Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rany boskie, zaczynam te belki straszliwie nielubić :-? :wink:

Mam jeszcze trochę czasu, zrobiłam sobie narazie wstępnie widoczek z paroma belkami ... jest lepiej, więcej sufitu widac. Ale czy wszystkie wywalę to nie wiem, na pewno wywalę piaskowiec!!!!

Dochtór, a będziesz mógł podoradzac, bo mi problem pewien spokoju nie daje, ale odezwę się jak już przemyślę, czy aby na pewno wiem, o co mi chodzi :wink:

Alez się zlazłam!!!! Tym razem rozglądałam się za sofami ... takich ładnych u nas w mieście nie mają jak te w necie... chyba mi faktycznie przyjdzie do Poznania jechac...

No mówie ci, kanapy to tylko w Poznaniu kupować 8)

no oczywiście, że w Poznaniu..... są najlepsze kanapy :)

... w Poznaiu WSZYSTKO jest NAJLEPSZE :D :lol: ... meble w Swarzedzu :roll: :wink:

Odwiedziłam Tatę i ledwo zdążyłyśmy przed ulewą ... okropniście leje :-?

Kanapy nie wychodzą tak źle ... za komplet Brigette - sofa + fotel + pufa - około 3.000 (nie licze dowozu, ten będę musiała załatwić jakoś sama, wyszłoby 5 stów) - to co, dobra cena??

Ale najlepsze kasztany i tak są w Kołobrzegu :D

Witam,

Aleście dziewczyny biednej Brazie namieszały z tymi belkami...braza ja bym jednak kilka zosatwiła i na jasno zrobila

Podoba mi się wnętrze wklejone przez Verunię

Idziesz dziewczyno jak burza, muszę do Ciebie częściej zaglądać może się zarażę tym tempem.

U mnie musowa wyprowadzka z mieszkania, muszę szybciutko ten chaos w domku ogarnąć. :oops: :oops:

Depsia, sofy są w dzienniku! To te dwie ostatnie. Jeśli nie znajdę niczego w tym stylu w mojej Perle Bałtyku to jak bony dyny wybiorę się do Poznania ... drżyjcie Poznaniacy :D

Edziu ... ja tylko udaję burzę, w dzienniku wygląda to prześlicznie, ale w realu .... Nawet tapety jeszcze nie zdarte :oops:

Maylandzia , tak sobie właśnie myślę, że sensowna :roll:

dobry wieczór

co do sof to cena rzeczywiście wydaje się przyzwoita chociaż ja pewnie polazłabym do tapicera co mi tapczan robił pokazała wzór i kazała sobie zrobić na miejscu :lol: a co do obicia to chyba najbardziej u Ciebie pasowałyby mi paseczki :D

co do belek to zrobisz tak jak Ci będzie najlepiej pasowało nawet jeśli zostawisz kilka ale przerobisz na jasno to nie powinny przytłaczać pomieszczenia :D bo tak ciemna krata to cieżka jest :roll:

Ja nie chcę na podłogę ... myślę o zrobieniu skrzyni ... może coś by z tego wyszło :roll:

Skrzynia z paneli? A czemu nie z drewna?

Ale jakby co, to w Praktikerze mają odjechane panele! Tam kupiliśmy nasze na blat. A na skrzynię to te nibydeski okrętowe by się nadały.

Niech wyłowi - takie będą najbardziej stylowe. Ta wiem, że teraz to najwyżej kawałek blaszanego kontenera móglby wyciąć... Signum tempori...

Spadam, bo mnie małż już wczoraj od nalogów zwyzywał! No i piwko wietrzeje (resztka po cieście piwnym do kvetaka w testiczku).