Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maksiu, ja ten dzień w swoich annałach zapiszę!!!! :D

Dobry wieczór :D

Dlaczego... ?

doszedłem do wniosku, że chyba pora znowu sie trochę poudzielać na forum, bo np. po takim zjeździe ostatnim to nawet zdjęć nie dali mi obejrzeć, a taka jedna napisała, że trzeba było sobie samemu przyjechać... no i dotarło do mnie, że chyba juz mnie tu nikt nie pamięta.... starego dziada...

pozdrawiam

m.

Jamles - może niech Cię z głupich pomysłów zostawiania fm poleczą? :oops: :p

właśnie chcę się wyleczyć z tego nałogu

ale zamiast iść pobiegać za kosiarką to afery zdjęciowe czytam :-? :wink:

W taki skwar z kosiarką biegać??? To niezdrowe jest!!!

że też dopiero teraz to przeczytałem :evil:

ale z powodu tego czytania jeszcze na jutro mi trochę zostało

a na dobranoc albo dzień dobry, Depesię w&%^*$^%*

pomidory chemii uczyłem 8) grzybek jakiś się rozgląda po moich krzokach :evil:

.... chyba juz mnie tu nikt nie pamięta.... starego dziada...

pozdrawiam

m.

już mi się pomieszało ...... dziadkiem ostatnio zostałeś czy ojcem :roll: :wink:

teraz mam 3 kobity w domu... tylko patrzeć jak mnie z torbami puszczą... więc przyzwyczajam sie powoli do określenia 'dziad' :D

pozdrawiam

m.

Nie wiem, czy prace ruszyły, nie ma mnie tam. Dzwoniłam do Kierownika Zamieszania, powiedział, że albo dzisiaj, najpóźniej jutro wejdą. Teraz to już zacznę ich poganiać troszkę, bo do 10-go chcę się przenieść na fest.

Amberciu, ja nie dojechałam, musiałam w mieście załatwić jedną sprawę, ale córcia wróciła co prawda lekko zmoczona, bo padało, ale za to z uśmiechem na ustach! Znaczy się, było giiit :D

Maksiu jak Ci nie wstyd :-? Twoje kobiety na pewno wyfasują Ci jakiś gustowny plecak albo i wypasiony komplet walizek, a nie torbę :-? :wink:

Agduś, tutaj musze im oddac sprawiedliwość, że z mojej winy nie mogli za bardzo robić ... zawaliłam sprawę z podpisaniem umowy z energetyką to i zabrali licznik. W ogólnym rozrachunku wyszło dobrze, bo i tak taryfę zmieniałam i zmiana licznika była nieunikniona, ale trwało to jednak trochę dłużej, niż zamierzałam.

Suma sumarum - w dniu jutrzejszym troszkę ... :wink: