Agduś 21.06.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Zdjęcia pooglądałam Rrrany, jak tam cudnie!!! Już widzę, jak fajnie będzie się w karty łupało na tarasie! Wejdź na drugą stronę swojego dziennika, zaznacz i skopiuj adres, wklej go w stpce. Jeżeli ja sobie z tym poradziłam, to Ty z pewnością też możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 To już się dopraszać o wizyty musze, coooo Cudownie to mało powiedziane ... tam jest za.... no... wiesz jak!!! A propos linka to tyle i ja wiem, ale mi się w podpisie nie mieści - za długi wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.06.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Dziwne, mnie się zmieścił..Porównaj z tym do pierwszej strony i sprawdź, czego jest więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Ale Ty masz tylko dwa wpisy: dziennik i komentarze. Ja mam trzy, dlatego. Poprzedni robił mi Ponury, nie mam pojęcia, jak zrobić ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.06.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Aaaa... Rozumim A gdybyś tak zmieniła w tym odnośniku, który funkcjonuje to co trzeba na to, co jest inne w linku do drugiej strony? Tak na piechotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Kiedy nie umim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.06.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 OOOOOOOOOO wczoraj się dwie lokomotywy spotkały i na dodatek jeszcze parowóz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.06.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Dochtór i to było najśliczniejsze Szkice mam, tylko muszę wymiary nanieść - wieczorkiem podeślę na prva! Agduś, nie rób takich oczu, Gośka An-Budkowa też pali, a An-Bud ... nic nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.06.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Ale wywietrzy się przed naszym przyjazdem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.06.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Dochtór i to było najśliczniejsze Szkice mam, tylko muszę wymiary nanieść - wieczorkiem podeślę na prva! Agduś, nie rób takich oczu, Gośka An-Budkowa też pali, a An-Bud ... nic nie powiem palą oni kopcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Dochtór, ale Ty skrupulatny jesteś Wywietrzy się, na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 21.06.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Ale wywietrzy się przed naszym przyjazdem? Agduś u Brazy na balkonie w Uroczysku - na tarasie z domku przeganialismy się dzień doberek LUDZIE JAK TAM PIĘKNIEEEEEEEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Masz i se poszukaj, kobieto! A to: http://i614.photobucket.com/albums/tt228/Gregor65/20062009%20Uroczysko/20090620_100.jpg to jest irga, z całą pewnością. Pięknie masz po prostu jak z bajki! Furda wszystkie kłopoty i trudności - dla takiego miejsca naprawdę warto!!! I dziękuję za zdjęcia, bo rzeczywiście bym Ci spokoju nie dała. [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 A ta irga to coś robi poza ładnym wyglądaniem Wieczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.06.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Irga np. zadarnia - czyli jak masz pustą ziemię i nie chce Ci się specjalnie nic na niej uprawiać pracochłonnego (trawnik JEST pracochłonny) to niskopienne, rozłażące się odmiany irgi będą doskonałe. Nie będzie widać gołej ziemi, NIE BĘDĄ ROSŁY CHWASTY. Jak Cię znam (???) Brazia to coś dla Ciebie (ja irgi, na ten przykład, bardzo ceniłam w moim ogródku podwrocławskim... ).. ...ale ale - DPSia to mnie zaraz pogoni za takie namawianie do złego - ładne? bez pracy? BEZ PIELENIA??? toż to zgroza i demoralizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.06.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 ale irga dammera, bo ta się płoży, nie wiem czy jedno, czy też dwa m, ale chyba dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.06.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 hej, hej brazuniu, jeszcze raz dzieki za fajowskie popoludnie ... za pokazanie konikow, za oprowadzenie po stajni, za pokaz i za moje konskie przelamanie A Ksiezniczka wyjatkowo piekna, dostojna, ale tez lagodna i wyrozumiala dla takich konskich ignorantow jak ja brazie oprocz Ksiezniczki, Uroczyska, cudnego charakteru i SWIETNEJ figury mozemy zazdraszczac Cory, co to ma swoje pasje i doskonale na zdjeciach wychodzi ... a jak i co to pokaze jak wroce do domu ... aaaaa ... i takie kobiety retuszu nie potrzebuja, co mnie cieszy i mocno raduje, bo doskonalosci poprawiac nie nalezy! oj braza, braza ... Ty to masz linie modelki! ale palisz jak nasz wawelski Smok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Ambercia, no musiałaś tymi małymi literkami, musiałaś, tak Zawstydziłam się ... nie tym, że mi wypominasz, ale tym o jakiś tam liniach ... I kto to mówi?? Zrobiłam to w dzienniku, ale jeszcze bardzo Wam dziękuję za dzisiejszy dzień i czekam z niecierpliwością na środę Dochtór, a ta co to ją mam, to nie jest drammera (niech jej będzie przez dwa "m") \. Ona jakoś tak nisko jest, rośnie pod tym, co to dziewczyny mówią, że pigwowiec. Gagatka, trudno, no jakoś ta nasza Depsia miła będzie musiała przełknąć, że tak bez pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.06.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 brazunia, wlasnie foty przegladam no i super wyszly ... Sama zreszta wkrotce zobaczysz Cora zdolna i piekne z Niej Dziewcze ... po cichu napisze, ze jak nic wilgachnymi krokami zbliza sie czas gdy pejczykiem bedziesz wielbicieli odganiac Szykuje sie wiec, bo roboty bedziesz miec co niemiara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts