braza 31.05.2009 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 W zasadzie to wyznaję taką samą zasadę ... zrobić i się nie martwić ... jednakże - i tu będę szczera do bólu - zabił mnie fakt, ile trzeba zrobić!!! Byłam przygotowana na lekką kosmetykę, a tu masz Lubię Cię Gwoździku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.05.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Zdjęcia fajne, ale mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2009 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Trudno się mówi, nie bardzo miałam czas Następnym razem nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.05.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Brazunia Ty się nie grzej Kochana tak bardzo. Elektryka to jedna z najtańszych rzeczy na budowie Dobrze, że tylko tyle Rwać włosy z głowy to byś mogła, jakby pan np. kazał dach wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 To ja się cieszę, jak cholera, że nie kazał ... tego dachu Znowu jest dla mnie miłym Panem Inny problem mi się kołacze w głowie: chciałam jakoś bezproblemowo usunąć ten piaskowiec przy kominku, nie bardzo mi leży - no taki kaprys ... ale okazuje się, że musiałabym go usunąć z całą ścianą chyba, tak franca porządnie położona Znacie może jakieś impregnaty, albo inne środki żeby to może jakoś kolor zmieniło, albo coś??? Nic mi nie przychodzi do głowy Gwoli przypomnienia http://i614.photobucket.com/albums/tt228/Gregor65/Czarne%20Wielkie/20090307_85RozdzielczoPulpitu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.05.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 No w tym to ja Ci nie pomogę. Musisz zapytać Ducha albo Foresta-Naturę, oni chyba znają się trochę na kamieniach. Ale, prawdę powiedziawszy, słabo widzę tę zmianę koloru kamienia. Kwasem będziesz trawić? Czy farbą zamalowywać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 31.05.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 młotek, majzel,i fru........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 młotek, majzel, i fru........... ... i co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.05.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 przepraszam, ale chyba Cię ... opierdzielę .. chcesz wydawać forsę na "ulepszenie" czegoś, co akurat teraz nie wymaga ulepszeń ... ... najlepiej skuj to wszystko wraz ze ścianą, wyburz kominek ...bo za czerwony , wybuduj wszystko na nowo ... tylko potem zastanów się czy zapraszać elektryka ... bo nie zostanie Ci nic w portfelu na "kable"... ...piaskowiec "jeść nie woła" ... osobiście mi się podoba ... ale ja tam mieszkał nie będę ... ... a teraz się oddalę na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 ... a teraz się oddalę na chwilę Widać, że masz silny instynkt samozachowawczy Ogólnie to ja przeciwko tej ścianie nic nie mam, ale mogłaby mieć troszkę inny kolor A poważnie - zabrudzone to jest i wygląda nieciekawie, nie mam pojęcia, czym to doczyścić, a przy okazji może z lekka kolorek ulepszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.05.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 chciałam jakoś bezproblemowo usunąć ten piaskowiec przy kominku, nie bardzo mi leży - no taki kaprys ... nie ściemniaj .... nie pisałaś nic o zabrudzeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.05.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 A spróbujże gdzieś w jakimś niewidocznym miejscu zamalować, a może sa jakieś specjalne farby do kamienia?? Moze elewacyjna, (bo dobrze kryje, tylko nie wiem czy do wnętrz sie nadaje) Bo mnie się specjalnie też ten kolor nie widzi, a kuć rzeczywiście szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 No widzisz Kasia,tylko Ty mnie rozumiesz Jak pomaluję salonik to może efekt tego piaskowca tez będzie inny, no i naprawde musze go z lekka przeczyścić, przybrudzony jest!! Czyyyym???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 http://www.do-kamienia.pl/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,22/category_id,7/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,29/ http://www.do-kamienia.pl/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,59/category_id,7/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,29/ http://www.do-kamienia.pl/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,32/category_id,7/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,29/ I bądź tu człowieku mądry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.05.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Słuchaj, z HG są różne różniste płyny do czyszczenia kamieni, kostek, granitów itp. Podjedź do jakiegoś marketu i luknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Kasia, na miłość boską, co to jest HG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.05.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Kasia, na miłość boską, co to jest HG HG to sa takie preparaty różnej maści do czyszczenia różnustych powierzchni tu poczytaj http://www.hgpolska.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.05.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 za mało napisałaś o czereśniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Bo mi elektryk świat przysłonił... a szczerze ... wstyd mi, bo to nie ja odkryłam tylko on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts