jamles 24.06.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Idę sobie ... coś trzeba robić... tapety zrywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.06.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Tak jeszcze w temacie ... moim zdaniem to szczypior z kwiatami (DPS-ia musi mieć rację w tej kwestii!! ) czyli CEBULA. Mam taką samą za oknem! ...ale mogę się mylić... A z fotkami to nie możesz wstawiać małych (jak u mnie nie przymierzając ) a każdy sobie powiększy jak będzie chciał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.06.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Chefie wybacz, ze krzew ozdobny nie napisałam ale krzak jakos bardziej mi pasowało do tego co Brazunia pokazała Braza jak nic mnie udusi za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.06.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Kawiczka, bo my tu nad morzem to takie święte som Hmmmmmmmm, z tą świętością to chyba przesada?? Kurde wychodzi na to, że na południu to same grzesznice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.06.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Chefie wybacz, ze krzew ozdobny nie napisałam ale krzak jakos bardziej mi pasowało do tego co Brazunia pokazała Braza jak nic mnie udusi za to ... ieeee ... mnie nie o nazwę się rozchodzi ... ale o pożytki z owocków krzaczyska płynące pozdrawiam cieplutko i serdeczniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Gagatko, sama osobiście nie znoszę otwierać miniaturek Robię to naprawdę rzadko, tylko u zaprzyjaźnionych Chefie, ja wiem, że specjalistą i zawodowcem jesteś ale szacunek mój masz niezmierny za te rady na wszystko Pytanko tylko małe - czy to coś u mnie to nie za młode jeszcze na owoce Maylandzia, ja miałabym jakieś złe zamiary mieć wobec Ciebie Kobieto, a kto by mi doradzał P.S. No to w końcu co to jest - czosnek czy cebula, bo mi to akurat robi różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.06.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 ... Chefie, ... Pytanko tylko małe - czy to coś u mnie to nie za młode jeszcze na owoce ... P.S. No to w końcu co to jest - czosnek czy cebula, bo mi to akurat robi różnicę ... "młode", "stare" ... nie ma znaczenia, jeżeli są owoce już dojrzałe jesienią, zebrać, przeprozić w w zamrażarce by straciły goryczkę (do przymrozków nie trzeba czekać) ... no i pół roku od zrobienia naleweczki i przetrzymania jej w "ciemnicy" bedzie doskonała na wiosenne chłody P.S. ... zerwij kawałek szczypioru ... "czosnkowy" ma specyficzny smak, ... doskonały do świeżego twarożku pozdrawiam smaczniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 O! Twarożek z czosnkowym szczypiorkiem to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.06.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ha. No to nie masz wyjścia - wstawiaj jak do tej pory, jakoś wszyscy zainteresowani dają radę Chociaż ja uważam, że jak coś kogoś interesuje to otwiera miniaturkę a jak nie to nie otwiera i po problemie... U mnie dokładnie tak wygląda cebula. Nie wiem, jak wygląda czosnek... ................ta pogoda mnie wykończy........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Na Twoim miejscu to ja bym nawet jedno całe wyrwała - w końcu musowo wiedzieć, prawda? A tak ze zdjęcia to ciężko poznać. A czemu chcesz czosnek koniecznie? Nie lubisz cebulki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.06.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 W sumie to sie ciesze, ze watek utknal w cebulowo-czosnkowym temacie, bo wiela do przyswojenia nie bylo Tradycyjnie 20 kilometrow zrobilismy, ale tylko z Pluszem bo Majut okulala nam na dwie lapy ... delikutasna suczynka nabyla jakis odciskow i bola ja okrutnie ... dostala wiec piszczadelka-zabaweczki, miekka podusie i kocyk i przedrzemala kilka godzin w pokoju ... Plusza natomiast niczym balonik na uwiezi prowadzalismy na smyczy, aby w glab morza maluszka nie porwalo No i zdjec uczynilismy wystarczajaca ilosc Przy okazji zapiaszczylismy nasze ulubione szkielko, co wywoluje moj niepokoj i zal ogromny .... Ale moze sie jakos wytrzepie brazunia, co to za roznica co rosnie ... jedno i drugie do twarozku upchasz i bedzie jak ta lala ... wlasne i zdrowe i tego bedziemy sie trzymac ... I zobaczysz Kochana, zobaczysz ... jak tylko wlosci w pelne wladanie przejmiesz zaczniesz sie wypiekiem chleba rozkoszowac ... wczesnym wstawaniem, brzaskiem i takimi tak ... jestem pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.06.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 ja tam się na ogrodnictwie nie znam - ale mam czosnek w lodówce i on wyglada mniej wiecej tak : http://www.ho.haslo.pl/images/article/2003/11/1439/czosnek_0.jpg mam nadzieję, że pomoglam w rozwiązaniu problemu pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Zochna, słyszałam, że w lodówce czosnku się nie trzyma, bo gorzknieje. Ja osobiście trzymam w koszyczku Powoli, powoli zaczynam nabierać ochoty na własny chleb ... naprawdę muszę kupić tę maszynkę Ambercia, nie myśl sobie, że Cię ominie jazda! Co się odwlecze .... Jak już sprawdzisz, co ze szkiełkiem, to daj znać! Majutka podrap od nas za uszkiem, bidulka ... i cmoknij Pluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Amber, oj Amber, czyżbyś delikatnie się natrząsała...? Ale te łapki malusie tyle kilometrów ciągać - to się musiało tak skończyć. Bidulka malusia, dla nich z Pluszem takie 20 km to jak dla nas ze 100! Proszę natychmiast przestać pieseczki męczyć takimi dystansami, Ambercia, nie przystoi! Z czosnku to ja najlepiej lubię tiramisu albo sos karmelowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dzień doberek deszczowy! A co tutaj przeciag tak hula od wieczora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 25.06.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.06.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Słoneczne Witanko U nas od rana pięknie słoneczko świeci i mam nadzieję, że tak będzie przez caly dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 To dla odmiany dodam, że u mnie leje Depsia, ktoś wszystkie okna pootwierał stąd ten przeciąg Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.06.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dzień doberek deszczowy! A co tutaj przeciag tak hula od wieczora? byłem przed siódmą, ale zobaczyłem. że .................... http://www.virango.pl/files/images/nie%20przeszkadzać.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Jamlesik, to nie pod te drzwi podszedłeś, mój Szanowny w morzu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts