braza 15.06.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 no to saneczki do Księżniczki i problem zimowego transportu rozwiązany Tiiiaaa .. trzeba jeszcze zainwestować w sanki ... nie zdziwię się, jeśli są w podobnej cenie, jak samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.06.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00085339kolor ładniejszy niz ten na stronie a pokrycie bardzo miłe w dotyku. NIe siadłam więc nie wiem czy wygodna, ale na taką wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.06.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Verunia, a ten kolor to jasny bardzo jest, czy taki "dla psa"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.06.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 braza, na samym brykiecie to portfel nie wytrzyma ... mozna sie jednak nim posilkowac, gdy drewno nie bardzo wyschniete, albo sa problemy z rozpaleniem ... Swoje przy kominku przezyjesz ... ja tez w tylek dostalam, wiec wiem o czym pisze Mielismy drewno suszone tylko 6 miesiecy, wiec nie bylo zmiluj i trzeba bylo dobry brykiet zamawiac ... na allegro cale mnostwo jest kiepskiego brykietu i trzeba sie nauczyc kupowac. Tona kosztuje ok. 600 - 700 zeta. Lepiej wiec zamow juz teraz 10 - 15 mp dobrego drewna (dab, grab) i troche brzozy na rozpalke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.06.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Brzozy to ja w huk u siebie, mogę gałęzi naciąć i niech schną! A po drewno będę dzwonić jutro - ile trzeba by tego zamówić??? Wystarczy te 10-15 mp (i co to jest "mp":oops: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.06.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Verunia, a ten kolor to jasny bardzo jest, czy taki "dla psa"??? Kolor ciemny, jak pisałam - ciemna oliwka. Kto to słyszał zeby kanapę psu kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.06.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Oj tam, wiesz, moja psuka to arystokratka jest Tylko ta oliwka jest?? To jest jakaś promocja czy to stała cena?? Rany, wybacz mi te pytania, ale 690 zł przy koszcie ponad 2000 to raj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.06.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 A może ja na skypa zadzwonię, co Veruniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.06.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 A może ja na skypa zadzwonię, co Veruniu??? Dzwoń, mam juz czynne słuchawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.06.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 braza, mp to metr przestrzenny ... taka tam umowna klamliwa miara Nikt nie wi o co chodzi i jak to sprawdzic, ale jedno co jest jasne, to ze trzeba za to zaplacic Zamow sobie lepiej wiecej czyli ok. 20mp ... nikt nie wie jaka bedzie zima a poza tym gdybys miala dobrze ocieplony domek, to pewnie tego drewna duzo by nie poszlo ... ale jesli dom jest ocieplony tak jak zrobiony sufit w salonie, to bedziesz dokladac z predkoscia swiatla I jeszcze jedno wazne czy oczekujesz temperatury w domu na poziomie 16 - 17 st. czy tez 20 st.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.06.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Przy 20 stopniach to ja zamarzam ... musze mieć więcej ... no wstyd się przyznać Dzięki Amberciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.06.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 braza, mp to metr przestrzenny ... taka tam umowna klamliwa miara Nikt nie wi o co chodzi i jak to sprawdzic, ale jedno co jest jasne, to ze trzeba za to zaplacic ta miara zależy od tego kto liczy i kto to układa mnie przywiózł gość 3,4 mp a mnie wyszło 2,6 przyjedzie drugi raz to poprosza go o jego czolstok na początek to więcej brzozy kup, pali się ..... mokra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.06.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Brzozę mam ... mokrą też Dobra, tylko się nie śmac proszę - jak takie zwiezione drewno się mierzy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.06.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Przy 20 stopniach to ja zamarzam ... musze mieć więcej ... no wstyd się przyznać sadze, ze sie musisz troche zwyryfikowac Tajemnica poliszynela jest, ze na wsi wyciaga sie gora 17 - 18 stopni ... i to jest looksus ... Malo kto inwestuje w ogrzanie do 19 czy tez 20 st. Kazdy pisze z pelnym przekonaniem, ze tak zdrowiej i lepiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.06.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Brzozę mam ... mokrą też Dobra, tylko się nie śmac proszę - jak takie zwiezione drewno się mierzy??? dł x szer x wys x 0,67 sorry miałem się nie śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.06.2009 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jamles, no i czego rżysz A co to jest to 0,67, dlaczego akurat 0,67 Ambercia, mi jest wiecznie zimno, trudno ja przeinwestuję, bo wcale nie uważam, że 19 stopni jest zdrowsze od 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.06.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jamles, no i czego rżysz A co to jest to 0,67, dlaczego akurat 0,67 mnożąć metr sześcienny przeż 0,67 otrzymasz ten słynny mp PS. niektórzy mnożą przez 0,66 albo 2/3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.06.2009 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 To teraz to żeś dowalił ... poprzestanę na tym 0,67 Nie przypuszczałam nawet, jak taki jeden niepozorny mp może człowieka zdołować Szychtę masz?? Jeśli tak, to spokojnej życze, ja zwijam żagle ... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ty se weź daj spokój z tym mierzeniem. Ja już widzę liczenie wysokości tej kuuupy ... :) Wyluzuj Wyschnie to się okaże, że jeszcze jest mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2009 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Witam porannie ze słoneczko w tle - jeszcze Mierzyć nie będę - przeraża mnie już teoria, to co mówić o praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts