Anoleiz 12.06.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 byłam i lecę znowu... jakem latawica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Przysięgam, że w dzienniku niczego nie popełniałam!!! Jakem Braza!!! Jak popełnię, to się przyznam, naprawdę Anoleiz, Ty latawico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.06.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 dobry wieczór Brazula melduję ze dziennik poczytałam też nie zakumałam o co chodzi z tym czerwonym autkiem i mielduję że o ile nie widziałaś to ja u siebie cos popełniłam w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 To zobaczę, coś Ty znowu narozrabiała i gdzie wlazłaś tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.06.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Brazulka no jak gdzie na drabinę a potem myk na strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 W kościach mnie łamie, może w końcu pogoda się zmieni - na lepszą!!! Narazie to mam okropieństwo za oknem Dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.06.2009 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Niestety, u nas zmieniła się na gorszą, o ile to możliwe. Wieje okropnie, na niebie ciemne jednolite chmury, zimno jak w marcu. By to szlag. Dzień dobry - może w ciągu dnia się poprawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.06.2009 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Po co ja tu przyszłam ..... Aaaaa ... dzień dobry To co mam za oknem najdobitniej można określić słowami powszechnie uznanymi za mało kulturalne więc będę milczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 13.06.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Cześć Brazuniu Czy chcesz powiedzieć, że panny lekkich obyczajów cisną się na usta, patrząc na aurę za oknem? No więc założyłam golf, kurtkę i wyglądam klienta w biurze. Aha - rozgrzewam się myślą, że może jakiś jednak dotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.06.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Dokładnie ... takie właśnie panny się cisną Jakbym była bliżej, to bym przyszła do Twojego biura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 13.06.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 No widzisz - zawsze wiatr w oczy Ale jednak wstawię wodę na herbatkę, a nuż/widelec się skusisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.06.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Cześć U mnie staneło z rana sześć pali wysokich na ponad 3m I zaczęło padać więc maż skończył robić pergole. Teraz pada a ja obserwuje te pale. Sąsiad sie juzpytał po co nam te pale. Zażartowałam, ze będziemy na nie nabijać nielubiane osoby Wyglada to faktycznei zagadkowo. No nic, moze przestanie padać i skończymy. Winogron po ziemi sie rozkrzewia zamiast piąć w górę. Szkoda bo owoców nie bedzie jak teraz nie podepniemy go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.06.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Maylandzia, widok faktycznie musi być intrygujący A co nam szkodzi wypić herbatkę http://picrace.com/imagespyp/good%20morning/goodMorning24%5B1%5D.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 13.06.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Herbatka i owszem ale taka no z konfiturą. Może trochę postawi na duchu. Maylandziu u mnie małż z uporem godnym podziwu montuje oswietlenie na tarasie. a ja ze smutkiem patrze na pomidory które tez prosza o podwiązanie do słupków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.06.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 U nas co prawda chmury się dośc szybko rozeszły i mamy śliczne błękitne niebo i słoneczko, ale za to wiatr... Jak nie urok, to... A zimno... jak nie wiem, gdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.06.2009 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Leje, wieje, pochmurno i zimno Tego palanta, co mówi o globalnym ociepleniu w Kosmos bez rakiety bym wysłała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 13.06.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Braza liczysz kabelki Pogodę mamy do dupy ale za Charzynem to już nie pada a w Szczecinie 20 stopni i słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.06.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Jeszcze nie liczę Justyś, nie mam co liczyć, elektryk się nie wypowiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 13.06.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Jeszcze nie liczę Justyś, nie mam co liczyć, elektryk się nie wypowiedział. to jakby co to pisz ... poradzimy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.06.2009 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Dzięki, na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts