Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... tatuś córci były zawodowy ... ma pozwolenie na broń :wink: Ale i ja nie od macochy - bat ujeżdżeniowy (bo dłuższy od zwykłego palcata) mam na podorędziu :wink:

i tego nalezy sie trzymac ... jakos czuje sie o Was spokojniejsza i moge isc pod prysznic ;) :lol:

:D :D :D Miłego "lania wody" :D

No i proszę, jak koleżanki miłe mało mnie znają i nie doceniają. :-?

Kochana - jesli mozna miec ładnie bez plewienia, to należy natychmiast się do tego brać, irgę sadzić i cieszyć się, że nie ma z nią zbyt wiele roboty!!! 8)

Oj, moje drogie, sztuka to zrobić, ale się nie narobić - zawsze to powtarzam!!! 8)

Amber - linię to i Ty masz niczego sobie, obieście z Brazą jak wykałaczki szczupłe. :-?

Chyba Was za to znienawidzę. :wink: :evil:

Dlaczego moja psuka nie lubi sąsiada, no dlaczego???!!! I dlaczego ten sąsiad musi się pałętać o 6 rano po klatce schodowej, no dlaczego??!!! :evil:

Eeeeeehhhh ... :-?

Dzień doberek :D

Wusia - nie mogłam sobie darować :D Ten grzyb to nachalny taki był ! Wręcz pchał się przed obiektyw aparatu :wink:

Kasia ... mówisz o TEJ sprawie co to dla Szanownego robiłaś :roll: Pytam, bo wiesz, moim najlepszych przyjacielem ostatnio jest taki jeden Niemiec, który kapcie wiecznie gdzieś chowa... Jeśli to o to chodzi - wszystko jest na dobrej drodze.

Depsiu, maksymę ową podkreśloną znam i stosuję namiętnie, kiedy tylko się da :D Ale wstyd m faktycznie, że taką słabą znajomość Osoby Twojej wykazałam :oops:

Ależ piękne zdjęcie znalazłaś dla Maluszka! :D

Maluszku - i ja także do życzeń dołączam, wszystkiego naj, naj, naj!!! :D :D :D

Brazunia, no dobra, Ty się tak nie wstydź, jakoś damy radę... :wink:

Deszczu dawno u nas nie było, więc przyszedł i pada sobie. :-?

Cześć :lol:

Depesia u nas pada codziennie. Trawa po kolana bo nawet kosić nie ma kiedy.... bo pada :lol:

Dziwczyny straciłam głos. :o Zaziebiłam sie przy tej pergoli i chrypa mnei jakaś dopadła. Czuje sie ok ale z mową nie bardzo :roll:

W dodatku córce wczoraj paszport sie skończył. Od dziś wydają paszporty na anowych zasadach. Linie papilarne pobieraja przy składaniu wniosku. Ciekawe czy od dzieci też :roll:

A co irg - no właśnie, są różne, całkiem płożące i tylko niskie. Ja nie pamiętam teraz odmian ale mogę sprawdzić. I nawet ta tylko niska jest OK do wspomnianych celów bo ładnie zarasta przestrzeń w poziomie raczej niż w pionie..

Muszę poszukać nazw w mojej mądrej książce (bo szukanie ich w głowie mija się z celem :roll: )!

Byłam uprzejma jeszcze zalegnąć sobie trochę ... psuka radośnie się przyłączyła :D Listonosz mnie obudził tym razem :-? , ale wypis z KW przyniósł, więc mu wybaczam :D

To ja tę irgę będę hołubić niezmiernie, chociaż w kijowym miejscu jest ... przyszłego (kiedy :roll: ) drewnianego tarasu :D

Kasia ... a ja Cię love :D