mayland 09.06.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Jesli mozesz je tam kupić to masz problem z głowy. A jak cenowo one wychodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.06.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Rany boskie, zaczynam te belki straszliwie nielubić Mam jeszcze trochę czasu, zrobiłam sobie narazie wstępnie widoczek z paroma belkami ... jest lepiej, więcej sufitu widac. Ale czy wszystkie wywalę to nie wiem, na pewno wywalę piaskowiec!!!! Dochtór, a będziesz mógł podoradzac, bo mi problem pewien spokoju nie daje, ale odezwę się jak już przemyślę, czy aby na pewno wiem, o co mi chodzi Alez się zlazłam!!!! Tym razem rozglądałam się za sofami ... takich ładnych u nas w mieście nie mają jak te w necie... chyba mi faktycznie przyjdzie do Poznania jechac... No mówie ci, kanapy to tylko w Poznaniu kupować no oczywiście, że w Poznaniu..... są najlepsze kanapy ... w Poznaiu WSZYSTKO jest NAJLEPSZE ... meble w Swarzedzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Odwiedziłam Tatę i ledwo zdążyłyśmy przed ulewą ... okropniście leje Kanapy nie wychodzą tak źle ... za komplet Brigette - sofa + fotel + pufa - około 3.000 (nie licze dowozu, ten będę musiała załatwić jakoś sama, wyszłoby 5 stów) - to co, dobra cena?? Ale najlepsze kasztany i tak są w Kołobrzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.06.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witam, Aleście dziewczyny biednej Brazie namieszały z tymi belkami...braza ja bym jednak kilka zosatwiła i na jasno zrobila Podoba mi się wnętrze wklejone przez Verunię Idziesz dziewczyno jak burza, muszę do Ciebie częściej zaglądać może się zarażę tym tempem. U mnie musowa wyprowadzka z mieszkania, muszę szybciutko ten chaos w domku ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Przecież i tak sama zdecyduje. Ale belki wywali, na pewno. Byś wkleiła, Braza, te sofy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.06.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Całkiem sensowna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Depsia, sofy są w dzienniku! To te dwie ostatnie. Jeśli nie znajdę niczego w tym stylu w mojej Perle Bałtyku to jak bony dyny wybiorę się do Poznania ... drżyjcie Poznaniacy Edziu ... ja tylko udaję burzę, w dzienniku wygląda to prześlicznie, ale w realu .... Nawet tapety jeszcze nie zdarte Maylandzia , tak sobie właśnie myślę, że sensowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Aaaa, widzisz, ja jeszcze nie przyzwyczaiłam się szukać w dzienniku... Wygodne na pewno są te sofy, widać to od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Wybaczam! Tyle czasu trwała ta przerwa techniczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.06.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 dobry wieczór co do sof to cena rzeczywiście wydaje się przyzwoita chociaż ja pewnie polazłabym do tapicera co mi tapczan robił pokazała wzór i kazała sobie zrobić na miejscu a co do obicia to chyba najbardziej u Ciebie pasowałyby mi paseczki co do belek to zrobisz tak jak Ci będzie najlepiej pasowało nawet jeśli zostawisz kilka ale przerobisz na jasno to nie powinny przytłaczać pomieszczenia bo tak ciemna krata to cieżka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Paseczków nie mają Zaczynają mnie prześladować ceglaste kolory ... kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.06.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Ja nie chcę na podłogę ... myślę o zrobieniu skrzyni ... może coś by z tego wyszło Skrzynia z paneli? A czemu nie z drewna? Ale jakby co, to w Praktikerze mają odjechane panele! Tam kupiliśmy nasze na blat. A na skrzynię to te nibydeski okrętowe by się nadały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Praktiker ... marzenie! Ty wiesz, gdzie ja mam najbliższego Praktikera??? Nie wiesz??? No, ja też nie! Pokaż te niby dechy okrętowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.06.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 w Gdańsku Brazusia masz w Gdańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.06.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Ja dech nie mam, ale widziałam. Może zdjęcie im zrobię? Drogie są, niestety, ale na blat nas było stać (nasze paski, dechy i różne odjechane wzory są tej samej firmy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Tiiiaaa Wuśka .... 300 kilosów Skrzynia mi się marzy do saloniku ... w roli stolika! Indiana BRW ma takową, ale Karla już tę serię przejęła, twierdzi że u niej będzie i basta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.06.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Szanownego poproś, to Ci prawdziwe dechy przywiezie, a nie panele! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 A niby skąd?? Czy Ty myślisz, że oni na statkach dechy mają?? Chyba że .... może w Hiszpanii jakąś skrzynię znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.06.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Niech wyłowi - takie będą najbardziej stylowe. Ta wiem, że teraz to najwyżej kawałek blaszanego kontenera móglby wyciąć... Signum tempori...Spadam, bo mnie małż już wczoraj od nalogów zwyzywał! No i piwko wietrzeje (resztka po cieście piwnym do kvetaka w testiczku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Dobranoc! Ja też się oddalam, córcia jutro ma trening o 08.30. W sobotę zawody na wyjeździe w Grzybowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts