dardurdka 26.05.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Brazuniu, to może i ja, spóźniona się zmieszczę na 300 stronie Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Gaweł, dzięki! No to teraz mam zachwostkę ... tikkurila zagrożona Ładna ta Twoja kuchnia, naprawdę ładna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.05.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Brazulka nie zauważyłam żeby się odbarwiał a ma ponad 3 lata a ponieważ nikt nic nie dolewał u mnie to kolorek bardzo ładny wyszedł miodowy czy cóś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Brazuniu, to może i ja, spóźniona się zmieszczę na 300 stronie Dobry wieczór Pewnie, że tak!!!! Oglądałam Twój lesny ogród ... imponujący!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.05.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Brazulka nie zauważyłam żeby się odbarwiał a ma ponad 3 lata a ponieważ nikt nic nie dolewał u mnie to kolorek bardzo ładny wyszedł miodowy czy cóś tam jesteś pewna czy sama malowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.05.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dziękuję, ale do imponującego to mu jeszcze 300- lat brakuje ale staram się uklecić coś z niczego, znaczy bez ponoszenia kosztów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Jamlesik, szychta Ci się trafiła???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.05.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Jamlesik jestem pewna bo sama malowałam małżowymi ręcami patrząc na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dardurdko (matko, ale Ciebie się trudno pisze ) jak dla mnie to on jest świetny!!! Wuska, nie gadaj, cały czas nad Małżem nie wisiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.05.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 a dużo tego wiszenia było jak całe mieszkanie niespełna 30 m.kw. ma ale owszem cały czas byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Brawo Wusia, kolejna trzysetka Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.05.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ... Chefie, za każdym razem mnie zadziwiasz, na wszystko masz konkretną odpowiedź ... ... se zaprzestań takich tekstów ... konkretnie to ja tylko (choć nie zawsze) mogę przy kuchni coś podpowiedzieć ... z drugiej jednak strony: w niejednym piecu człek już chleb piekł ... ... Wiem, jaka jest różnica miedzy szampanem a winem musującym, ale tak potocznie się mówi na wszystkie bąbelki ... Bardzo Cię Agduś przepraszam, uwierz mi, nie było cienia złośliwości w mojej wypowiedzi ... to takie skrzywienie zawodowe ... no chyba trochę pierdolnięty jestem w tą stronę, że też zawsze musi mnie się coś niestosownego "wymsknąć" Raz jeszcze przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 26.05.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Gaweł, dzięki! No to teraz mam zachwostkę ... tikkurila zagrożona Ładna ta Twoja kuchnia, naprawdę ładna!!! Dziękuję bardzo . Nie taka heavy metal tech jak to obecnie sie robi ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Chefie i o tym piecu właśnie pisałam A o kulinariach to ja nawet nie śmiem się wypowiadac, bo szacunek mój i podziw masz przeogromny - i wcale Ci nie kadzę, o nie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.05.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 No jak rany!! Tak tu klepiecie w te klawiaturkie, że już się na 300ną stronę nie załapałam... JA w dwóch sprawach przyszłam: 1. Braza! Nie daj się maluj tikkurilą - ja też mam! I w mieszkaniu też miałam... A tak na serio - to jestem zadowolona z tej farby - mogę myć, szorować cifem i nic sie jej nie dzieje. Jedynym minusem jest jej cena Sprawa 2. Zrobiłam zdjęcie kwiatu PIGWOWCA i chciałam Ci wysłać, ale mi coś tu krzyczy, że coś z tym sprzętem zewnętrznym nie tak... Ale jeszcze popróbuję - a nóż-widelec mi się uda... To mówiłam, ja - Baru z podkarpacia Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.05.2009 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dzień dobry! Burza nas oszczędziła, przeżylim, to jestem. Ale problem macie, dekoral czy tikkurila... Braza, Ty przejrzyj obie palety kolorów i po prostu wybierz bardziej pasujący Ci kolor z tych dwóch firm i po temacie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2009 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Gaweł, ja nie lubię tych heavymetalowych kuchni, ot i cała prawda! Popatrzeć mogę, nawet się będę szczerze zachwycać jak mi się faktycznie któraś spodoba, ale gotować codziennie to bym w takiej nie chciała, źle bym się czuła. Depsia, kocham takie problemy, bo są łatwe do rozwiązania i napawam się nimi do bólu Oby tylko większych nie było... Baru, też mam teraz tikkurilę i jestem absolutnie za, ale może właśnie przyszedł czas na zmiany Zobaczymy! A zdjęcie nie zając, poczeka. W niedzielę ja porobię temu swojemu, co to się rozpanoszył przed oknem saloniku. Miłego wiatro...i deszczodnia Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 27.05.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Wdepłam tak na kfilkie... dżem dobry... PS. Jak wkładam kartę z aparatu do laptopa - to bydle jej nie widzi - pojęcia nie mam czemu tak, przecież wczoraj Ci bez problemu wysyłałam zdjęcia - trza doktora od kompów wezwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.05.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 ... ... Wiem, jaka jest różnica miedzy szampanem a winem musującym, ale tak potocznie się mówi na wszystkie bąbelki ... Bardzo Cię Agduś przepraszam, uwierz mi, nie było cienia złośliwości w mojej wypowiedzi ... to takie skrzywienie zawodowe ... no chyba trochę pierdolnięty jestem w tą stronę, że też zawsze musi mnie się coś niestosownego "wymsknąć" Raz jeszcze przepraszam. Ależ ja się nie gniewam ani ciut ciut!!! Rozumiem różne skrzywienia (ja obsesyjnie poprawiam błędy językowe - czasem w myślach, czasem na głos... - dopiero chamidło ze mnie , zwłaszcza lubię punktować prezenterów telewizyjnych, polityków, księży i dyrektora szkoły moich córek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.05.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dzień dobry wszystkim. Pogoda dzisiaj nie nastraja optymistycznie, a tu tyle załatwień, to trochę słoneczka by się przydało. A zapowiada się na deszcz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts