ghost34 27.05.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 a moze uda ci sie cos do konca zalatwic i sie usmiechniesz i wtedy bedziesz miec sloneczko hmmm withanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.05.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 duchu - uśmiech mi cały dzień z twarzy nie schodzi (służbowy) aż mnie zawaisy od tego szczeżenia bolą, a słoneczka nie widać, ciemno duszno i coś mi się zdaję że lada moment pierdyknie deszczem uśmiechnę się jak na spóźniony Dzień Mateczki do szkoły polecę mojego Syncia zobaczyć, a potem może się uśmiechnę jak zdam egzamin (podyplomówka) Niby wszystko wiem w temacie, a jednak jakaś niepewnośc jest. pozdrowionka ps.może jakieś duchowe kciuki trzymaj, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.05.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 nio jak nie jak tak mosh jakh w bhanku...sie usmiechniess jak bydsiesz dumna ze syna łobocyss..reszta furda nie faszne:) dosz rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.05.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 nie dziękuję duchu (co by nie zapeszyć)i lecę ... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 27.05.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 dobry dzień ściezki dziś wydreptałam ..podlogi ogladałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2009 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 A ja już nudna jestem, ale farby oglądałam Nadak nie wiem, czy Dulux czy Dekoral, ale w końcu coś wymyślę - nie mam już sił więcej szukać i się zastanawiac Tapeta też wybrana, bo sobie wymyśliłam dodać małe co nieco. Kawika, i jak tam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.05.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 ...ja obsesyjnie poprawiam błędy językowe - czasem w myślach, czasem na głos... Agdus jaka szkoda, ze nie mam Cie blisko. braza my mamy Decoral. Tyle, ze moj Stefek potrafy kazda sciane upaprac. Nie powiem aby mi to przeszkadzalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 27.05.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 a ja widziałam u kuzynów coś fajnego na scianach, czego sama teraz szukam.. taka jakby ziarnista farba..piasek ..ponoć super sie zmywa ( przy psach, dzieciach etc.) Maja to ponad 8 lat ( nie wygląda na tyle) i nie pamietaja dokladnie ona mówi na to tynk mineralny, a on tapeta mineralna.. może ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aluba 27.05.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 A ja tu prócz gratulacji, pretensje jeszcze przyniosłam Trochę mi się należy z racji długiej znajomości (chociaż ona ciutke jednostronna była) Przychodze co jakiś czas twój dziennik oglądać. Kciuki trzymam, kolejne posiadłości oglądam, czekam cierpliwie na przerwy w przerwach technicznych ,ale do komentarzy nie zaglądam, bo na forum się nie udzielałam jako bezpaństwowiec bez swojego wątku i u Toli dopiero widze, że zamiast wdzięcznego budownia jest droga do uroczyska, mało tego, że o uroczysku wszyscy w komentarzach wiedzą od co najmniej 20 stron. A w dzienniku? - pytam. Od razu przeprowadzka. A narodowi się należy trochę wstępu. Zwłaszcza, że w komentarzach to juz niemal historia. Koniec końców najważniejsze, że je masz - gratuluje szczerze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.05.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 A ja już nudna jestem, ale farby oglądałam Nadak nie wiem, czy Dulux czy Dekoral, ale w końcu coś wymyślę - nie mam już sił więcej szukać i się zastanawiac Tapeta też wybrana, bo sobie wymyśliłam dodać małe co nieco. Kawika, i jak tam?? No wróciłam i przeżyłam. Z 25 pytań odpowiedziałam na 24 !!! To chyba dobrze co?????? Kurde ale łeb mnie boli. Taaa Teraz chwila oddechu i za pisanie pracy trza się brać. duchu - gęba mi się śmiała na Dniu Mateczki u Syna mego, a i łza się w oku zakręciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.05.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 ...ja obsesyjnie poprawiam błędy językowe - czasem w myślach, czasem na głos... Agdus jaka szkoda, ze nie mam Cie blisko. Niezbadane są wyroki opatrzności... Mam koleżankę, która wręcz prosiła, żeby ją poprawiać, mam też takich znajomych, którzy by sobie tego nie życzyli, więc nie poprawiam. Zresztą do Miodka mi daleko, więc nie uzurpuję sobie prawa do nieomylności (homo sum et nihil humani a me alienum esse puto - jakoś tak to było) A tak w ogóle, to podczas normalnej rozmowy nie zwracam na to takiej uwagi, natomiast w stosunku do pewnych osób wymagania mam większe. Albo ich nie lubię... A co zrobić, kiedy nauczycielka z uporem mówi błędnie i dzieci mnie pytają, dlaczego? No co? Niby autorytetu nauczyciela podważać nie wolno, ale czemu mam dziecka wlasne uczyć złych form? Wero już sama łapie ludzi na błędach, na które jej zwracałam uwagę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Hey wieczorne Aluba. no witaj bezpaństwowcu:D Do przeprowadzki jeszcze trochę mi zejdzie, to pewnie choćby z nudów coś spłodzę w dzienniku Z 25 pytań odpowiedziałam na 24 !!! To chyba dobrze co?????? To zależy, jak odpowiedziałaś Będzie dobrze Żeleczko, Piątko - już mi jest wsio rybka. Wezmę taką, która nam się wizualnie spodoba bardziej! Agduś, a dlaczego mnie nie poprawiasz głośno i wyraźnie, ja chcę poprawnie mówić po polsku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Chefie ... ja tylko mogę się domyślać, jakie wydarzenie jest przyczyną Twojego żalu i smutku ... strasznie mi przykro... myślami jestem z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.05.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 ... ... Wiem, jaka jest różnica miedzy szampanem a winem musującym, ale tak potocznie się mówi na wszystkie bąbelki ... Bardzo Cię Agduś przepraszam, uwierz mi, nie było cienia złośliwości w mojej wypowiedzi ... to takie skrzywienie zawodowe ... no chyba trochę pierdolnięty jestem w tą stronę, że też zawsze musi mnie się coś niestosownego "wymsknąć" Raz jeszcze przepraszam. Ależ ja się nie gniewam ani ciut ciut!!! Rozumiem różne skrzywienia (ja obsesyjnie poprawiam błędy językowe - czasem w myślach, czasem na głos... - dopiero chamidło ze mnie , zwłaszcza lubię punktować prezenterów telewizyjnych, polityków, księży i dyrektora szkoły moich córek) Oj, dzisiaj slyszalam jak Kinga Rusin zapytala: co sie doczekalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2009 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Dziennikarzy to i ja zawsze głosno poprawiam... Nie mam wyrzutów sumienia w związku z tym. Jeżeli ktoś w TV pracuje i ma za to niemałą wypłatę, to powinien i umiejętności mieć stosowne do tej wypłaty, i do faktu, że ludzie słuchają takich osób i uważają, że w pewnych dziedzinach są one wzorami do naśladowania - często także w dziedzinie języka. Sama popełniam błędy, ale gdybym miała mówić do milionów za pośrednictwem okienka w TV, niezwłocznie zaczęłabym bardziej dogłębną naukę języka ojczystego. I dzień dobry w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2009 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Nic mądrego nie przychodzi mi do głowy ... dzień dobry w takim razie tylko powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.05.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Witam z ranka Z 25 pytań odpowiedziałam na 24 !!! To chyba dobrze co?????? To zależy, jak odpowiedziałaś Będzie dobrze na 24 odpowiedziałam dobrze. Ale stresa miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2009 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 No to luuuuuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.05.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Luuuuuuz w szkole chwilowo. Ale od rana się wkurwiłam, bo mi coś ekipa strajkuje. P.Józek stwierdził że ma inną robotę i nie wie czy do nas przyjdzie. Wurw@#$%ona jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2009 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 A umowę podpisywałaś??? Jeśli tak ... to może Cię gryznąć, musi dokończyć! Jesli nie ... masz problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts