malka 29.06.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dzień dobry przyszłam powiedziec i zrobic rekonesans wiadomej sprawy krajobraz za oknem właśnie mi sie zmienił tam gdzie jeszcze godzine temu była droga - rzekę mam....idę na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.06.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Braza Co ja widzę No raptem kilka dni mnie nie było a tu takie zmiany GRATUALCJE SERDECZNE !!!!! Cudne to Wasze uroczysko. Życzę Wam abyście byli w nim szczęśliwi I mam jeszcze pytanie: czy księżniczka zamieszka z Wami???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.06.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Właśnie skończyłam swoje siano przewracać a tu znowu trzeba kosić Braza, czemu Ty gdzieś bliżej nie mieszkasz, zebym miała gdzie je oddawać... A tak muszę palić. to Ty marychę uprawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Bobowa, cześc Ładne "parę dni" Księżniczka oczywiście z nami jedzie, jakże by inaczej!! Maleczko, jak pisałam w dzienniku sprawa na razie utkwiła w martwym punkcie. Za kilka dni będę wiedziała co zrobimy. Jamles ... głodnemu chleb na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.06.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Hej! Skąd Ci się znów przyplątał "martwy punkt" i po co w nim utykałaś?Mam nadzieję, że się wprowadzisz, zanim my przyjedziemy do Uroczyska! Jakby co, to zapodaj zarządcy, żeby nam udostępnił chociaż łazienkę, namiot weźmiemy, to ze spaniem sobie poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Martwy punkt dotyczy Baszy, nie mojej przeprowadzki. Wbrew pozorom to dośc trudne przedsięwzięcie.Przeprowadzka będzie na pewno po 6 lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.06.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 6 lipca mamy trzymać kciuki za Twoją mobilność? A Pan Baszy nie ma nikogo, kto mógłby go przywieźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.06.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Jamles ... głodnemu chleb na myśli ja to raczej ..... przejedzony chyba czas ...... odejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 A gdzie Ty chcesz odchodzić A Twój syn to już jest, czy dopiero będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.06.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 A gdzie Ty chcesz odchodzić A Twój syn to już jest, czy dopiero będzie? o forumie myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Jesli myślisz o odejściu z Foruma, to uprzedzam: jak to zrobisz, znajdę, sklonuję, zabiję, znowu sklonuję itd.!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.06.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Jesli myślisz o odejściu z Foruma, to uprzedzam: jak to zrobisz, znajdę, sklonuję, zabiję, znowu sklonuję itd.!!!!! chyba nie dasz rady czas coś w życiu zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 To fryzurę sobie zmień!!!!! Albo ciuchy nowe kup!!! W Gliwicach mam serdeczną osobę, przyjaciółkę domu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.06.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 To fryzurę sobie zmień!!!!! Albo ciuchy nowe kup!!! W Gliwicach mam serdeczną osobę, przyjaciółkę domu .... Poszczujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 To fryzurę sobie zmień!!!!! Albo ciuchy nowe kup!!! W Gliwicach mam serdeczną osobę, przyjaciółkę domu .... Poszczujesz??? A poszczuję, a co!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.06.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 To fryzurę sobie zmień!!!!! Albo ciuchy nowe kup!!! W Gliwicach mam serdeczną osobę, przyjaciółkę domu .... dane osobowe tej przyjaciólki proszę ..... będzie skrzynką kontaktową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.06.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Po dwóch miesiącach od ślubu młody małżonek umówił sie z kumplami w pubie. Po południu zwraca się do małżonki z informacją, że wychodzi na piwko. - Na piwko? Ależ po co masz wychodzić z domu? - Małżonka otwiera lodówkę, a tam 30 butelek piwa różnych marek i z różnych krajów, doskonale schłodzonych. Mężowi mowę odjęło, ale po chwili przypomniał mu się nowy argument: - Ale wiesz kochanie, w pubie mają takie wspaniale zmrożone kufle... - Chcesz zmrożonego kufla? Proszę bardzo! - Żona otwiera zamrażalnik, a tam kilka kufli. - No rozumiesz, kochanie, to piwo i ten kufel, to takie wspaniałe, ale będzie mi brakowało pikantnych męskich rozmów przy tym piwie... - Pikantnych rozmów potrzebujesz? To bierz do qrwy nędzy wreszcie to pier...ne piwo i siadaj na dupie ty ch..u je...y! Teraz jesteś kutasie złamany żonatym facetem i nie będziesz się po spelunach włóczył! Tak mi się przypomniało nie na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ja Ci dam skrzynkę kontaktową Masz się tu meldować przynajmniej dwa razy na dobę: rano i wieczorem. A jak będziesz pyskował, to zwiększę ilość meldunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Agduś - boskie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.06.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ja Ci dam skrzynkę kontaktową Masz się tu meldować przynajmniej dwa razy na dobę: rano i wieczorem. A jak będziesz pyskował, to zwiększę ilość meldunków nie do mnie, ale az na bacznosc stanelam Jak nic Kobieta_brzytwa z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts