Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Depsia, czy Ty wiesz ile na te sufit kasy pójdzie??? Trzeba by wszystko demontować i kłaść od nowa, bo płyty się już poodkształcały, szpary sa jak jasna cholera!! Sama tego nie zrobię, a ekipie musiałabym ekstra zapłacić - nie byłoby sprawy, jeno z czego?? A jeden z psów - właśnie ten niemiły - jest na zdjęciu w dzienniku :D

Dzień dobry z mokrego, zimnego i wietrznego blokowiska!

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to chociaż pomaluj je na taki sam kolor jak sufit, dobra? Będzie mniej widać... :roll:

Na zdjęciu to myślałam, że to pies z sąsiedztwa jakiś, nie napisałaś, kto zacz.

Eeee, tak mało piszesz. :-?

Dzięki Justynko! Ale dam sobie z nimi spokój - potwornie drodzy są! Byłam w Bokato - mają tam meble "MTI-Furninova", co prawda też nie tanio, ale przynajmniej na miejscu a i tak będę kupowała pojedynczo, na cały komplet od razu chyba mnie nie stać :oops:

eeeetam ... zero zdjęć ... :( :evil:

mało napisałaś ... :( :evil:

... a z tego to już nic nie rozumiem :o :o :o

Nadmienię jeszcze, bo to ważne, że całą drogę jechał za nami pewien samochód ... trzymał się nas kurczowo, no jakby na sznurku ... do tego sportowy samochód, czerwony!!!

...

W drodze powrotnej ten czerwony, sportowy samochód znowu siedział nam na tylnym zderzaku aż do ... lotniska pod moją Perłą Bałtyku!!! Tam ten szpieg w końcu się od nas odczepił i z potężnym warkiem silnika zjechał na pas startowy! I wyjaśniło się, po ki gwizdek ta swołocz się za nami wlokła - zaczęło się "palenie gum" czyli drift!!! Jak rany!! Wsiadłam, a co Wy sobie myślicie!!!!??? Przeżyłam ... jeno tak do końca pewna nie jestem, czy chcę tego znowu :roll: :wink:

.... ale widocznie stępiłem się trochę .... jak to gwóźdź :wink:

Zochna, z nieba mi spadasz!!!!

zaraz tam z nieba - normalnie, samochodem pojechałam :wink:

Braza - oglądałam - hm.. jakby powiedziec ,

no chińskie to jest, z jakieś skleiki zrobione - raczej badziew..

Z reporterskiego obowiązku :

mniejszy , ten na górze :

szer: 0,62m x gł : 0,37m x wys : 0,42 m = 299 zł

większy :

szer: 0,77m x gł : 0,45m x wys : 0,50 m = 399 zł

Moim zdaniem nie warte tej kasy i w ogóle na żywo nic specjalnego.

No chyba, że się uprzesz :roll: ale nie polecam.

Przy okazji wycieczkowca sobie obejrzałam - co własnie cumował przy kapitanacie portu (bo ten sklep to w budynku kapitanatu).

Przepraszam, że zasmiecam - ale taki wielki był :) :

http://img367.imageshack.us/img367/3092/p4070070kr4.jpg

Zochna, dziękuję gorąco ! Skoro badziew i do tego za taką cenę to ja im dziękuje również, aczkolwiek chłodno!

Gwoździku - na lawecie za nami jechał :D Psychol zachorował na drift, trenuje namiętnie i przy okazji podróży do Uroczyska chciał skorzystać z możliwości takiego treningu na naszym lotnisku poradzieckim :D

No stępiłeś się, ale wyostrzymy, spokojnie :D

P.S. A tak w ogóle to może zrobiłbyś "Sprawdzenie łączności" u siebie, odzewu nie mam i nie wiem, czy to nadajnik szlak trafił, czy ja się źle łączę :-? :wink: :D

Drift czyli "palenie gum" - sport :roll: przywędrował ponoć z Japonii, a polega właśnie na wściekle szybkiej jeździe samochodem z dużą ilością ostrych zakrętów. To właśnie w czasie pokonywania zakrętów palą się gumy samochodu a hamulce piszczą jak stado maltretowanych szczurów :D Spróbowałam - jako pasażerka - wiem jak to to wgląda, ale w zachwyt nie wpadam! O gustach się jednak nie dyskutuje - moja córcia nie chciała spróbować, może to i dobrze :D

Jamlesik - nie zrobię tego sufitu. Nie teraz. Wszystko trzeba by rozwalać, po sam strop. Pomiędzy stropem i sufitem z kg jest wełna izolacyjna, więc i ją trzeba by wymienić, bo tej już się prawdopodobnie użyć nie da. Jak dla mnie w tej chwili koszt o wiele za duży.

An-Budka muszę namierzyć... może będzie miał ochotę na roboczo-wczasy w Uroczysku :roll: :D

Elana76 - mnie nawet te słupy nie zniechęciły, robiłam wizualki - świetnie się wkomponowywały :D Dopiero zmiana planów życiowych "skresliła" Wdzięcznego :D

Gwoździku, zaraz tam dryg ... Ty mi tu nie kadź - łączność nawiązałeś??

No ja nie mam po prostu do Was siły!!!

Gadać zaraz, które w dzienniku cos napisało, nie mam cierpliwości moim netem codziennie Was sprawdzać!

Jak się napisze, to powiedzieć trzeba, nie? :roll:

Kiedyś koleżanka Braza opieprzała mnie za to. :p