braza 10.12.2007 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Agduś ja myślałam o kupnie konia (głośno się mówi, że dla Karli, no ale ...) z tym, że miała to być jakaś taka troszkę dalsza przyszłość! Ale Tara (przez nas nazywana Tarją) nie należy do koni, na które można czekać jeszcze długo!! Nie wiem tylko, jak podejść Grubasa,bo coś mi po głowie chodzi, że on chce ją do bryczki No, bałwan totalny, ale o zdrowe podejście do koni to go nigdy nie podejrzewałam!!! Muszę jakoś dyplomatycznie to zrobić, a nie wiem jak!!! Ogłądał ją chłopaczek, który 6 miesięcy spędził na rancho w USA i uczył się o koniach od najlepszych - Indian! To On potwierdził moje przypuszczenia, że ta klaczka jest warta zachodu!! To cudo nie będzie gniade - prawdopodobnie będzie taka jak Talizman - z jego linii jest, matka Tarji to siostra Talizmana. No trudno - nie można mieć wszystkiego!! Zdjęcia Tarji chyba nie mam - musze przejrzeć płyty. Ale na pwewno zrobię jej przy najbliższym pobycie w stjni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2007 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 PS. A, kiedy już ją kupisz, to pożyczę Wam dobrą ksiażkę na temat ujeżdżania młodego konia. Jeśli ją kuipę, to na widok wyświetlającego się w Twoim telefonie mojego numeru będziesz uciekać z krzykiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.12.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Brazuniu Zajrzalam dopiero dzisiaj zeby zobaczyc co u Ciebie i tak mnie natchnelo. Powedzi moja droga dlaczego Ty nie myslisz o dzialce na wsi , nawet o jakims siedlisku i kupnie konia wtedy ? Dalej od miasta ziemia tansza , a corke bedziesz dowozila do szkoly , no chyba , ze to nie jest mozliwe , zeby trzymac konia we wlasnej stajni czy innym budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2007 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Rrmisiu to byłoby najlepze wyjście, ale nie stać mnie na to w tej chwili! Jest pod K-giem do sprzedania ziemia z przenzaczeniem na siedlisko, ale dość drogo wychodzi. Bardzo chciałabym mieć konie, ale ... do spełnienia tego pragnienia brakuje i środków i odwagi i chyba umiejętności poruszania się w gąszczu własnego biznesu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.12.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Kiedy kupisz konia, to pewnie włączysz sobie w Skype opcję ukrywania swojej obecnosci przede mną.Kupuj to siedlisko a w wakacje będę u Ciebie pracowała jako instruktorka (w wakacje zawsze więcej instruktorów trzeba). Jeżeli stworzysz fajną atmosferę, to grubas pójdzie z torbami, bo mu podkradniesz klientelę! A z tym zapewne nie będziesz miała problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2007 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Kiedy kupisz konia, to pewnie włączysz sobie w Skype opcję ukrywania swojej obecnosci przede mną.Kupuj to siedlisko a w wakacje będę u Ciebie pracowała jako instruktorka (w wakacje zawsze więcej instruktorów trzeba). Jeżeli stworzysz fajną atmosferę, to grubas pójdzie z torbami, bo mu podkradniesz klientelę! A z tym zapewne nie będziesz miała problemów. To pogrubione mojego autorstwa to śmiszne takie było że nie wiem co Sama wiesz, że z jednym koniem daleko się nie zajdzie, a na więcej ... no cóż nie muszę chyba kończyć!!! Ale ten pomysł świta mi w głowie już od jakiegoś czasu i zatruwa mi życie!! Bo bardzo bym chciała!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.12.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Też bym chciała! Ale ja poza chcenie nigdy nie wyszłam, a Ty jesteś już bliżej o... jednego konia! No, prawie. To pogrubione było ripostą na Twoje: "Jeśli ją kupię, to na widok wyświetlającego się w Twoim telefonie mojego numeru będziesz uciekać z krzykiem!!! " Równie prawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2007 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Też bym chciała! Ale ja poza chcenie nigdy nie wyszłam, a Ty jesteś już bliżej o... jednego konia! No, prawie. To pogrubione było ripostą na Twoje: "Jeśli ją kupię, to na widok wyświetlającego się w Twoim telefonie mojego numeru będziesz uciekać z krzykiem!!! " Równie prawdopodobne. No to jesteśmy kwita Wysłałam Ci stronę na maila - na onet. Zerknij, jeśli masz chwilę i ... powiedz coś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2007 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Lecę z córcią jakiś filmik pooglądać!!! Za mało czasu ostatnio razem spędzamy Papa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 10.12.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Aaaa, a ja myślałam, że to źrebak ma być. A takiego trzylatka, z miłym charakterem to jak najbardziej. Zwłaszcza jeśli obie panie czują się na siłach z małą pomocą ludzi z klubu zrobić pod siodło. Fajnie mieć potem takiego przyjaciela, ja mam swojego Siwka i powiem, że mieć swojego konia to jest zupełnie co innego. To jest jak przyjaciel, jak pies, jak członek rodziny. My już pięć lat jesteśmy razem i rozumiemy się bez słów, nawet po nieraz rocznej przerwie. A z tym siedliskiem, to może to by nie była głupia sprawa. Ty braza, nie obraź się, ale byś mogła być taka wiejska baba. A to wtedy i taniej wychodzi, bo jak ma się gospodarstwo, to podatki niższe, można sobie krus opłacać. No i nie ma to jak swój konik o poranku zaglądający przez okno. A potem drugi, bo córci też trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.12.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 No dobra, wpadłyście na ten sam pomysł co ja trochę wcześniej (nie chciałam Jej mówić ), ale na drugą część pomysłu na życie dla Brazy jeszcze nie wpadłyście! Braza, kiedy przyjedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2007 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 No dobra, wpadłyście na ten sam pomysł co ja trochę wcześniej (nie chciałam Jej mówić ), ale na drugą część pomysłu na życie dla Brazy jeszcze nie wpadłyście! Braza, kiedy przyjedziesz? Depeesiu tak myślałam z tym Twoim pomysłem Ja to chciałabym, tym bardziej, że bardzo z małą to lubimy, ale boję się. Nie ukrywam, że mam pietra! To bardzo trudne jest. Siedlisko jest niedaleko K-gu więc .. musze z Szanownym porozmawiać, jak On to widzi? Nie oglądałam tego jeszcze, nie wiem na co może się nadać, a na co nie. Ziemia jest we wsi albo w jej bardzo bliskich okolicach. A kiedy przyjadę - termin tak 80% pewny to wrzesień, nie wiem, jak będzie w rzeczywistości. Może jednak przed wakacjami. Na pewno dam znać o wiele, wiele szybciej!! Biała to prawie trzylatka!! No i za przemawia fakt, ze to klaczka. Można ze dwóch źrebaczków jeszcze się dorobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.12.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Cześć Się Tobie powodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2007 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Cześć Się Tobie powodzi... Nooo, jak cysorzowej!! A tak poważnie - to marzę sobie!!! Jak grubas zaserwuje przystępną cenę, to kto wie... A przy okazji - gdzie się szwendasz??? Smutno bez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.12.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Cześć Się Tobie powodzi... Nooo, jak cysorzowej!! A tak poważnie - to marzę sobie!!! Jak grubas zaserwuje przystępną cenę, to kto wie... A przy okazji - gdzie się szwendasz??? Smutno bez Ciebie Życie, to nie bajka...ja tak mam ale pozdrawiam i powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2007 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Króliczku sceptycyzm wyczuwam w Twojej wypowiedzi Myślisz, że to ... gra nie warta świeczki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.12.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Króliczku sceptycyzm wyczuwam w Twojej wypowiedzi Myślisz, że to ... gra nie warta świeczki?? U Ciebie zawsze warta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.12.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 A wg mnie pewnie że warta!!!!! Trzeba realizowac marzenia a nie tylko marzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2007 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Ufff!!! Ulżyło mi Aktualnie nie jest to oczywiście nic pewnego, ale lepiej się czuję, gdy mam poparcie dla swoich, jeszcze nie do końca sprecyzowanych, co prawda, ale planów Dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts