braza 12.06.2009 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Depsia, czy Ty wiesz ile na te sufit kasy pójdzie??? Trzeba by wszystko demontować i kłaść od nowa, bo płyty się już poodkształcały, szpary sa jak jasna cholera!! Sama tego nie zrobię, a ekipie musiałabym ekstra zapłacić - nie byłoby sprawy, jeno z czego?? A jeden z psów - właśnie ten niemiły - jest na zdjęciu w dzienniku Dzień dobry z mokrego, zimnego i wietrznego blokowiska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 No to chociaż pomaluj je na taki sam kolor jak sufit, dobra? Będzie mniej widać... Na zdjęciu to myślałam, że to pies z sąsiedztwa jakiś, nie napisałaś, kto zacz. Eeee, tak mało piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2009 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Wczoraj burzliwe dyskusje były na ten temat, nie miałam sił już ich opisywac w dzienniku, dzisiaj to nadrobię, obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.06.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Braza meble Mebleplastu są w Szczecinie!!! w Top Shopping sama tam wybierałam sofę do naszego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Dzięki Justynko! Ale dam sobie z nimi spokój - potwornie drodzy są! Byłam w Bokato - mają tam meble "MTI-Furninova", co prawda też nie tanio, ale przynajmniej na miejscu a i tak będę kupowała pojedynczo, na cały komplet od razu chyba mnie nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.06.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Fakt w Bokato mają nawet fajne meble. Ale mąz uparł się już na model z Mebleplastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Skoro się uparł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 12.06.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 buziaki dla Księżniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.06.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 eeeetam ... zero zdjęć ... mało napisałaś ... ... a z tego to już nic nie rozumiem Nadmienię jeszcze, bo to ważne, że całą drogę jechał za nami pewien samochód ... trzymał się nas kurczowo, no jakby na sznurku ... do tego sportowy samochód, czerwony!!! ... W drodze powrotnej ten czerwony, sportowy samochód znowu siedział nam na tylnym zderzaku aż do ... lotniska pod moją Perłą Bałtyku!!! Tam ten szpieg w końcu się od nas odczepił i z potężnym warkiem silnika zjechał na pas startowy! I wyjaśniło się, po ki gwizdek ta swołocz się za nami wlokła - zaczęło się "palenie gum" czyli drift!!! Jak rany!! Wsiadłam, a co Wy sobie myślicie!!!!??? Przeżyłam ... jeno tak do końca pewna nie jestem, czy chcę tego znowu .... ale widocznie stępiłem się trochę .... jak to gwóźdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.06.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Zochna, z nieba mi spadasz!!!! zaraz tam z nieba - normalnie, samochodem pojechałam Braza - oglądałam - hm.. jakby powiedziec , no chińskie to jest, z jakieś skleiki zrobione - raczej badziew.. Z reporterskiego obowiązku : mniejszy , ten na górze : szer: 0,62m x gł : 0,37m x wys : 0,42 m = 299 zł większy : szer: 0,77m x gł : 0,45m x wys : 0,50 m = 399 zł Moim zdaniem nie warte tej kasy i w ogóle na żywo nic specjalnego. No chyba, że się uprzesz ale nie polecam. Przy okazji wycieczkowca sobie obejrzałam - co własnie cumował przy kapitanacie portu (bo ten sklep to w budynku kapitanatu). Przepraszam, że zasmiecam - ale taki wielki był : http://img367.imageshack.us/img367/3092/p4070070kr4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Zochna, dziękuję gorąco ! Skoro badziew i do tego za taką cenę to ja im dziękuje również, aczkolwiek chłodno! Gwoździku - na lawecie za nami jechał Psychol zachorował na drift, trenuje namiętnie i przy okazji podróży do Uroczyska chciał skorzystać z możliwości takiego treningu na naszym lotnisku poradzieckim No stępiłeś się, ale wyostrzymy, spokojnie P.S. A tak w ogóle to może zrobiłbyś "Sprawdzenie łączności" u siebie, odzewu nie mam i nie wiem, czy to nadajnik szlak trafił, czy ja się źle łączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.06.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 eeeetam ... zero zdjęć ... mało napisałaś ... to była spowiedź a ten sufit zrób od nowa, kominek to może an-bud ..... się wykaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Co to jest drift? Zosiu, superowy ten wycieczkowiec, ogladałam taki jak była Operacja Żagiel w Szczecinie, też tam przypłynął taki czort. Imponujące, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.06.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Co to jest drift? Zosiu, superowy ten wycieczkowiec, ogladałam taki jak była Operacja Żagiel w Szczecinie, też tam przypłynął taki czort. Imponujące, prawda? http://pl.wikipedia.org/wiki/Drift Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2009 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Drift czyli "palenie gum" - sport przywędrował ponoć z Japonii, a polega właśnie na wściekle szybkiej jeździe samochodem z dużą ilością ostrych zakrętów. To właśnie w czasie pokonywania zakrętów palą się gumy samochodu a hamulce piszczą jak stado maltretowanych szczurów Spróbowałam - jako pasażerka - wiem jak to to wgląda, ale w zachwyt nie wpadam! O gustach się jednak nie dyskutuje - moja córcia nie chciała spróbować, może to i dobrze Jamlesik - nie zrobię tego sufitu. Nie teraz. Wszystko trzeba by rozwalać, po sam strop. Pomiędzy stropem i sufitem z kg jest wełna izolacyjna, więc i ją trzeba by wymienić, bo tej już się prawdopodobnie użyć nie da. Jak dla mnie w tej chwili koszt o wiele za duży. An-Budka muszę namierzyć... może będzie miał ochotę na roboczo-wczasy w Uroczysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.06.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 No to znowu jestem, mnie tam dwa razy powtarzać nie trzeba I wiesz, my też na początku mieliśmy budować wg projektu Wdzięczny M07, tylko nas te słupy na poddaszu lekko zniechęciły... Elena76 - witaj Zaglądaj kiedy chcesz i czuj się jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.06.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Gwoździku - na lawecie za nami jechał ... no brawo Braza .... zawsze mówiłem, że masz dryg do pisania ... co nie usprawiedliwia mojej gwoździkowej tępoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Elana76 - mnie nawet te słupy nie zniechęciły, robiłam wizualki - świetnie się wkomponowywały Dopiero zmiana planów życiowych "skresliła" Wdzięcznego Gwoździku, zaraz tam dryg ... Ty mi tu nie kadź - łączność nawiązałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.06.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 nawiązałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 No ja nie mam po prostu do Was siły!!! Gadać zaraz, które w dzienniku cos napisało, nie mam cierpliwości moim netem codziennie Was sprawdzać! Jak się napisze, to powiedzieć trzeba, nie? Kiedyś koleżanka Braza opieprzała mnie za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts