DPS 11.06.2009 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 W ogóle, skrzynie fajoskie są. U nas 2 na strychu, 2 w stodole, 1 w jadalni u gości. Bardzo pożyteczne sprzęty, mozna tam przechować mnóstwo rzeczy dużych takich, które nie wiadomo gdzie wepchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2009 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Ja to na stolik do saloniku chcę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2009 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 No i bardzo dobrze, pamiętaj tylko, że w praktyce będzie trochę dziwnie, bo goście siadając będą walić kolanami w nią i nie da się usiąść prosto przy niej, trzeba będzie bokiem. Przemyślałabym, czy nie byłaby lepsza jak u Zosi, jako siedzisko. Wygodna, szeroka, stabilna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2009 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 A co mnie mogą obchodzić kolana gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 A Twoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2009 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Spoko ... mój obecny stolik niewiele różni się od skrzyni, mam wprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.06.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 To nie skrzynie a kufry! Śliczne zresztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.06.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Braza, cudne miejsce na ziemi znalazłaś Pozwolisz, że będę Cię odwiedzać... oczywiście wirtualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.06.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Braza - ten sklep to w Gdyni jest , mam blisko i mogę zajrzeć, tylko nie wiem czy chodzi Ci o te z prawej na pierwszym planie czy na drugim ? Moja skrzynia taka siermiężna bardziej powiedziałabym I jak tam dzień na uroczysku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Wróciłam, właściwie dopiero co, zdążyłyśmy tylko coś zjeść Zochna, z nieba mi spadasz!!!! To o ten kufer (ukłon w stronę Maylandzi ) chodzi: http://img81.imageshack.us/img81/7249/kuferzallegro.jpg Wymiary (jednego i drugiego) i cena!!! Będę Ci bardzo wdzięczna, bardzo!!! Elena76 - witaj Zaglądaj kiedy chcesz i czuj się jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.06.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Braza I jak tam dzień na uroczysku ? chyba na cały weekend pojechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Braza I jak tam dzień na uroczysku ? chyba na cały weekend pojechała A już jestem, aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.06.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Braza I jak tam dzień na uroczysku ? chyba na cały weekend pojechała A już jestem, aha to, Ty tam nie masz nic do roboty, tylko się przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Oj mam Jamlesiku, mam i to od cholery!!! Właśnie próbuję jakąś sensowną opowieść wydumać w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.06.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 lepiej nie dumaj tylko pisz prawdę jak ............. na spowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.06.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 lepiej nie dumaj tylko pisz prawdę jak ............. na spowiedzi jamles - dobrze gada ... ... jak zwykle zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Tworzę (jak mnie wkurza ten Rock Festival ) !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.06.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 dobry wieczór Braza dawaj tą powieść poczytałabym przed snem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Stworzyłam Jasssoooo ale mi się chce spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2009 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 No sama widzisz, jak wieś działa, idzie sie spać z kurami i wstaje o świcie... Wielka szkoda, że doszło do bójki Katmy z psem, teraz chyba szanse na to, że się zaakceptują, są znikome... Nic nie mówiłaś, że są tam psy! I w ogóle, nie opowiadasz ze szczegółami! Strzelam focha. Domagam się szczegółów o wszystkim, o zarządcy, o kotkach, pieskach, ilości krzaczków truskawkowych i ich usytuowaniu, o ilości czereśni i wiśni, o interesujących znaleziskach ze strychu i wszystkim innym! Belki, jeśli maskują, to co? Zdjąć, niedoróbki w płytach poprawić i cześć. Sama zdecydujesz, ale ja bym zerwała, zrobiła porządek z sufitem i nie zostawiała tego tak. Czopuch trzeba postawić na nowo na pewno, są takie specjalne płyty izolacyjno-konstrukcyjne, nie wymagają dodatkowej izolacji, więc łatwo i szybko się je kładzie. Sołtys u nas sam robił, w obu kominkach, sprawdza się doskonale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts