braza 25.06.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Nie mam na zbyciu. Nie myślałam też o drugim psiaku aż w takim tempie, ale Basza jest śliczny! Jest szansa, że się z Katmą dogadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Jest śliczny i dobrego domu z mnóstwem miłości potrzebuje. Pies w tym wieku nie powinien rozstawać się z Panem... Biedaczek! A u Ciebie na pewno znalazłby to, czego mu trzeba! I teraz jest dobry moment - Katma na razie nie będzie się czuła tak całkiem "u siebie", więc może zaakceptuje kolegę. Później, kiedy uzna "Uroczysko" za swój teren, nie będzie tak łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Włąśnie o tym myślę. Mam nadzieję, że jego Pan jeszcze przez krótki czas będzie mógł się nim opiekować, dopóki my tam nie pojedziemy na stałe. Dobrze byłoby zgrać to w czasie tak, żeby oboje weszli tam razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Tak by było chyba najlepiej. Katma może uznałaby, że on tamtejszy.Jednak tego psa czekają ciężkie przeżycia, więc może skonsultuj to z jakimś znawcą, żeby nie skończyło się oddaniem go, bo to by mogło złamać psie serducho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Tego się obawiam. Omówię to jutro z Panią, która zgłosiła adopcję. Napisałam sms-a do Szanownego, w końcu On też ma tutaj coś do powiedzenia, ale jak Go znam, to nie będzie miał nic przeciwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Będę trzymała kciuki za udaną adopcję. Fajnie! Jeszcze jedno futro do miąchania w wakacje! A i kot się szybko znajdzie - te akurat potrafią znajdować dobre domy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Kot to już jest ... znaczy się rośnie, bo niedawno kotka Zarządcy urodziła Jest nawet czarny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 No to gratuluję powiększenia się rodziny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Oj powiększy się ta rodzina, powiększy Kocia już zaklepałam, jeno nie wiem jeszcze czy to on czy ona. Ponoć są nawet 2 czarnuchy ... kto wie ... kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Bez względu na płeć kota trza ciąć! I namawiaj zarządcę, żeby swoją kotkę też wyciął. Za dużo kociego nieszczęścia pałęta się po świecie, żeby nowe produkować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Jak juz poznam tego zarządcę lepiej, to będę namawiac, właśnie ze względu na to kocie nieszczęście. A czy Ty wiesz, jaką super stajnię Paweł buduje???? Dzisiaj oglądałam ... no cud miód!!! Z dębową podłoga w boksach!! Aż żal, że księżniczka tam ni postoi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Znaczy zarządca to Paweł?A ón te konie na dębowej podłodze to ma tylko dla siebie? Hobbysta znaczy? Czy biznes kręci? I w ogóle to byś się jakoś bardziej wywnętrzyła w dzienniku. Zdjęcia są piekne, ale treści mało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Zarządca to Andrzej, a Paweł to ten, u którego Brazka stoi teraz ... sorry za skrót myślowy ni niedokładność. Na dębowej podłodze będą stały konie w pensjonacie i Jego osobiste dwa. Pouzewnętrzniam się jak mi natchnienie wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Rozwiń temat zarządcy, jego koni i tego, co z nimi robi. To dla Ciebie chyba ważne, no bo gdyby konkurencja...Te dęby to na Dzikim Zachodzie? Jakoś mi tam nie pasują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Do Pawła pasują, to zupełnie inny człowiek jest! Poza tym, nie Dziki Zachód, jeno Meksyk ... to po drugiej stronie tej polnej drogi dojazdowej do Zoo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Drogę kojarzę, ale w zeszłym roku jej nie widziałam, więc nie wiem tym bardziej, co po jej drugiej stronie powstało.Brazylii nie mów o tych dębach, to nie będzie żałowała.Najwyżej Ty jej fundniesz taką stajnię i po kłopocie!Pociesz się, że pewnie stąpanie po dębowej posadzce w Meksyku będzie pięknie kosztowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dla starych wyjadaczy koszt taki sam Brazylce nie powiem, bo gotowa zaprzeć się czterema i do koniowozu nie wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Obiecaj jej dębową podłogę w Uroczysku - wskoczy do koniowozu jak w dym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Mogę obiecać. Paweł bardzo sprytnie to zrobił: nieduże kwadraty ułożył na warstwie piasku w takim zagłębieniu - stabilne i zdrowe podłoże i chyba niedrogie, wbrew pozorom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ciekawe, na ile trwałe. No i czy na mokro nie będzie śliskie. A jak często wymienia ściółkę? I jak grubo ją kładzie? No bo to, co było na Dzikim Zachodzie, to żenada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts