DPS 04.06.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 O żesz... Czekaj, przyjedź, tak Ci od serca naleję, że dopiero teraz będziesz tydzień chory, jak tyle wypijesz! No w mordę jeża, takaie kalumnie i potwarze, sam w tej starej kiecce lata, a na mnie paszkwile pisze. Już zaczynam szukać, czego Ci naleję, jak przyjedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 04.06.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 O żesz... Czekaj, przyjedź, tak Ci od serca naleję, że dopiero teraz będziesz tydzień chory, jak tyle wypijesz! No w mordę jeża, takaie kalumnie i potwarze, sam w tej starej kiecce lata, a na mnie paszkwile pisze. Już zaczynam szukać, czego Ci naleję, jak przyjedziesz. obiecanki, cacanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2009 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dochtór, ale sobie robisz w papiury Przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 04.06.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 nie mówi się robisz w papióry,mówi sięale se srasz w papióry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Widzisz? Sam się przyznajesz, że se srasz! Obiecanki to sa, że przyjedziesz, a ja, głupia, szukam czego nalać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.06.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Tolunia - mam dla Ciebie same pyszności, alkoholizowane owoce z nalewki, jeszcze bożonarodzeniowej, co to ja z forumowego przepisa robiłam - mniam! Na zdrówko! nawet jakby mi miało zaszkodzić...nie oprę się takiej pokusie, jak kiedyś koledze podjadałam i podjadałam bo nie mogłam przestać takie dobre były, to potem dziwnym trafem nie wszystko pamiętałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2009 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dzień doberek! Mam nadzieję, że Tola nie zaległa gdzieś wczoraj od tego podjadania. Braza, chyba dzisiaj to już lepiej będziesz się czuła, nieeeeee? Dla chorej i dla wszystkich: http://www.zanyimages.com/Everyday/Have%20a%20Nice%20Day%20!!!.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.06.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dzień dobry. Ja wczoraj Braze zagadałam do nocy I głupio mi strasznie bo Brazunia chora jesteś Psssseplllassssam Następnym razem skończę pół godziny wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2009 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Maylandzia, no co Ty, fajnie było P.S. Zabierzcie tego gryzonia od mikrofonu, tego się nie da słuchac Czy to aby na pewno czerwiec W październiku pogoda jest lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.06.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 dzieńdobry Brazula bo Ty w sumie tak ściemniasz i ściemniasz żeby nas zagadać a ja sie pytam prosto gdzie sa wizualki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Gryzoń da spokój, jak pójdzie wizualki obglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Nie ma wizualek - jeszcze! Natchnienie won poszło Ale coś wymyślę, obiecuję! Gryzoń chyba zachrypł, abo ja się przyzwyczaiłam do jego wycia ... jakoś mniej mi przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.06.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Braza mam nadzieję że Ci już dzisiaj lepiej. Może to nie gryzoń spiewał ino ci z wirusa coś na uszy się rzuciało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Mam nadzieję, że zdrowiejesz i dlatego Cię nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.06.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 albo że wizualki robisz tylko te dwie rzeczy Cię tłumaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2009 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Dzień dobry! U nas już piękne słoneczko świeci, więc i u Was pewnie też - czas wstawać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.06.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 brazunia, jak sie ma wirus? Ubilas cholere? A moze zerwalas sie o swicie i na inspekcje Uroczyska wyruszylas? Pogoda marcowa, wiec ubierz sie cieplo i termos z herbatka i prundem wez Sie moze przydac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Eeeej, odzywaj się, bo zaraz zadzwonię, żeby Cię sprawdzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.06.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Mam nadzieje, że sie lepiej poczuła i pojechała włości doglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Cześć kochani! Owszem, Uroczysko odwiedziłam ... i chyba się "dobiłam" tym wyjazdem Zmarzłam jak pies, pod kuchnią rozpaliłam, żeby stare mury nagrzać, ale tyle czasu bidulki marzły, że teraz ho...ho...ho...! Farby sobie różne przetestowałam na ścianach, z malarzem pogadałam co i za ile, przy okazji elektrykę może zrobią, bo mają zaprzyjaźnionego tego od prundu ... zobaczymy za ile. Pieknie dzisiaj tam było, chociaż pioruńsko zimno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts