mayland 07.12.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Na każdej stronie koński temat widzę No to ja sie zdradzę: mój dizadek trzymał konie. Miał najładniejsze klacze w okolicy zawsze. Jak byłam mała (bardzo mała, nieświadoma) to jeździłam oklep a teraz...... boje sie koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2007 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Na każdej stronie koński temat widzę No to ja sie zdradzę: mój dizadek trzymał konie. Miał najładniejsze klacze w okolicy zawsze. Jak byłam mała (bardzo mała, nieświadoma) to jeździłam oklep a teraz...... boje sie koni A może sobie tylko wmwiłaś, że się boisz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 jakoś długo idzie bo nie może dojść coraz więcej pada Rom, coś oszukujesz Słoneczko zaświeciło i nawet sporo błękitnego nieba widać ... ( na resztę ciemnych chmur nie patrz ) I nie wmawiaj mi, ze u Ciebie ( trzy ulice dalej ) jest inna pogoda. Swoją drogą to dziwny ten dzień dzisiaj - w firmie większość ma taką głupawkę że szok I pracować już mi się nie chce ( za to całą stertę dokumentów zabiorę ze sobą do domu... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.12.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 jakoś długo idzie bo nie może dojść coraz więcej pada Rom, coś oszukujesz Słoneczko zaświeciło i nawet sporo błękitnego nieba widać ... ( na resztę ciemnych chmur nie patrz ) I nie wmawiaj mi, ze u Ciebie ( trzy ulice dalej ) jest inna pogoda. Swoją drogą to dziwny ten dzień dzisiaj - w firmie większość ma taką głupawkę że szok I pracować już mi się nie chce ( za to całą stertę dokumentów zabiorę ze sobą do domu... ) No i wydało się że jesteśmy z jednego fyrtla Dla niewtajemniczonych "fyrtel" to po poznańsku "okolica" Rzeczywiście niebo niebieskie ale słońca już nie widać Za chwilę pewnie zajdzie i znowu zapadną egipskie ciemności. Z racji piatku i godziny 15 zaczynam powoli wyhamowywać przed weekendem. i Wam też radzę Rayzel przykro mi z powodu tej sterty na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Rom... wydałam nas A z tą stertą ... wisi to nade mną jak miecz demoklesa, a że normalnie w biurze nie mam czasu ... to muszę ( dla swojego świętego spokoju ) zrobić all w weekend Jakby cuś ... to miłego weekendu wszystkim. Już takiego jakby troszkę w aurze świątecznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.12.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Miłego weekendu, dużo śniegu, mało obowiązków i dużo usmiechu no i pamietajcie ze w weekendy forum też działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Miłego weekendu, dużo śniegu, mało obowiązków i dużo usmiechu no i pamietajcie ze w weekendy forum też działa o tym chyba nikt nie zapomina, tylko pewnie czasu brak ... A z tym sniegiem nie przesadzaj Okna mi mają montować... śnieg nie jest wskazany . Tylko słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.12.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Rayzel juz idziesz? Nie poczekasz na mnie?? Ale chociaż przynajmniej zdązysz przed piątkowo-popołudniowymi korkami [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 jeszcze jestem - czekałam na Ciebie ale jużpo malutku się zbieram - muszę się jeszcze zapakować do auta z tymi papierzyskami Korki Rom, to ja na szczęście omijam szerokim łukiem ( no chyba, ze po drodze w Stęszewie mnie dopadną ). Miłego raz jeszcze dla wszystkich! papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 jakoś długo idzie bo nie może dojść coraz więcej pada Padać przestało, ale jest smętnie Agduś, czy Ty byłaś kiedyś w tym końskim sklepie "Kinghorse" w Krakowie - ulica Nad Sudołem?? U nas padało trochę kole południa. Nie byłam w tym sklepie. Bywałam kiedyś na Rajskiej, ale teraz nie mam zamiaru kupić konia, to, co niezbędne, gdybym chciała pojeździć mam, więc nie wybieram się do końskich sklepów. Nawet nie wiem, gdzie jest ta ulica, ale mogę sprawdzić, czy w moim zasięgu. A coś chcesz tam kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.12.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Witam koleżankę znad morza Właśnie ukończyłem lekture twojego dziennika Ładne macie tam okolice. tylko nie wiem czemu upieracie sie na działkę z kanalizą? Musi być koniecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2007 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Wieczór wszystkim, jeśli ktoś jeszcze tutaj jest Byłam w K-linie, wracając miałam takiego pietra, że mamuniu!!!! Wiatr rokropny, woda z nieba się lała jak z zepsutego kranu, debile w samochodach grzali chyba ze 110 paskudząc mi okna przy wyprzedzaniu tak, że kompletnie nic nie widziałam!!! No normalnie szkoła przetrwania!!! Ale dojechałam cało i zdrowo no i jestem Agduś mam tam parę rzeczy na oku, ale nie wiem jak wyglądają w rzeczywistości. Jakbyś ewentualnie z braku innych na przykład rozrywek tam się kiedyś wybierała, to ja chętnie prześle Ci namiary na te "cosie". Stuczku - teoretycznie może być bez kanalizy - ale jeśli tylko będzie to możliwe, zrobię wszystko, żeby była z.... Jakoś tak już mam, że wolę się o pewne rzeczy nie martwić. W razie "W" jednak mogę być elastyczna i jakoś się dopasować!! Wgrywam na fotosika zdjęcia - pokażę Wam za chwilę dwa bo ... nie oddają o prawda całego piękna, ale taki widok miałam dzisiaj przez 2 lub 3 minuty z okna, że dech w piersiach zatykało z zachwytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Mam nadzieję, że Cię nie zatchnęło całkiem i możesz mówić.Najpierw sprawdzę, gdzie ta ulica. Nazwa brzmi dla mnie egzotycznie. Przed świetami tego potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2007 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Mam nadzieję, że Cię nie zatchnęło całkiem i możesz mówić. Najpierw sprawdzę, gdzie ta ulica. Nazwa brzmi dla mnie egzotycznie. Przed świetami tego potrzebujesz? Przez moment zaniemówiłam z zachwytu, ale to koło 14 było, więc już mnie odetkało Przed świętami nie!! Byłoby świetnie, gdyby osoba znająca się na rzeczy obejrzała to fachowym okiem i stwierdziła, czy gra warta świeczki. A oto Brama do Nieba http://images34.fotosik.pl/72/40af8ecfb88df175med.jpg http://images23.fotosik.pl/122/f98fc847f3047da9med.jpg http://images25.fotosik.pl/122/8aa8de141d034abfmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Nooo! Mogło zatchnąć!Po świętach pewnie się uda. Może podjedziemy do Krakowa w dniuinnym niż niedziela. Na wszelki wypadek podrzuć namiary na te cuda do oglądnięcia, gdyby mnie poniosło jednak wcześniej w okolice nieznane mi na arzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Sprawdziłam. Wiem, gdzie jest ten sklep. Widuję go często, bo przejeżdżamy w pobliżu i nawet go zauważyłam. Niestety okolica dostępna dla mnie wyłącznie samochodem, więc pewnie po świętach. Ale nieznane są wyroki opatrzności, więc napisz, co mam oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2007 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Mogło zatkać, prawda!!?? Fajnie, zaraz polecę do sklepu po linki, ale najpierw wypełnię pewną niezmiernie ważną misję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2007 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Agduś to te "cosie" http://www.kinghorse.pl/zdjecia/towar_1342889549.gifSztyblety wiązane z zamkiem z tyłu (wzór włoski). Numer: PBK-230 Cena 279,00http://www.kinghorse.pl/zdjecia/towar_1408463420.jpgChapsy skórzane oficerkowe. Numer: PBK105 . Cena 119,00 - rany, dlaczego takie drogie????http://www.kinghorse.pl/zdjecia/towar_1139967155.gifKask YOUNGSTER DYNAMIT firmy Casco.Numer: FX62101 . Cena 316,00 - czy warto sobie tym głowę zawracać? Będę bardzo, bardzo wdzięczna za rzucenie fachowym okiem i doradzenie mi, czy warto w te rzeczy zainwestować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.12.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 braza pięknie Ci się udało uchwycić tę tęczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2007 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 braza pięknie Ci się udało uchwycić tę tęczę Dzięki!!! Dobrze, że aparat był pod ręką!!!! No cudo po prostu. Nie udało mi się panoramy zrobić, chyba bym nawet nie umiała tego połączyć później w jedno, ale to był potężny łuk, długośi na pewno kilkuset metrów (zaczynał się wysokości mojego bloku, kończył nad odległym osiedlem), bardzo wyraźny, niczym nie zmącony. Bajka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts