DPS 10.06.2009 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Dzień dobry! Skrzynia z paneli, Brazunia, to nie wyjdzie Ci ładna... Sołtys na pewno kazałby kupić 1 paczkę desek podłogowych i zrobił z nich fajną skrzynię. Mają gotowe łączenia, łatwo sie z nich robi różne rzeczy, grube dość i solidne są. Spróbuj pomyśleć o takim rozwiązaniu. Mayland to pewnie sama by tę skrzynię zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.06.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Braza na allegro są drewniane skrzynie i kufry - a w "antykach" to wiejskie, miejskie i drobnomieszczanskie - jakie tam chcesz Sama nabyłam taka i robi za siedzisko w kuchni. Dziendobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 10.06.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 dzień doberek przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2009 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witanko wszystkim Zochna, to ja zaraz na to Allegro wskoczę, może co znajdę ciekawego. Depsia, to ja rozumiem, że jedyne co muszę zrobić to nabyć drogą kupna (lub rozboju) takie dechy, resztę zostawiam Sołtysowi A może faktycznie sama spróbuję .... Maylandzią nie jestem, ale może chociaż trochę zbliżę się do ideału... Matko An-Budkowa internet odzyskała Ilu Tepsiarzy wykończyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 10.06.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 eeeeee paru tylko ogłuchło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Efekt się liczy, a ten jest świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 10.06.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 BRAZUNIU Po pierwsze primo - kajam się głęboko, że tak długo u Ciebie nie byłam Po drugie primo - szczena mi opadała jak zobaczyłam Twoje Uroczysko Po trzecie primo - nawet nie wiesz jak się cieszę, że masz ten kawał ziemi, że są koniki, że ten modrzew dostojny, że, że, że... Po czwarte primo - kapelusz z głowy za wytrwałość, cierpliwość i wielką determinację by wreszcie znaleźć to co na Ciebie czekało Po piąte primo - jesteś WSPANIAŁA! (i Ty już wiesz dlaczego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Aniracka, ło jasuuuniuu, to już Ci wybaczam tę nieobecność, no niech tam ... Cieszę się, że przyczłapałaś Przebieżkę miałam znowu, tym razem w sprawach społecznikowskich (pogadam z Agdusią sobie na ten temat, musiała mnie zarazić ). Kwiatki na koniec roku, prezencik dla wychowawczyni i takie tam pierdoły. Niech już będzie ten koniec roku szkolnego!!! Przy okazji wniosek o przeniesienie telefonu z TePsy złożyłam, ciekawe czy staną na wysokości zadania i internet też podłączą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.06.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Sofa to mi się nawet podoba, ale ta bez falbanki na dole Oliwkowy gaj to mi się widzi ( przynajmniej na tych wizualkach) z tą czekoladą. Czekoladę zjadziesz u mnie w dolnej łazience, jakbyś se chciała popatrzeć jak to wygląda tak w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 To lezę Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.06.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witanko Pozdrowienia ze słonecznego Poddąbia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.06.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Udusze Was za te przygaduchy Ale to prawda, pewnei sama bym kombinowała i ubiła w końcu skrzynię Deski swierkowe wyheblowane kupisz w Obi w różnym rozmiarze i długości. Do środka kantówki sie też przydadzą żeby było do czego przybijać Nie bejcuj a pociagnij olejem do drewna lub lakierem bezbarwnym. Bejca brudzi. A jak wyjdzie nie bardzo to na tarasie bedziesz trzymać na poduszki na meble ogrodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 10.06.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Braza! Nie przybijaj!! Wkręty do drewna se kup!! Się pożegnam i idę lulu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 O masz! Barusia przeleciała, w pędzie o wkrętach krzyknęła i popędziła dalej. Maylandzia, ale ja tak mówię, bo nabożnym podziwem Cię darzę w związku ze wspomnianą wyżej Twoją działalnością twórczo - remontową. Naprawdę bardzo Cię za to podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.06.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 dobry wieczór Brazula zrób se skrzynkę co Ci szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Nie będę robić!!! Nabędę drogą kupna na allegro - jak mi wystawca informacji potrzebnych udzieli. No spodobała mi się jednak taka jak nie wiem co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Miałąm nie mówić, ale nie będę taka ... powiem! Spadam spać Jutro jedziemy do Uroczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.06.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 dobrej nocki Brazusia i nie waż sie wracać bez mnóstwa zdjeciów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 10.06.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Nie będę robić!!! Nabędę drogą kupna na allegro - jak mi wystawca informacji potrzebnych udzieli. No spodobała mi się jednak taka jak nie wiem co! Patrzcie - kuuurna!! - na łatwiznę idzie! DPS-ia! Ja tak się kręce - to tuuuu, to taaam... Jakoś wracam w szpony nałogu muratorowego. Jestem "stary ryj" - jakby nie popatrzeć, wybudowałam, mieszkam, łogródecek obrabiam, ale sama wiesz... przyzwyczajenie + trochę wolnego czasu...= internecik. PS. Jak widać z tym lulu - kłamałam, ale nie z premedytacją!! Jeszcze jestem... popijam... drineczka i czyyytam... Może dojrzeję też do zdjęć u siebie... może mi w końcu nie zeżre gdziesik w kosmosie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2009 04:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Ha!!! Wstałam Kawę popijam i zastanawiam się, czy zabrac ze sobą mietłę - może już czas tam lekko posprzątać, choćby trochę Baru, Ty się nie zastanawiaj, Ty dojrzewaj!!! I dawaj te zdjęcia!!! Photobucket jeszcze jest w porzo, ImagShack no i Picassa - tylko nie wiem, jak z Picassy zdjęcia zamieszczać na Forum To pokażę skrzynię, która mi się spodobała - pierwsza z prawej na górze - ciemna, z płaską podstawą bez żadnych ozdób http://artseries.home.pl/SN850734.JPG Fajna jest, no nie?? Tylko nie mogę jej znaleźć w ofercie sprzedawcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts