mayland 23.06.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 jak nie zamierzasz ruszać to nie przycinaj. Można go co prawda ciąć i formować ale ja wolę jak rośnie taki nieformowany. Tworzą sie wtedy takie kaskady gałązek powyginane do ziemi i robi sie taka kulka z krzaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.06.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Brazunia, urocza jesteś z tym berberysem Ja też jestem ogrodowy debil, spoko Sielanka jest cudna, i piwonie widzę Dobrze, ze demolują tego piaskowca A belki na suficie to kiedy, zdemulują znaczy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Belek nie ruszam, sufit mi na głowę spadnie jak to zrobię! przemaluję je tylko na jasny kolor. Urocza .... hmyyy ... ogrodowy debilizm i tak można nazwać, czemu nie, nawet ładnie brzmi To ja go nie ruszam! A nuż widelec będzie mu dobrze! I przycinać nie będę, niech rośnie jak chce, a co!!! Daję mu wolność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.06.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 I przycinać nie będę, niech rośnie jak chce, a co!!! Daję mu wolność ale sęk w tym, że jak go przytniesz to będzie ładniej rósl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ładniej, to znaczy w sensie lepiej czy bardziej elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ładniej, to znaczy w sensie lepiej czy bardziej elegancko bardziej w sensie: eleganciej, lepiej, szybciej i tak dalej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 To ja przemyślę to przycinanie. A Ty masz jakiegoś, bo nie pamiętam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.06.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 To ja przemyślę to przycinanie. A Ty masz jakiegoś, bo nie pamiętam ... mam, dwie sztuki planuję tez akup kolejnych dwóch, przed ogrodzeniem chcę posadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Muszę poczytać, jak się go rozmnaża, bo ładny jest skubaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ja też nie tnę berberysów. Są piękne, kiedy mają dłuższe pędy. Warzywniak, powiadasz...? Do okulisty koniecznie muszę się wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ty wiesz Depsia, jaki tam czosnek rośnie A to przecież warzywo, no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.06.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 no ja też muszę lepciejsze okulary założyć coby warzywniak dojrzeć a Ty spróbuj ograniczyć zdjecia to po tyłku dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Albo ograniczę, albo będą mniejsze ... strona wchodzi jak zmulona Tam jest czosnek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 23.06.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Albo ograniczę, albo będą mniejsze ... strona wchodzi jak zmulona Tam jest czosnek!!! a ja widziałam ten czosnek czy inne coś bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ty pomyliłaś to z cebulą A patrz jaka ja mądra jestem ... poznałam, że to czosnek ... bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Pożegnam się ... dzień był pełen wrażeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.06.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 braza, cudne zdjecia Masz wlosci jak sie patrzy ... i tyle tego, ze az trudno oczyma ogarnac A tak swoja droga jaka masz pow. tego cudu, bo ze zdjec wydaje mi sie o_g_r_o_m_n_i_a_s_t_a A na rozach i innych takich czosnkach sie nie znam, wiec jak piszesz, ze roza to ja wierze z pelnym przekonaniem BTW w sprawie pogody zgadzam sie z Gospodynia w pelnej rozciaglosci Mielismy tutaj slonca ile wlezie, cieplutko i przyjemnie ... tylko ten wiatr mogl niektorych ostro przegonic I jeszcze jedno ... jednym z najcudniejszych uzywkowych miejsc nadmorskich jest siec Swiat Lodow ... sadze, ze po dniu pelnym aktywnosci na male grzeszki warto tam wdepnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.06.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Przepraszam, że sie wtrącam, ale mnie sie wydaje, że to z kolcami to berberys mialam podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.06.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 zdjecia cudne, berberys i zanik piaskowca też..dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Rozbawiłas mnie z tą różą co to jest berberysem Ale powoli nauczysz się wszystkiego co tam rośnie. Ech , ładnie tam u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts