kaśka maciej 08.06.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ale ja nie chcę mieć o niebo ładniejszego i równego sufitu Chcę mieć nierówny, bo pod sufitem też mam nierówno Ale przykro nam bardzo, zostałaś przegłosowana Równy, jasny sufit na być!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Nie! Stanowcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Nie! Stanowcze! No jak nie jak TAK Będziesz miała brzydko, będziesz miała brzydkoooo ( na nutę dzieci z 1 klasy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Jak będę miała brzydko, to nie porobię zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Jak będę miała brzydko, to nie porobię zdjęć to ci się wszyscy zwalimy w gościnę i dopiero będziesz miała brzydko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Każda para rąk do pracy się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.06.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ja mam jeszcze pytanie czy belki są drewniane czy drewnopodobne? Jeśli drewniane to muszą sporo wazyć. Demontaż wcale prosty nie musi być. Z drugiej strony kawał drewna do odzyskania. A może to tylko zabudowa robiona w systemie boazerii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.06.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Matko święta!!Ale walka!!Braza!!Nie daj się!! W końcu to Twoje, a inni to se jeno poglyndzić mogom no i z resztą glyndzom ile wlozie.A jak się im belki nie podobają - spadówa!! OO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Nie macałam, ale wyglądają na oryginały. Zaraz odszukam jakoweś zdjęcie i zrobię zbliżenie, mądrzejsi jesteście to się dopatrzycie oszustwa w razie czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Nie kłóć się, ściągaj te badziewne imitacje. Ludzkie pojęcie, taaaaki kicz i bezguście... Imitacje belek stropowych w niewielkim domku... Jakby prawdziwe były to i tak chybiona koncepcja, a jeszcze sztuczne... Tfu, szczyty kiczu. Ściągaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Cały ten dom to szczyt kiczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Cały ten dom to szczyt kiczu... słuchaj mądrzejszych i dośwoadczonych ściągnij te belki, albo je wybiel na litość Boską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.06.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 ALe ja jeszcze sie nie wypowiedziałam na temat belek..... ja tylko o nie dopytuję, zbieram informację. Myslę że bardzo istotne w całej strawie brazowego sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Zdjęcia nie wykadrowałam, nie chce mi się, ale przyjrzałam się ... to oryginały, nie podróby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Nie narzekaj, dom ładny jest, tylko trzeba mu pozwolić, żeby to pokazał. Prosta bryła, dwuspadowy dach, wtopiony w otoczenie - wszystko jak należy, a nie jakiś gargamel wypasiony. Przywróć tam jeszcze naturalne prawdziwe wnętrza domu wiejskiego i będzie cudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 ALe ja jeszcze sie nie wypowiedziałam na temat belek..... ja tylko o nie dopytuję, zbieram informację. Myslę że bardzo istotne w całej strawie brazowego sufitu ona już wszystko w tej sprawie powiedziała: to nie element stropu, ino dziwnie pojętej "dekoracji" Pomieszczenie nie wydaje się duże, ani szczególnie wysokie, nad czym tu więc dumać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ja nie chcę typowego domu wiejskiego! Nie chcę też nowoczesnego gargamela! Chcę swój! Mam pewne plany, ale jeszcze nie bardzo potrafię je sprecyzować, ot i tyle. Parę belek zostawię, reszta wont, pasuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ja nie chcę typowego domu wiejskiego! Nie chcę też nowoczesnego gargamela! Chcę swój! Mam pewne plany, ale jeszcze nie bardzo potrafię je sprecyzować, ot i tyle. Parę belek zostawię, reszta wont, pasuje??Pasuje, z tym, że błagam nie ciemne, nie ciemne!! JASNE!!!! Obiecujesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Coś z nimi zrobię ... to moge obiecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A powiedzcie mi, na co warto brac faktury vat-u, a na co można sobie je darować (do ewentualnych odliczeń)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts