braza 02.07.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ło matko, Dochtór, Gosia ... no co się tak wściekacie Trza było być, a nie się szwendać gdzieś Amalfi, łony - te belki - to czymś ciemnym sa maźnięte, chyba bejca ... drapać mi się ich nie chce, więc pomaluję. Kasica, te Twoje gatki to Agduś widziała gdzieś przelatujące... ja ich nie widze, to nie wiem, jak Ty możesz je na tyłku mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 02.07.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Bry! Przyjszłam się uspawiedliwić, że nie bywam Niestety praca mnie znalazła była to i pojszłam. W końcu bezrobocie, nie? No i teraz nie wyrabiam na zakrętach... Brazia! Tak se na szybko luknęłam do Twojego dziennika, no i ta "róża" to berberys jest (o ile jeszcze Ci tego nie napisali - nie mam czasu poczytać). Piąteczko! Bardzo mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2009 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Baru ... o tym berberysie to faktycznie dobrzy ludzie donieśli Ze swojej strony zapraszam na szkolenie, jak skutecznie chować się przed pracą ... od kilku lat nie może mnie znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 a ja, to od mcaochy Wygląda na to że ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2009 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Verunia, no wybacz, noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2009 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dzień doberek, nie spać proszę! U nas dzisiaj znowu wita nas pochmurne mokre niebo. Zaczynam mieć trochę dość tego deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.07.2009 04:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ło matko, Dochtór, Gosia ... no co się tak wściekacie Trza było być, a nie się szwendać gdzieś jestem cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.07.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Słonecznie się witam a ja czy mogę tak nieśmiało poprosić o link do zdjątek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2009 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dochtór, jakbyś był, to byś się załapał... Witam słonecznie, u mnie fajnie cieplutko! Jak to jest, że córcia nastawiła sobie budzik w telefonie, od 07.20 Ona śpi dalej jak suseł a ja .... Maluszku, priva popełniłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.07.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witanko! Po ostatnich upałach z przyjemnością przyjęłam odmianę - wczesnym rankiem lunęło porządnie, a teraz jest pochmurno i przyjemnie chłodno. Obserwuję przez okno przedziwną budowę - technologia chyba własnego pomyślunku Zastanawiam się tylko, czy był sens wrzucać luzem pręty zbrojeniowe w wykopy ziemne, zalewać betonem i następnego dnia jeździć po nim koparką, potem odgarnąć ziemię w kilku miejscach, włożyć tam również luzem kilka płyt styropianu i zasypać gliną. Ogólnie rzecz biorąc - budują na dużym luzie. Tym bardziej, że na luźnej - niedawno nawiezionej ziemi. Ale po ki grzyb wczoraj przywlekli 10 ciężarówek gruzu, to ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Agduś, Ty się nie znasz, to pewnie najnowsza technologia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.07.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 No nie znam się - moja wiedza na te tematy pochodzi z czasów naszej budowy, najnowszych technologii nie przestudiowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 No widzisz!!! Technika idzie naprzód z prędkością cyklonu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 dzień dobry Brazula Córa pilnuje cobyś z wprawy nie wyszła we wstawaniu porannym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Przeżyłabym i bez Jej pilnowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Verunia, no wybacz, noooo wybaczam noooo Fajne zdjęcia. Na nich to twoja córka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Brazulka ja widziałam tu tylko dwa zdjecia a wnoszę że inni widzieli więcej to co ja gorsza czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2009 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Córcia - prywatna, osobista Wusiu ... zaraz nadrobię Zdjęcia są tak piękne, że aż chce się nimi chwalić!! Ostatnie takie profesjonalne, sesyjne to córcia to miała w wieku chyba 5 lat u kuzyna Szanownego, też fotografa. Dopóki Ambercia się nie zlitowała uwiecznialiśmy tę naszą latorośl nieudolnie, no ale zawsze to pamiątka Jeśli jeszcze raz kiedyś będę narzekać na wczesne wychodzenie sąsiada celem zbioru truskawek, to kopnijcie mnie w tyłek .... boszszszeeee ... jakie On ma truskawki!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jeśli jeszcze raz kiedyś będę narzekać na wczesne wychodzenie sąsiada celem zbioru truskawek, to kopnijcie mnie w tyłek .... boszszszeeee ... jakie On ma truskawki!!!!!! Masz jak w banku. Pierwsza w kolejce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 ja sobie Brazusia nadrobię w domku bo mnie w robocie szlag trafia bo fotki sie otwierają jedna na pieć prawdę gadają że przez żołądek do serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts