braza 30.06.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Przeca ja taka spokojna dzioucha jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Jak śpisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 I Ty Brutusie przeciwko mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.06.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 A zajrzałem sobie tak dobry wieczór powiedzieć pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Maksiu, ja ten dzień w swoich annałach zapiszę!!!! Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.06.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Brazulka masz już ten prąd czy dalej w wiaderku nosisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.06.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Maksiu, ja ten dzień w swoich annałach zapiszę!!!! Dobry wieczór Dlaczego... ? doszedłem do wniosku, że chyba pora znowu sie trochę poudzielać na forum, bo np. po takim zjeździe ostatnim to nawet zdjęć nie dali mi obejrzeć, a taka jedna napisała, że trzeba było sobie samemu przyjechać... no i dotarło do mnie, że chyba juz mnie tu nikt nie pamięta.... starego dziada... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Brazulka masz już ten prąd czy dalej w wiaderku nosisz To oznacza, że nie czytasz dzienników ... podobnie zresztą jak ja. Mam, był już wczoraj, tylko bezpiecznik poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 no i dotarło do mnie, że chyba juz mnie tu nikt nie pamięta.... starego dziada... pozdrawiam m. Maksiu ... bluźnisz człecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.06.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Jamles - może niech Cię z głupich pomysłów zostawiania fm poleczą? właśnie chcę się wyleczyć z tego nałogu ale zamiast iść pobiegać za kosiarką to afery zdjęciowe czytam W taki skwar z kosiarką biegać??? To niezdrowe jest!!! że też dopiero teraz to przeczytałem ale z powodu tego czytania jeszcze na jutro mi trochę zostało a na dobranoc albo dzień dobry, Depesię w&%^*$^%* pomidory chemii uczyłem grzybek jakiś się rozgląda po moich krzokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 30.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 To oznacza, że nie czytasz dzienników ... podobnie zresztą jak ja. Mam, był już wczoraj, tylko bezpiecznik poszedł. czyli prace ruszyly z kopyta? I jak tam na treningu bylo? Pogoda dopisala? A Ksiezniczka, jak? No pisz, bo teraz gdy juz znam obie Twoje Dziewczyny to ciekawosc mnie dreczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.06.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 .... chyba juz mnie tu nikt nie pamięta.... starego dziada... pozdrawiam m. już mi się pomieszało ...... dziadkiem ostatnio zostałeś czy ojcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.06.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 no i dotarło do mnie, że chyba juz mnie tu nikt nie pamięta.... starego dziada... pozdrawiam m. Maksiu ... bluźnisz człecze Tak Ci się tylko wydaje... sam też tak jeszcze nie dawno myślałem pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.06.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 .... chyba juz mnie tu nikt nie pamięta.... starego dziada... pozdrawiam m. już mi się pomieszało ...... dziadkiem ostatnio zostałeś czy ojcem teraz mam 3 kobity w domu... tylko patrzeć jak mnie z torbami puszczą... więc przyzwyczajam sie powoli do określenia 'dziad' pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.06.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 ... no i dotarło do mnie, że chyba juz mnie tu nikt nie pamięta.... starego dziada... pozdrawiam m. Kokiet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.06.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Brazusia czyta sie czyta ale mnie chodziło czy wszystko już dziąła bo sam bezpiecznik to żadna filozofia wkręcić nowy czy "naprawić" spalony chyba że na słupie poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Nie wiem, czy prace ruszyły, nie ma mnie tam. Dzwoniłam do Kierownika Zamieszania, powiedział, że albo dzisiaj, najpóźniej jutro wejdą. Teraz to już zacznę ich poganiać troszkę, bo do 10-go chcę się przenieść na fest. Amberciu, ja nie dojechałam, musiałam w mieście załatwić jedną sprawę, ale córcia wróciła co prawda lekko zmoczona, bo padało, ale za to z uśmiechem na ustach! Znaczy się, było giiit Maksiu jak Ci nie wstyd Twoje kobiety na pewno wyfasują Ci jakiś gustowny plecak albo i wypasiony komplet walizek, a nie torbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.06.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Nie troszkę, ino porządnie! Nie dosyć, że Cię ze skóry obdarli, to jeszcze łachę robią, że wejdą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Agduś, tutaj musze im oddac sprawiedliwość, że z mojej winy nie mogli za bardzo robić ... zawaliłam sprawę z podpisaniem umowy z energetyką to i zabrali licznik. W ogólnym rozrachunku wyszło dobrze, bo i tak taryfę zmieniałam i zmiana licznika była nieunikniona, ale trwało to jednak trochę dłużej, niż zamierzałam. Suma sumarum - w dniu jutrzejszym troszkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.06.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Mam nadzieję, że przynajmniej przy odbieraniu roboty trochę powybrzydzasz. Żeby "po znajomości" nie liczyli na przymknięte oko inwestorki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts