DPS 24.05.2009 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Nosz w mordę, wzruszyłam się!!! I o 23 spać Ci się chce. No, wieśniara się z Ciebie zrobiła całą gębą! To piękne miejsce, prawie tak piękne jak moje. Modrzew - dech zapiera. Dom - do zamieszkania. 2 lata to budowałaś, upadałaś i wstawałaś. Czasem traciłam wiarę, że naprawdę chcesz coś kupić. Czasem dziwiłam się, że jeszcze wytrzymujesz ciśnienie. Czasem starałam się wspierać i pomagać. A teraz naprawdę masz. Twoje miejsce na Ziemi. Jestem dumna z Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2009 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Nosz w mordę, wzruszyłam się!!! I o 23 spać Ci się chce. No, wieśniara się z Ciebie zrobiła całą gębą! Tiiiaaaa .... może niedługo poczuję te motylki w brzuchu na samą myśl o wczesnym wstawaniu i kładzeniu się spać, narazie to mi jakoweś dinozaury w głowie tupią... Czasem traciłam wiarę, że naprawdę chcesz coś k:o upić. Tu przegięłaś , ale reszta okey Dzięki Depsiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2009 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Tolu, może Ty wiesz co to jest za krzaczysko?? http://i614.photobucket.com/albums/tt228/Gregor65/23052009%20Czarne%20Wielkie/20090523_6.jpg Ma takie czerwone kuleczki. Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2009 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 A zdjęcie gałązki z bliska gdzie? Zgłupiałaś? Jak ktokolwiek rozpozna z tak daleka? Musisz dzisiaj pojechać porobić zdjęcia z bliska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Aha - W NIEDZIELĘ O 7 RANO JUŻ NIE ŚPISZ??? No wieśniara, daję słowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2009 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 A zdjęcie gałązki z bliska gdzie? Zgłupiałaś? Jak ktokolwiek rozpozna z tak daleka? Musisz dzisiaj pojechać porobić zdjęcia z bliska! Zdjęcia - w lesie Mądra jestem!!!!!! Chyba na rolkach http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11877_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2009 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Aha - W NIEDZIELĘ O 7 RANO JUŻ NIE ŚPISZ??? No wieśniara, daję słowo! Jakiś wczorajszy ze śpiewem na ustach do domu wracał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.05.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Niedługo lelenie będą Ci pod oknami ryczały zamiast "wczorajszych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 I koziołki szczekały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Niedługo lelenie będą Ci pod oknami ryczały zamiast "wczorajszych". A niech sobie ryczą na zdrowie Głosy natury są dla mnie jak najpiękniejsza kołysanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.05.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 ...mogę już się odzywać ??? Jeżeli tak to mam pytanie: Jak wygląda leleń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Już możesz! Leleń jest podobny do jelenia, jeno bardziej wrzosowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Będę wdzięczna za jakieś sugestie względem środków do czyszczenia kominków i szyb kominkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.05.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Braza ale tam pięknie U CIEBIE!!!!!!!Ciesz sie każdym drobiazgiem, każdym listkiem, trawką, kamyczkiem - co to TWOJE jest i w pełni sobie na to zasłużyłaś!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.05.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Będę wdzięczna za jakieś sugestie względem środków do czyszczenia kominków i szyb kominkowy Braza, ja szybę kominka myję pianką STARWAX. Bardzo ładnie rozpuszcza osady sadzy i nie splywa przy czyszczeniu. Chyba w Leroy Merlin kupiłam. Wnętrza nie myję bo mam wkład szamotowy i nie ma potrzeby. , Popiół wymiatam szczotką do szufelki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.05.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 ... kic, kic, kic http://www.chefpaul.net/Florida/kr%f3lik02b.jpg ... za "szczupłe" jeszcze na rożonko ... niech się podpasą pzdr ps - lejenie się dziś gdzieś pochowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.05.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 A zdjęcie gałązki z bliska gdzie? Zgłupiałaś? Jak ktokolwiek rozpozna z tak daleka? Musisz dzisiaj pojechać porobić zdjęcia z bliska! Depesia dobrze gada, w naszym wieku, z naszym wzrokiem, to muszą być zbliżenia to coś na dole pod tym wielkim krzaczorem wygląda mi na irgę i może mieć czerwone kulki jeszcze z jesieni. A ten wielki krzaczor to może któraś z odmian kaliny, jeśli zakwitnie na biało to bardzo prawdopodobne, ale bez zbliżenia głowy nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2009 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 A zdjęcie gałązki z bliska gdzie? Zgłupiałaś? Jak ktokolwiek rozpozna z tak daleka? Musisz dzisiaj pojechać porobić zdjęcia z bliska! Depesia dobrze gada, w naszym wieku, z naszym wzrokiem, to muszą być zbliżenia Niech Wam będzie, że niedowidzicie I nie zasłaniajcie się wiekiem, znam starsze od Was co wzrok mają bystrzejszy Wymigujecie się, ot i cała prawda Chefie, pisałam już u Depsi ... szczęściarz jesteś w kwestii tych ananasów we własnym ogródku!!! Kawika - pozdrawiam ciepło Verunia - dzięki, znalazłam stronę tego Starwaxa, mają sklep internetowy, więc możesz spać spokojnie, nie każę Ci jechać do Leroy Marlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.05.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Będę wdzięczna za jakieś sugestie względem środków do czyszczenia kominków i szyb kominkowy Co do kominków i kominów, to na pewno w Twoim przypadku call kominiarz nie ma co trzeba to zrobić i moze kominek ci wyczysci i to w 1 kolejnosci zanim zaczniesz odswiezac wnetrrza. Natomiast do czysczenia kominków profilaktycznie (paleniska, przewodu dymowego i komina ) ja stosuję to http://www.allegro.pl/item636124352_katalizator_sadpal_czysty_komin_pakowane_4_kg.html Do szyb polecam ten preparat http://www.allegro.pl/item639326583_plyn_do_mycia_szyb_kominkowych_sinis_prmocja.html bardzo wydajny używam go również do szyszczenia piekarnika i płyty ceramicznej. http://photos04.allegroimg.pl/photos/oryginal/639/32/65/639326583 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Kominiarz to mus, będę go wołać jeszcze przed malowaniem, na pewno! Dziękuję za informacje i rady - dla mnie w tej chwili każda jest niesamowicie cenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts