DPS 24.06.2009 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dzień dobry! U nas, niestety, niebo szare już się zrobiło (jeszcze godzinę temu słonko wychodziło ładnie), więc chyba znowu dzisiaj będą nici z koszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.06.2009 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 U mnie padało wczoraj cały dzięń praktycznie. Dziś nei pada a leje Do niczego takie lato... Wstawać, spokojnego dnia bo piekny to on nie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2009 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witam się porannie Bardzo się cieszę, że się wszyscy świetnie bawią Noż qurcze ... kolce ma to róża, no nie A poważnie - duuuuzoooo jeszcze muszę się nauczyć, mam tylko nadzieję, że nie zmarnuję czegoś pięknego i bezcennego zanim coś mi wlezie do tego ogrodniczo pustego łba. Meg60 - witaj. Nie musisz przepraszać Amberciu, ja mam w tej chwili oficjalnie 2000m ale wokół łąki porośnięte samosiejkami - przymierzam się do ich dzierżawy. Muszę tylko dotrzeć jakoś do ANR-u U mnie ten Świat Lodów aż w porcie ... nie po drodze mi na co dzień. Za lodami ogólnie nie przepadam, ale skusiłam się kiedyś na ich wyroby będąc na spacerku z psuką i przyznaję rację Amberci: są przepyszne!! Prognoza pogody: słonecznie i pioruńsko wietrznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witanko Fotki obejrzane. Czosnku nie dojrzałam Berberys a i owszem - ładnie rośnie W ogóle Braza - masz piękną działkę U nas od wczoraj cały czas leje Nie dość tego to wczoraj prund wyłączyli A włączyli dopiero dzisiaj nad ranem - szlag by ich trafił. Za to rano wstaję - za oknem piękne słońce świeci i pada deszcz i piękna tęcza się zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2009 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ja chyba ten czosnek wykadruję i pokażę, jak bony dyny A tak na marginesie: wcale się nie zdziwię, jeśli okaże się to być nie jakimś tam prostackim czosnkiem tylko bezcenną byliną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.06.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 czołem z zapadanej mieściny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 http://i614.photobucket.com/albums/tt228/Gregor65/duperelki/20090623_8czosnek.jpg Jak mi ktoś powie, że jest inaczej, to się załamię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.06.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 to jest Allium ampeloprasum Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Królik, noż qurna, jakiś Ty mądry jest Czeeeeee powsinogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 to jest Allium ampeloprasum Hejka Mnie to wygląda raczej na Allium altissimum Reg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 No fakt, wysoki to on jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.06.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Królik, noż qurna, jakiś Ty mądry jest Czeeeeee powsinogo Cze, Ciebie też na zlocie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.06.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dobry. To chyba faktycznie przrośnięty czosnek . (chyba bo ja też dupa a nie ogrodnik jestem). U nas znowu leje , co Wy tam nad tym morzem robicie że słońce świeci???? Leje od soboty non stop. Depresja, normalnie depresja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Królik, noż qurna, jakiś Ty mądry jest Czeeeeee powsinogo Cze, Ciebie też na zlocie nie będzie No nie będzie Uroczysko mnie wchłonęło Kawiczka, bo my tu nad morzem to takie święte som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ja tam nie wiem, czy to Allium, no ale ja to słaby wzrok mam. Z takiej odległości to brzozy od sosny nie idróżnię, a co dopiero... A nie jest to cebula z wystrzałkami? (znaczy pędami kwiatowymi?) Wysokośc na cebulę wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Wiesz co Depsia ... może zostańmy już przy tym czosnku ... jakoś mi te wystrzałki nie leżą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.06.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Wiesz co Depsia ... może zostańmy już przy tym czosnku ... jakoś mi te wystrzałki nie leżą... a poza tym czosnek jakby lepsiejszy od cebuli I potwierdzam: nad morzem cudnie, cieplo ale jakby znowu wietrzna zawierucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Lepsiejszy, a kto wie czy nie zdrowszy Idę sobie ... coś trzeba robić... Ambercia, cały urok morza to wiatr wiejący z jego kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ja tam zgodna bardzo jestem, skoro chcesz, żeby to czosnek był, to niech mu będzie czosnek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.06.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Berberys to krzak zdobny. Są czerwone jak twój, zielonolistne i cytrynowe z żółtymi listkami. Mają kolce. Krzaki przybierają takie ładne okrągłe formy. Głowna ozdoba to kolorowe liście. Ja bardzo lubie berberysy.... "krzak zdobny" Szanowna Koleżanko, również ogromnie lubię berberys, ale w formie ... "Berberysówki" ... robi się tak samo jak Dereniówkę http://www.chefpaul.net/images/zaba.gif pozdróweczka cieplutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts