piekne duze drzewa!!! No co ja mam gadac, przepiekne miejsce. A stadnina gdzie bedzie? I w ogole czy cos przegapilam? Może juz pisalas w komentarzach, ale nie czytalam... Mniej teraz czytam i pisze na forum.... Tak sie ciesze, ze spelniasz swoje marzenia. No masz, kurka, masz to swoje wymarzone miejsce. Eh, dzis ladny dzien jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.05.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 ... Czy można czegoś zazdrościć kubkom, zwykłym, kamionkowym kubkom???? A można, qurna, można!!!!! One tam zostały, szczęściarze!!!!!! ... ... qurza twarz ... balangę se zrobiły ... ciekawe co w siebie wlewają ? ... no chyba nie kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.05.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 no , pierwsza kawa we własnym domu to jest coś ja tez pamietam swoją pierwsza małą czarną Tajemniczy Ogród ....cisnie sie na usta bede kibicować Ci z całych sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 23.05.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 No normalnie się wzruszyłam Twoim opisem Brazuś . Jak miło, że sa jeszcze ludzie na świecie których wzrusza i cieszy każdy listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.05.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Braza ! masz talent pisarski słowo honoru, grochola to przy Tobie gnioty pisze . countinue please! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.05.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 trzeba przyznać Szefowa, że po zakupie Uroczyska zaczęłaś pisać jak prawdziwa pisarka ... ...jednym tchem się czyta każdy Twój "dziennikowy" post ...czuć tam prawdziwą "kubkową" zazdrość..... i czuć optymizm, który jest moim przewodnikiem ... CYTAT trzeba przyznać Szefowa, że po zakupie Uroczyska zaczęłaś pisać jak prawdziwa pisarka ... ...bo przed zakupem to czasami porażka była ... Dobrze, że TO ...już jest TWOJE ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.05.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 pierwsza kawa... woda w butach.... tona zielska na ziemi..... Czy kiedykolwiek myślałaś, że takie rzeczy mogą dać tyle szczęścia? Będzie tam u Ciebie cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts