braza 19.06.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Cześć Wuśka, a dlaczego Ty się znowu krzywisz, co Kawika - aż wstyd, ale od jakiegoś czasu bardzo ładną mam pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.06.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 brazunia, to my sie jakos na niedziele umowimy ...tyle ostatnio w samochodzie siedze, ze chociaz na wakacjach jakos musze to rozchodzic Dzisiaj znowu 20 km plaza zrobilismy Bylo boskooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.06.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Amber, jak Ty się dobrze rozpędzisz, to może i do mnie na piechotę zalecisz, kto wie. Kiedyś mogłam sporo chodzić po górach, teraz... et, szkoda gadać. Braza - fakt, z tą pogoda to powinnaś się wstydzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Okey Amberciu, odezwę się po powrocie z Uroczyska, ewentualnie w niedzielę rano Depsia, niech będzie, trochę się powstydzę Już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.06.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 U nas dzisiaj rano był duszny upał, od wczesnego popołudnia pada. Jutro ma padać. Pojutrze ma padać. Popojutrze ma padać...Wakacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Aaaaaaa ... popełniłam wpis w dzienniku ... to wiadomość dla Depsi specjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.06.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Amber, jak Ty się dobrze rozpędzisz, to może i do mnie na piechotę zalecisz, kto wie. Kiedyś mogłam sporo chodzić po górach, teraz... et, szkoda gadać. Braza - fakt, z tą pogoda to powinnaś się wstydzić. a jakze! A jak mietłe odpale to juz w ogole braza, czytalam ... powiedz panom, ze z tym skuwaniem trzeba jak z kobieta .. delikatnie i powoli I zadzwonie ... jutro wieczorkiem, to opowiesz jak bylo na wlosciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ambercia, załatwiłam Wam audiencję u jej wysokości Brazylii Księżniczka jest gotowa Was przyjąć w każdej chwili A poważnie, może byśmy spotkali się na kawie na Dzikim Zachodzie właśnie, my i tak musimy do Brazylki skoczyć. Panów uświadomię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.06.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 brazunia, jak dasz mi jakis troche blizszy namiar na ten Dziki Zachod to bardzo chetnie ... I o ktorej mamy sie stawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.06.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Jeszcze cos dopisze bo warto ... Codziennie tuptamy do Uniescia ... ludzieeee jakie tu ryby, jeszcze cieple wprost z wedzarki sprzedaja ... chyba nigdzie lepsiejszych nie jadlam ... I co, ze na papierowym talerzu, i co ze sztucce z plastiku, i co ze taki sobie chleb zamiast wieloziarnistej buleczki ... i co z tego skoro ryba taaaaak pyszna, ze jeszcze na koniec wywczasow na wynos wezme i do domu nawioze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dam namiar, pewnie, a o której, to wszystko jutro zapodam. Zadzwonię do Ciebie Wędzone ryby - takie cieplutkie - uwielbiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.06.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Jamles - nockę miałeś na grubie? wiedziałaś czy strzelałaś trafiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.06.2009 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Dzień doberek! Ja z tą ścianą to nie wiem, ale jak to jest ściana z kg, a piaskowiec solidnie przyklejony, to czarno to widze - jedynie wymiana płyt kg na nowe... Dopsze, że info dałaś o wpisie, tak trzymać proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Co tam ściana - An-Budki do mnie jadą Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.06.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Jeżeli można się dołączyć do listy życzeń i zażaleń, to ja jeszcze poproszę, żeby link w stopce odsyłał na drugą stronę dziennika. Miłej zabawy w miłym towarzystwie życzę!I pomiziać tam ode mnie Brazylkę za uchem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 To jeszcze mi proszę powiedzieć, jak ten link zrobić, a życzenie Twoje zostanie spełnione. Pomiziam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.06.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Se wrzuć w stopkę, kobieto, po zrobieniu cytatu z mojego postu i skopiowaniu odpowiedniego fragmentu (wszystko po dwukropku): Uroczysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.06.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Brazula, zerknęłam do Twojego Dziennika - jedziesz do przodu - BRAWO ! Jeśli masz te piaskowce przyklejone do gk to nic prostszego jak zdjąć cała płytę gk razem z badziewiem, wyrzucić i wstawić nową. I szybciej i łatwiej i lepszy efekt! I może taniej nawet w porównaniu z płaceniem za durne skuwanie... Trzymam kciuki i znów znikam... Do zobaaaaaaaaaaaaczeeeeeeniaaaa a w lipcuuuuuuuuuuuu.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.06.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 dobry wieczór a u mnie leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.06.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Brazunia uroczyskujesz? To dobrze A z tym kamieniem i kg to dobrze dziewczyny piszą. Oderwać z płytą. Płyta droga nie jest a chyba efekt będzie sie opłacał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts