Agduś 30.05.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Jakoś mi tak w duszy dziwnie brzęczy, że jeśli każdą nową stronkę zaczniemy oblewać to trza mi będzie zamiast wczasów odchudzających wczasy odwykowe w Uroczysku wprowadzić Bez bicia się przyznaję, że bycie inwestorką to bardzo trudny zawód jest Witam z rana Akurat! Ty tylko wirtualnie polewasz, więc wirtualnie odwykować się będziesz. Byleś się od wirtualu nie odwyknęła! I od razu zaznaczam, że ja na żadne odwyki nie przyjeżdżam! Mój jedyny nałóg to forumowanie i nie mam zamiaru sie z tego leczyć! Odchudzać się mogę - nawet bardzo chętnie będę. Ile kilometrów masz do sklepu? Bycie inwestorką jest trudne ale i fajne. Ty tego jeszcze nie wiesz - dowiesz się, jak zaczniesz coś robić. Skorzystam sobie z tych rozmów o farbach - musimy przemalować kuchnię i jadalnię po raz trzeci i tym razem koniecznie jakąś zmywalną farbą. Na tikurillę się raczej nie szarpniemy, co było drugie w kolejności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.05.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Odchudzać się mogę - nawet bardzo chętnie będę . KOKIETKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 No nie wiem, z czego Agduś niby miałaby się odchudzać. A bycie inwestorką to baaaardzo trudna sprawa, ale jak Agduś mówi - Ty, Braza, jeszcze o tym nic nie wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 A co tu tak cicho? I czemu wyciagam Cię z czeluści drugiej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.05.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 A co tu tak cicho? ... widzę, że Twoja laska kieruje Cię tam gdzie trzeba ... Szefowa pojechała TAM .... wróci późno ... a potem wklei full zdjęć z Uroczyska ... z "odlotowym" opisem ... ... tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.05.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Szefowa TAM pojedzie jutro, szefowa nawet pisała wyraźnie, że w niedzielę jedzie TAM z elektrykiem U księżniczki byłyśmy, jej wysokość nadal nas lubi Czasami trzeba spaść w czeluści, żeby odrodzić się w jeszcze większej chwale!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.05.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 No to ja sie wypowiem w sprawie kolorów - im mniej tym lepiej. Dzieuje za uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.05.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 A to vis a vis czego było Proszę uściślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.05.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 dobry wieczór Brazulka tylko nie zapomnij jutro miarki wziąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.05.2009 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 dobry wieczór Brazulka tylko nie zapomnij jutro miarki wziąść http://www.grawerowaneszklo.pl/galerie/kieliszki-do-wodki-szero_199.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.05.2009 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 I żebyś czasem bez aparatu się nie wybierała, chcę widzieć każdy kąt domu i ogrodu, bo jak będzie za mało fot, to zostaniesz odesłana z powrotem. Bo wiesz, ja tu z laską leżę, się nudzę, więc mam czas uważnie oglądać i czytać wszystko. Dzień dobry, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2009 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Jamles, odnoszę wrażenie że Wusi nie o taką miarkę chodziło Ale ... do rybki ma być, czy nad rybkę Depsia, Ty to się już tek wyżarłaś przez dwa dni, że aż strach Trzeba Ci będzie nową ciupagę sprawić, bo ta długo nie pociągnie przez to Twoje rozkazywanie I gwoli informacji: aparat mam już spakowany, ale z tym każdym kątem domu i ogrodu to z lekka przesadziłaś ... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.05.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Ty nie gadaj tyle, rób zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 No to ja sie wypowiem w sprawie kolorów - im mniej tym lepiej. Dzieuje za uwagę Ja się mogę pod tym też podpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 No to ja sie wypowiem w sprawie kolorów - im mniej tym lepiej. Dzieuje za uwagę Ja się mogę pod tym też podpisać A co zrobić, jak się lubi kolory To co, mam zmieniac koncepcję Wróciłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Braza rób po swojemu, ja tylko tak powiedziałam co ja lubię a to nie znacy ze to jedyna racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2009 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Verunia, kiedy ja goopia jestem w zakresie, co chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 A masz jakiś pomysł na styl w jakim chcesz to wszystko urządzić? Może wtedy łatwiej będzie ci wybrać kolor ścian pod konkretne meble, dodatki. Ściany to najczęściej tylko tło dla np pieknych mebli i dobrze zeby je raczej podkreślały a nie odwracały uwagę. Ja bym unikała kolorów majtkowych- albo jakies konkretne albo złamane biele, kremy, delikatne szarości. Z tych kolorów co pokazałaś tylko ta zieleń mi sie spodobała Widziałabym ją npp z białymi meblami. Ale to tylko mój skromny poglad na te sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 I tylko ta zieleń zostaje, reszta idzie wek! Szukam właśnie w necie tych, które aktualnie jakoś mi tak leżą, jak znajdę i ogarnę to wszystko to się pouzewnętrzniam. Narazie myślę, ile elektrykowi trzeba będzie bulnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.05.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Do tej pory znałem Cię z krótkich tekstów, odpowiedzi lub ripost ... ... ale przyznaję, że dłuższe posty leżą mi najbardziej ... bo fajnie piszesz ... ...a elektryką się nie martw ... lepiej wydać trochę i ją poprawić niż udawać, że wszystko gra ... i pójść z dymem tfu tfu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts