amalfi 03.07.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witam Znalazłam, ale pewnie znacie stronę dekoralu. Można sie pobawić w malowanie ścian i dobieranie kolorów (to tak w nawiązaniu do braku pomysłu na kolory do oliwki ) http://www.dekoral.pl Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.07.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witam Znalazłam, ale pewnie znacie stronę dekoralu. Można sie pobawić w malowanie ścian i dobieranie kolorów (to tak w nawiązaniu do braku pomysłu na kolory do oliwki ) http://www.dekoral.pl Polecam pozostaje tylko pytanie czy kolory, ktore widzimy na SWOIM monitorze pokrywaja sie z kolorami z puszek ... Kazdy z nas ma inaczej skalibrowany sprzet (brak kalibracji, to w sumie tez jakas kalibracja ) i wybrany malinowy moze okazac sie majtkowym brzydulkiem, a gleboka zielen, odcieniem zgnilego jesiennego listowia bry wieczornie Piekny dzionek wciaz mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Oj Amberciu, musiałaś nas na ziemię sprowadzać ... Ale to prawda! Na monitorze "Oliwkowy gaj" duluxa jest szarawy, w rzeczywistości przybiera różne odcienie, w zależności jak pada światło. Można się nieźle naciąć, oj można! Księżniczka przesyła uprzejme pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.07.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Tyle czasu u niej spędziłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dobry wieczór! Czy te pozdrowienia to dla kogos konkretnego czy dla wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jej wysokość jest w dobrym nastroju więc przeszyła pozdrowienia dla wszystkich Od 16 do wpisu Maylandziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Czuję się pozdrowiona. Prosze się kłaniać i tez pozdrawiać, a jakże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 A jakże, zrobię to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 03.07.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 ja tez czuję się pozdtrowiona wieczorne bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.07.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 brazunia, nie zapomnij skrobnac kiedy i o ktorej dokladnie mam trzymac i zaciskac kciuki za Ciebie, wspierajac sie zaklinaniem dobrych Bozkow, aby przychylnym okiem w wiadoma strone patrzyly Ucalowanie dla Twoich Dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.07.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jej wysokość jest w dobrym nastroju więc przeszyła pozdrowienia dla wszystkich ja za pozdrowienia, marchewki swojej trochę odstąpię myślę, że Brazylia lubi http://www.nasiona.pl/gra/marchewka_flakkese.jpg buziaki dla Was zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 I w tym miejscu Jeaczku jestem święcie przekonana, że Twoje marchewki wzbudzą w jej wysokości wysokie zainteresowanie, na podziękowania może spojrzy przelotnie ... chociaż na pewno przychylnym okiem Amberciu - skrobnę Jedna dziewczyna dziękuje już, druga ... no cóż, nie masz marchewek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Brazuś dzięki za linkę pooglądałam coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.07.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Koleżanka Braza proszona do mnei na 218 strone zobaczyc a na 219 sie wypowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Koleżanka Braza mówi: ŁOOOOOŁ!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.07.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Wybaczcie ... padam .... dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Dzień doberek! Czas wstawać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2009 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Skoro tak twierdzisz Depsiu ... wstałam Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 dzień dobry Brazuś więcej entuzjazmu ja od 6,30 na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts