kasia64 21.06.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Braza spóźnione gratulacje !!! Masz swój raj na ziemi CUD,MIÓD i MALINA!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Dzięki Amberciu, miód mi na serce lejesz A tak gwoli formalności ... tatuś córci były zawodowy ... ma pozwolenie na broń Ale i ja nie od macochy - bat ujeżdżeniowy (bo dłuższy od zwykłego palcata) mam na podorędziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Dziękuję Kasiu Faktycznie, doczekałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.06.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 ... tatuś córci były zawodowy ... ma pozwolenie na broń Ale i ja nie od macochy - bat ujeżdżeniowy (bo dłuższy od zwykłego palcata) mam na podorędziu i tego nalezy sie trzymac ... jakos czuje sie o Was spokojniejsza i moge isc pod prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 braza, ja z inny beczki coś wiadomo w TEJ sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.06.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Braza marzenia się spełniają i masz swoje miejsce na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 ... tatuś córci były zawodowy ... ma pozwolenie na broń Ale i ja nie od macochy - bat ujeżdżeniowy (bo dłuższy od zwykłego palcata) mam na podorędziu i tego nalezy sie trzymac ... jakos czuje sie o Was spokojniejsza i moge isc pod prysznic Miłego "lania wody" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.06.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 dobry wieczór piknie tam ale za tego grzybka to masz u mnie Brazula bicie no powiedz musiałaś co nie mogłaś się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 No i proszę, jak koleżanki miłe mało mnie znają i nie doceniają. Kochana - jesli mozna miec ładnie bez plewienia, to należy natychmiast się do tego brać, irgę sadzić i cieszyć się, że nie ma z nią zbyt wiele roboty!!! Oj, moje drogie, sztuka to zrobić, ale się nie narobić - zawsze to powtarzam!!! Amber - linię to i Ty masz niczego sobie, obieście z Brazą jak wykałaczki szczupłe. Chyba Was za to znienawidzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2009 05:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dlaczego moja psuka nie lubi sąsiada, no dlaczego???!!! I dlaczego ten sąsiad musi się pałętać o 6 rano po klatce schodowej, no dlaczego??!!! Eeeeeehhhh ... Dzień doberek Wusia - nie mogłam sobie darować Ten grzyb to nachalny taki był ! Wręcz pchał się przed obiektyw aparatu Kasia ... mówisz o TEJ sprawie co to dla Szanownego robiłaś Pytam, bo wiesz, moim najlepszych przyjacielem ostatnio jest taki jeden Niemiec, który kapcie wiecznie gdzieś chowa... Jeśli to o to chodzi - wszystko jest na dobrej drodze. Depsiu, maksymę ową podkreśloną znam i stosuję namiętnie, kiedy tylko się da Ale wstyd m faktycznie, że taką słabą znajomość Osoby Twojej wykazałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2009 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Maluszku nasz Kochany!!!! Jeszcze raz wszystkiego najpiękniejszego!!!!! http://www.canvasart.pl/sklep/_content/94068638463ce8238853f6.71873479.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.06.2009 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ależ piękne zdjęcie znalazłaś dla Maluszka! Maluszku - i ja także do życzeń dołączam, wszystkiego naj, naj, naj!!! Brazunia, no dobra, Ty się tak nie wstydź, jakoś damy radę... Deszczu dawno u nas nie było, więc przyszedł i pada sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.06.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Cześć Depesia u nas pada codziennie. Trawa po kolana bo nawet kosić nie ma kiedy.... bo pada Dziwczyny straciłam głos. Zaziebiłam sie przy tej pergoli i chrypa mnei jakaś dopadła. Czuje sie ok ale z mową nie bardzo W dodatku córce wczoraj paszport sie skończył. Od dziś wydają paszporty na anowych zasadach. Linie papilarne pobieraja przy składaniu wniosku. Ciekawe czy od dzieci też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2009 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Maylandziu. a rodzina się cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.06.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Chyba im to obojetne bo i tak w robocie siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 zrobić, ale się nie narobić ooo to to too Chyba Was za to znienawidzę. Chyba???!!! Ja ich od dawna niecierpię za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.06.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dzień dobry. Znowu leje. Jak matkę kocham, zwariować można z tym deszczem. Braza piekne to TWOJE Uroczysko. Naprawdę piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.06.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 zrobić ale się nie narobić - no dewiza jak ta lala! I jakby moja .... ? DPSiu droga - wybacz niecne posądzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.06.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 A co irg - no właśnie, są różne, całkiem płożące i tylko niskie. Ja nie pamiętam teraz odmian ale mogę sprawdzić. I nawet ta tylko niska jest OK do wspomnianych celów bo ładnie zarasta przestrzeń w poziomie raczej niż w pionie.. Muszę poszukać nazw w mojej mądrej książce (bo szukanie ich w głowie mija się z celem )! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Byłam uprzejma jeszcze zalegnąć sobie trochę ... psuka radośnie się przyłączyła Listonosz mnie obudził tym razem , ale wypis z KW przyniósł, więc mu wybaczam To ja tę irgę będę hołubić niezmiernie, chociaż w kijowym miejscu jest ... przyszłego (kiedy ) drewnianego tarasu Kasia ... a ja Cię love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts