Rom 11.12.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Rayzel Ty juz za duzo nie myśl .... no dobra, już dobra... Już nie myslę i się nie odzywam halo prosze mi się tu nie obrażać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.12.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Rayzel Ty juz za duzo nie myśl .... no dobra, już dobra... Już nie myslę i się nie odzywam halo prosze mi się tu nie obrażać Rom, ja obrażać ?? No Ty chyba żartujesz Aktualnie myslę zdecydowanie nad czym innym niż laska Taty Brazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 tak wiem....nad pracą pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.12.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 tak wiem....nad pracą pewnie ciekawe jak na to wpadłes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.12.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 A Brazy niet... i nie wiadomo o co chodzi z tą laską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 liczę ,że jak wróci z zakupów to się dowiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.12.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Witam wszystkich serdecznie . Dawno mnie tu nie było i proszę co się porobiło... święta tuż tuż. Jestem zmęczona do granic wytrzymałości, część prezentów już mam, co w moim przypadku jest nie lada gratką ( o nawet mi się zrymowało ). A dlaczego???? Otóż: 1. Teściowa poprosiła: kup proszę prezenty od nas dla Ciebie, dla synka, dla dzieci, dla Twojego taty i dla Twojej siostry, bo Ty lepiej wiesz kto co potrzebuje i gdzie to kupić (a ja dobra synowa jestem dla mojej kochanej teściowej to się ...zgodziłam) 2. Tatuś prosi: kup prosze prezenty ode mnie dla siebie, dla zięcia, dla dzieci, dla teściowej i teścia i dla drugiej córci, bo wiesz ja czasu nie mam (a ja tatusia bardzo kocham, biedak tak ciężko pracuje to się...zgodziłam) 3. Siostra prosi: kup proszę prezenty ode mnie dla siebie i szwagra bo Ty wiesz lepiej co potrzeba (a ja dobra siostra jestem to się...zgodziłam)... no ale resztę prezentów ma 4. No to mi jeszcze zostało kupić prezenty od nas dla taty, teściowej, teścia, siostry, dzieci i męża oczywiści...ale to już pikuś jest więc ....uff jeszcze 4 sztuki i będę miała od wszystkich dla wszystkich Aha... jeszcze mąż poprosił: kup sobie skarbeczku prezencik ode mnie bo Ty najlepiej umiesz wybrać co Ci sie podoba i co jest potrzebne No... co Wy na to....wprawę w robieniu prezentów już mam bo to się powtarz co roku Pocieszę Cię, że ja mam tak już od lat i zdążyłam się przyzwyczaić. Już mam w notesiku stronę, na której zapisuję, ile kasy od kogo i dla kogo dostałam. Potem dodaję, wymyślam prezenty i kupuję. W sumie to niezły pomysł, bo lepiej np. dzieckom jedną porządniejszą i droższą rzecz kupić, niż żeby miały pełno badziewek dostać. A i tak zawsze od kogoś jakiś drobiazg jeszcze pod choinką znajdą, więc uwielbiana przez dzieci duża ilość paczek i paczuszek też będzie. A ja zamiast notesika mam koperty, na których piszę co dla kogo kupie, co już kupiłam a i tak zawsze do tego interesu dokładam...ja Ale i tak to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2007 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Jesteście rewelacyjni!!!!!!! Bingo z Laską!!!!! Piątka z dedukcji !! Zupełnie niechcący, z rozpędu napisałam z małej litery, za co serdecznie przepraszam i Laskę i Was za wprowadzenie "niepokoju służbowego". Laska to określenie Pani mojego Taty, która to po smierci mojej Mamy czule się Tatą zaopiekowała! Ale fajna kobita jest, to co Jej będę żałować Bobowa szacuneczek!!! Nie pogubić się w tym wszystkim to naprawdę coś!!!! Agduś jeszcze raz dzięki! I podziwiam przenikliwość rozumowania co do Laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 no i wszystko jasne uffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2007 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 A prezentów nie kupiłam, bo po pierwsze primo: leje jak z cebra; po drugie primo: nadal nie mam pojęcia, co!!!!! I tym sposobem, jak co roku pozostanie mi z obłędem w oczach szukać na ostatnią chwilę!!! Od kilku lat obiecuję sobie, że prezenty będę kupować już w październiku - jakoś wielkie g... z tych obietnic wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 haha to robisz tak samo jak ja. Co roku też sobie obiecuję, że zaczne w listoadzie, będzie czas na zastanowienie, na szukanie...i co...i oczywiście nic z tego nie wychodzi Zawsze szukam na ostatnia chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2007 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 No to witaj w Klubie, Romciu Ale fajnie jest!!!! No w jednym jestem spokojna - dla Szanownego i córuniu już mam zamówione, teraz pozostaje tylko prosić siły natury, żeby toto przyszło PRZED a nie PO świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.12.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Brazunia a ja już myślałam, ze w taki szał zakupów wpadałaś i dlatego tak dlugo Cię nie ma ... A tu klops. Zadnych zakupów nie było ... A z tą Laską - dość osobliwe okreslenie jak dla ( chyba ) nobliwej Pani chyba, że Tatusiem zaopiekowała się jakaś młódka Z tymi prezentami - to chyba każdy tak ma ... tzn. ja pomysły zazwyczaj mam wcześniej ale jakoś tak czasu na ich zrealizowanie mi brak I też potem biegam w ostateniej chwili, w szale przedświątecznych przygotowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2007 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Laska młoda nie jest, na szczęście, ale to określenie jakoś tak samo się przypałętało I bardzo musimy uważać, żeby nie przegiąć ... Dostępu do sieci nie miałam, nie wiem dlaczego, a poza tym to doszczętnie zgłupiałam i ... posprzątałam w kuchni!!! No nienormalna jakaś jestem!!!! A teraz wybywam do najbliższego marketu, bo mi sztorm z lodówki wszystko wywiał (albo się ktoś do nas dosiadł, kurde belans ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.12.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 To miłych ( spożywczych ) zakupów Brazunia. I zamknij lodówkę na klucz, żeby znów z niej wszystkiego nie wywiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2007 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 To miłych ( spożywczych ) zakupów Brazunia. I zamknij lodówkę na klucz, żeby znów z niej wszystkiego nie wywiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 musicie mówić o jedzeniu?? Kurde ale się głodny zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.12.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 musicie mówić o jedzeniu?? Kurde ale się głodny zrobiłem upssss.... facet głodny= facet zły a ja niedawno bigosik zjadłam...ale to bylo moje sniadanie i obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 musicie mówić o jedzeniu?? Kurde ale się głodny zrobiłem upssss.... facet głodny= facet zły a ja niedawno bigosik zjadłam...ale to bylo moje sniadanie i obiad no nie !!!! za ten bigosik to rzeczywiście się już można zdenerwować Wcinam jabłko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.12.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 musicie mówić o jedzeniu?? Kurde ale się głodny zrobiłem upssss.... facet głodny= facet zły a ja niedawno bigosik zjadłam...ale to bylo moje sniadanie i obiad no nie !!!! za ten bigosik to rzeczywiście się już można zdenerwować Wcinam jabłko smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts