braza 08.12.2007 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Najwięcej na koniach jeździli kowboje Z tego co koajrzą to nosili kowbojki i te specjalne, długie skórzane spodnie Braza moze taki stój na konia? już jej proponowałam, żeby się na west przerzuciła tylko że się jeżdzi w dżinsach a te spodnie skórzane to czapsy Raz jeździłam w dżinsach ... nie powiem, jak się czułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.12.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Najwięcej na koniach jeździli kowboje Z tego co koajrzą to nosili kowbojki i te specjalne, długie skórzane spodnie Braza moze taki stój na konia? już jej proponowałam, żeby się na west przerzuciła tylko że się jeżdzi w dżinsach a te spodnie skórzane to czapsy Raz jeździłam w dżinsach ... nie powiem, jak się czułam bo nie w siodle westernowym a dzinsy muszą miec płaski szew od środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.12.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Hmmm ale zachodu z tą jazdą konną Buty nie takie, spodnie też wyszukane itp Na wielbłąda wsiadłam w kantach i nie było problemu Nie powiem co mnie bolało jak zsiadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.12.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 JA też sobie czytam o tych bucikach do jazdy i nie mogę się nadziwić dlaczego one są takie drogie. Trochę skóry z zaraz taka cena??? Świat zwariował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.12.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Amazonki to nago czasem nie jeździły konno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.12.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Amazonki to nago czasem nie jeździły konno? no właśnie proponuje brać przykład z amazonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.12.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Amazonki to nago czasem nie jeździły konno? no właśnie proponuje brać przykład z amazonek Ale wtedy to raczej na oklep. Nie wyobrażam sobie, jak wyglądałyby łydki takiej Amazonki wyszczypane puśliskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2007 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Witam ranne ptaszki Amazonki jeździły gołe, bo tam gdzie żyły ciepło było!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2007 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Do stajni jadę!! A że zimno jak piorun, to się po uszy ubiorę!!! Miłego dnia życzę i do pogadania wieczorkiem - mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 09.12.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Ja teraz to jeżdżę w spodniach od dresu. W sumie i tak spodnie u mnie najmniej dotykają konia (jak się nad nim stoi, nie?). A większość angoli jeździ w dżinsach, zwłaszcza dziewuchy i to w takich ciasnych. Ja bym chyba spadła jakby koń raz bryknął, przecież to się ledwo noga zgina. Ale sztyblety i sztylpy ze skóry licowej są dobre. Ja bardzo polecam firmę DMS (chyba niemiecka). Buty wytrzymują rok, a to sporo biorąc pod uwagę, że jeżdże po kilka koni dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2007 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Hej!!! Wróćiłam, fajnie było chociaż tyłek mi trochę zmarzł. Po cichu powiem, że przymierzam się do kupna źrebaka - klaczki, ale to nic pewnego. Wszystko zależy od ceny i innych, nie do końca ode mnie zależnych, okoliczności. Klaczka jest śliczna w każdym razie i niesamowicie całuśna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.12.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Ooooooo Gdzie będziesz ją trzymać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2007 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Ooooooo Gdzie będziesz ją trzymać? No jak W stajni, w tej samej, w któej jest teraz i w której ja jeżdżę!! Ale jak mówiłąm, to nic pewnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.12.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Brazia a wiesz, że w mojej okolicy odbywają się jedne z największych targów koni? W Skaryszewie corocznie są te targi. Trwaja 2 dni. Bardzo duzo koni tam sprzedają. Miałabyś co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 09.12.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Są targi w Skaryszewie. Tylko, że 80 procent koni stamtąd jedzie na wycieczkę w jedną stronę do Włoch Braza: źrebaka? a co ty będziesz z tym robić? Ja Ci mogę oddać mojego darmozjada Siwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Hę? A co na to wszystko Brazylia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2007 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Langsam, langsam!!! Jak mawiają nasi zachodni sąsiedzi!!! Jeszcze nie kupiłam i nie wiadomo, czy kupię!!! Naprawdę!! Przymierzam się, zastanawiam i nie ukarywam, że mam na to niesamowitą ochotę, ale trzeba to bardzo dokładnie przemyśleć!!!! Wszyscy tę klaczkę lubimy i nie jest wcale taka młoda, bo ma około 3 lat!! Tak więc chyba dobry okres na kupienie - tanio - bo nie ujeżdżony, i można się naprawdę zaprzyjaźnić z tak młodym stworzeniem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.12.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 To kiedy możemy przyjechać oglądać konika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.12.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 3 lata? To już można ujeżdżać! Kto zaczyna? Ty czy Karla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts