tola 23.05.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Braza, nawet jakbym miała iść na piechotę z Podlasia do Uroczyska, to dojdę, nie odmówię sobie przyjemności wypicia zimnego piwa w tak cudownym miejscu, z tak niezwykłą właścicielką.Pisz jak najwięcej w dzienniku, czyta się to z łezką wzruszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Odetchnęłam trochę po tych maso-sado wybrykach porannych Nie wiem, co też ludzie widzą we wczesnym wstawaniu - ja niczego nie byłam w stanie zarejestrowac D Dopiero po kilku łykach kawy zaczęłam dostrzegać otaczający mnie świat Dziękuję Wam bardzo za docenienie moich "wypocin" (Gwoździk, no masz przechlapane za ten ostatni dopisek ). Pisałam na świeżo, praktycznie w mokrych skarpetach na stopach, bo buty doszczętnie przemokły Nie chciałam tracić czasu na duperele!!! Gawel - mam nadzieję, że Grochola nie przeczyta Twojej wypowiedzi ... oboje mielibyśmy u Niej tak jak Gwoździk u mnie Wciornastku - zachwycałam się !!! I gdyby nie - teraz to rozumiem - zupełnie idiotyczny wstyd przed ludźmi, to bym się pewnie w tej trawie wytarzała Amtla - nie przypuszczałam!!! Ja o masie rzeczy nie miałam do tej pory pojęcia !!!! Tolunia - jeszcze jutro nabędę droga kupna piwo i będę trzymała w lodówce na Twój przyjazd!!!! Jaki ono ma termin przydatności do spożycia Eeee, nieważne, będę wymieniać sukcesywnie na świeże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.05.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Myślisz że tak długo będę dreptać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Myślisz że tak długo będę dreptać? Tola, no jakby nie patrzył, to niezły kawał drogi jest Może rowerem ... albo konno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 dobry wieczór Brazulka no poryczałam się i czy ten wrzesień to aktualny bo wiesz chętnie potarzam się z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Wusia - aktualny Chociaż to już nie trawa a siano będzie Żeleczko - dziękuję Ci Dobry Duszku Zmiany w pomieszczeniach na pewno będą, jakie ... nie mam jeszcze bladego pojęcia, ale jedno jest pewne: zostaje kuchnia, zostają belki na suficie Ewcia - ten ogród faktycznie jest teraz "Tajemniczy". Tyle zielonego, wszystko tak się porozrastało!!!! Orzech laskowy biały a tuż za nim czerwonolistny, a oba poganiane są przez świerki różnej wielkości i wieku Rododendrony i azalie nawet są ... przyznaję, lekko przygłuszone takimi czerwonymi kuleczkami (nie mam pojęcia co to jest, zrobię lepsze zdjęcie i pokażę Toli ). Kibicuj Kochana, kibicuj, prosze o to bardzo, bo pewnie jeszcze mi to wsparcie będzie potrzebne nieraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 ... Czy można czegoś zazdrościć kubkom, zwykłym, kamionkowym kubkom???? A można, qurna, można!!!!! One tam zostały, szczęściarze!!!!!! ... ... qurza twarz ... balangę se zrobiły ... ciekawe co w siebie wlewają ? ... no chyba nie kawę Takie proste ... kamionkowe, żadna tam porcelana ... to myślisz, że co ??? Jakieś szlachetności w siebie wlały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.05.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 (Gwoździk, no masz przechlapane za ten ostatni dopisek ). .. a za ten przedostatni dopisek też .... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.05.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 myślą, głoiwa sie, co to teraz będzie.. a po Gwoździkowym wpisie, to w ogóle lepiej mi zamilknąć .. Agdusia , Braza, Gwoździk i inni jakos korepetycji nie dają .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 (Gwoździk, no masz przechlapane za ten ostatni dopisek ). .. a za ten przedostatni dopisek też .... ???? Na wszelki wypadek ... też!!! Śpiąca jestem i nie łapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Brazulka to nie senność to stres z Ciebie wylazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.05.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Brazulka to nie senność to stres z Ciebie wylazł A co ze mnie wylazło? Też senna jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Agduś mam nadzieję że kolejny odcinek Uroczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 na dobranoc kolysanka, jak to będzie : W dziurawym bucie mieszka mysz. Nieżle go nawet urządziła. Nigdy nie mówię jej "a kysz!" I ona też jest dla mnie miła. bywa, że wpadnie po sąsiedzku pożyczyć chleba albo sera, albo pogadać o czymkolwiek, kiedy samotność nam doskwiera. W moim magicznym domu wszystko się zdarzyć może. Same zmyślają się historie, sam się rozgryza orzech. W moim magicznym domu ciepło jest i bezpiecznie. gościu znużony, gościu znudzony, jeśli zabłądzisz kiedyś w te strony, zajrzyj tu do nas koniecznie. Przedstawię ci Macieja kota, fascynujący z niego facet. Całymi dniami tkwi w fotelu i lekceważy każdą pracę. Lecz niewątpliwą ma zaletę: gdy spływa wieczór granatowy, on słodko mruczy wprost do ucha najbardziej senne bossa novy. W moim magicznym domu wszystko się zdarzyć może. Same zmyślają się historie, sam się rozgryza orzech. Licho śpi w kącie cicho i zegar tyka serdecznie. Gościu znużony, gościu znudzony, jeśli zabłądzisz kiedyś w te strony, zajrzyj tu do nas koniecznie. Tutaj nikt z nikim się nie liczy, gazet nie czyta, plotek nie słucha. Tutaj jest miło i przytulnie, chociaż na świecie zawierucha Chociaż w powietrzu wciąż coś fruwa głupieje z wiekiem stara Ziemia, lecz w moim domu, chwała Bogu nic mimo zmian tych się nie zmienia. W moim magicznym domu dzięki Ci, mądry Boże, same zmyślają się historie, sam się rozgryza orzech. W moim magicznym domu ciepło jest i bezpiecznie. Gościu znużony, gościu znudzony, jeśli ci kiedyś będzie po drodze, zajrzyj tu do nas koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Wiecie, chyba jednak udam się w jedynym o tej porze słusznym kierunku, coby do końca nie stracić pozorów mojej inteligencji Ledwo litery odróżniam Dobranoc wszystkim i miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Piąteczko .... powiew cudownych lat Jakże adekwatne Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.05.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.05.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Brazula Ty wiesz co Ci zrobie jak sie u mnie na parapetowie 25 lipca nie pojawisz wpisywac sie na liste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 słodkich snów Brazulka niech Ci sie przyśni nowy domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.05.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Brazula Ty wiesz co Ci zrobie jak sie u mnie na parapetowie 25 lipca nie pojawisz wpisywac sie na liste... Uwazaj Braza, bo Ci Anja zrobi siniacus presbiopiacus idiopaticus i nawet Ci masc konska nie pomoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts