frosch 23.06.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Tego się nie spodziewałem, ale Froschka mądrze gada czego sie nie spodziewales ??????? ze potrafie to zrobic czy ze czasami cos madrego powiem ? szkoda , ze nie moge zlalezc fotek z remontu, bo bym ci pokazala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 23.06.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Tego się nie spodziewałem, ale Froschka mądrze gada czego sie nie spodziewales ??????? ze potrafie to zrobic czy ze czasami cos madrego powiem ? szkoda , ze nie moge zlalezc fotek z remontu, bo bym ci pokazala To że zrobić potrafisz to wierzę, ale z tym mądrym gadaniem to już się nie spodziewałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.06.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Tego się nie spodziewałem, ale Froschka mądrze gada czego sie nie spodziewales ??????? ze potrafie to zrobic czy ze czasami cos madrego powiem ? szkoda , ze nie moge zlalezc fotek z remontu, bo bym ci pokazala To że zrobić potrafisz to wierzę, ale z tym mądrym gadaniem to już się nie spodziewałem skad Ty mnie tak dobrze znasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.06.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Wróciłam no tooo opowiadajaaaajjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Fajnie! Umowy z mediami podpisane! Jeno do gimnazjum nie zdążyłam, ale moja córcia twierdzi, że nic straconego Pogoda piękna, aż wstyd mówić w świetle informacji dochodzących z innych rejonów Polski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.06.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Fajnie! Umowy z mediami podpisane! Jeno do gimnazjum nie zdążyłam, ale moja córcia twierdzi, że nic straconego Pogoda piękna, aż wstyd mówić w świetle informacji dochodzących z innych rejonów Polski... To się cieszę. A o pogodzie to lepiej nie wspominaj Skosić trawy nie mam kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Tak mi się wyrwało ... sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.06.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 U mnie tez zarosło Dziki busz mam a nie trawnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 O buszu nic nie mówię, zgrywam zdjęcia na Photobucket'a, to pokazę jak warzywniak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No to idę zobaczyć, czy już zdążyłaś zgrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Nie zdążyłam, rozgadałam się na skypie z koleżankę ze Szwecji - w sierpniu przyjeżdża Ale się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.06.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Brazunia to nie róża, to berberys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ło matko, taż to kolce ma A co to jest ten berberys ... no dobra, idę do Pana Googla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.06.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Zabezpiecz cegłe na kominku. Po co masz ją potem czyscic? Owiń folia jakąś. Kawał warzywniaka tam masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Maylandzia, już za późno, jutro mają zdemolować do końca. Jakoś sobie poradzę. Sprawdzałam tam dzisiaj iPlusa ... kicha. Jeśli neostrada nie wypali zostanę bez internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.06.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Berberys to krzak zdobny. Są czerwone jak twój, zielonolistne i cytrynowe z żółtymi listkami. Mają kolce. Krzaki przybierają takie ładne okrągłe formy. Głowna ozdoba to kolorowe liście. Ja bardzo lubie berberysy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ten mój (boszszeee całe życie człowiek się uczy) rośnie w trochę głupim miejscu, tuż przy wejściu na trawiasty taras. Przy ścianie będzie w przyszłości grill murowany - nie zaszkodzi to roślinie? Może go lepiej przenieść? Ale kiedy to zrobić i jak, żeby nie zaszkodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.06.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Jesienią go możesz przeniesć. Odrazu przytnij i to sporo. Odbije wiosną i więcej pedów puści. Ale bez paniki, moze tam bedzie mu dobrze. Nie wiem jak blisko to będzie. Zobaczysz potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Jak pojadę znowu, to zrobię dokłądniejsze zdjęcia. Jeśli nawet nie będę go przenosić, to też przyciąć? Poprzednia właścicielka wsadziła go w wydrążony pień drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts