AmberWind 01.07.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ambercia soso salsa mi sie spodobał Dzieki! smacznego i na zdrowie I nie dziwie sie, ze sie spodobal ... no przystojniak jest i juz Patrze w TVN24 i straszno sie robi po tych zdjeciach z Gdanska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Zdjęciuf dzisiaj narobiłam z synkiem. Wte i wewte. No bo taki ładny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.07.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ty mnie nie w#$%^&*sz, tylko przyznaj się, czym to popryskałeś. Jak miedzianem, to Ci wybaczę... no to mom przesrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.07.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Nadrobiłem ... Za dużo to w dzienniku nie napisałaś podczas mojego niebytu... ...ale za to jak Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Wróciłyśmy od księżniczki Jej wysokość jak zwykle dumna, szlachetna i kochana Zdjęcia robiłam, mało tego, mam zamiar je wkleić ... jeszcze nie wiem gdzie, ale mam zamiar Gwoździku, no wiele nie ma ... z ilości na jakość przeszłam A poważnie ... dopiero w przyszłym tygodniu coś się będzie działo ... może ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.07.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 braza, no to gdzie te foty? Czekamy ... Raaany ... oczy mi chyba wypadna Dzisiaj mam dzien wewnetrzny, calkowicie komputerowy ... Od profili kolorystycznych w glowie juz mi sie miesza, a konca tej obrobki nie widac ... Dla odmiany jutro biegam po urzedach w sprawach zaleglych i papierkowych ... tez fajnie ... Na dokladke dostalam zdjecie z wakacji ... oceniajac jakosc, kolor i wywolanie to okropna kiepscizna, za bolaca cene Letko dzisiaj nie ma niech mnie ktos przytuli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.07.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 niech mnie ktos przytuli ... miałem milczeć, ale taka okazja to tylko raz się może zdarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.07.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 miałem milczeć, ale taka okazja to tylko raz się może zdarzyć juz mi lepiej A jakby jeszcze ten mandat wzioł i znikł to juz calkiem byloby ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.07.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 miałem milczeć, ale taka okazja to tylko raz się może zdarzyć juz mi lepiej A jakby jeszcze ten mandat wzioł i znikł to juz calkiem byloby ok wzioł jak wzioł, ale zniknąć to mi Braza nie pozwala ale teraz mam powód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 01.07.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 wieczorne bry zostawiam i maliny http://1.bp.blogspot.com/_TzDaLIfcv50/RtLo-I78IjI/AAAAAAAAAGs/YzB0TcLooQY/s400/maliny-svg009.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.07.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 wzioł jak wzioł, ale zniknąć to mi Braza nie pozwala ale teraz mam powód slusznie braza prawi, ze nie pozwala Bo znikac to powinny tylko mandaty, nadmiar roboty i zla pogoda, ot i tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 01.07.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 wzioł jak wzioł, ale zniknąć to mi Braza nie pozwala ale teraz mam powód slusznie braza prawi, ze nie pozwala Bo znikac to powinny tylko mandaty, nadmiar roboty i zla pogoda, ot i tyle! no i jak mądrze gada Jamlesik wódke stawiaj Amberci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Foty będą później, bateria odmówiła wspólpracy i nie mogę zgdać na dysk. Ale mogę wrzucić - tylko na chwilę zaznaczam - dzieło Amberci Chcecie?? Ambercia - no przytulam, noooo.. Jamles - nie waż się znikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.07.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 01.07.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Chcemy nooooooo i gdzie te foty ja czekam i doktorka nie oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Tu były zdjęcia ... Naprawdę na trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 01.07.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 załapałam się o ja cieeeeeeeeeeeee ale piękne te księżniczki buziaki dla Nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.07.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.07.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Brazunia pogratulować córci! Amberciu piękne zdjecia robisz, wspaniałe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.07.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 mowie Wam braza ma super Core, wspaniala i cierpliwa Ksiezniczke i fantastyczna pasje, ktora Dziewczyny wspolnie dziela ... Z tym, ze ja sie nie dziwie ... kto poznal braze, to wie jaka fajna to kobitka Majac takie modelki, migawka sama sie naciskala ... zaluje tylko, ze bylo wtedy okrutnie zimno, siapil deszcz a slonce schowalo sie chyba w stajni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts