Agduś 05.07.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Mając w perspektywie przeprowadzkę, postąpiłaś baaardzo rozsądnie. Baaaardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 To było rok temu, przypominam! Zresztą ... czy ja kiedyś byłam rozsądna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.07.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Zresztą ... czy ja kiedyś byłam rozsądna sie to zmieni ... wiem cos o tym, chociaz teraz ponownie moge byc nierozsadna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Amberciu ... a tak bardziej konkretnie to .... trochę się domyślam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.07.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 brazunia, bo na gospodarce to jak nic trza byc rozsadnym, a przede wszystkim tak zaopatrzonym w czas aby na dodatkowa porcje (olbrzymia) pracowitosci starczylo Bo trzeba to i tamto i jeszcze to i czlowiek czasu nie ma sie nudzic, a nawet na net mu brakuje, bo cos wazniejszego, fajniejszego i z satysfakcja jest ... wiec nie zapomnij o nas, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Rodzina już wie, że jak zapomnę o Was mają natychmiast wzywać lekarza!!! Do wielkiej gospodarki to ja się nie szykuję, ale ... dużo jeszcze do zrobienia w domu i wokół niego jest to i czasu pewnie za dużo nie będzie. A brak netu martwi mnie bardzo ... choćby opłaty, nie mówiąc o dostępie do informacji. No i co ja zimą robić będę, ło matkooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.07.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 No i co ja zimą robić będę, ło matkooooo kupisz sobie narty biegowki i bedziesz zwiedzac okolice No nic ... idziemy na silownie, a potem na basenik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.07.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Jak to co się robi zimą Przecież wiadomo, w długie zimowe wieczory zbiera się zeby grupowo drzeć pierze albo przędzie się na kołowrotku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Galka, to ja najpierw do Ciebie na przeszkolenie w tym zakresie się udam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.07.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 To przyjeżdżaj-zapraszam jak się okaże ,że kołowrotek nie dla nas,zawsze możemy się napić i pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Dziwnie jestem spokojna, że poprzestałybyśmy na tym drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.07.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Wywaliłam, na ki gwizdek mi one??? Jedna szafka stojąca została i dwie wiszące! Zlew też poszedł na wysypisko. A Twoim zdaniem, gdzie ja to miałam trzymać, skoro piwnica wielkości komórki na miotły? Please bardzo - załatw transport i cała duża kuchnia Twoja (dgadamy się jakoś). http://img199.imageshack.us/img199/3569/12kredens.jpg By agdus at 2009-07-05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Wybielić ten kredens, wimienić szyby i jest cud-miód!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Kredens jest piękny, stanowi od ponad roku przedmiot mojej zazdrości. U mnie masz zlew z szafką, więc przemyśl temat. Jakiś transport objazdowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Kredens naprawdę ładny ... mam zachwostkę, bo w tej akurat chwili nie manie mebli w kuchni jest mi bardzo na rączkę... prędzej czy później trzeba będzie zrobić kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.07.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 ... ... prędzej czy później trzeba będzie zrobić kuchnię ... chyba prędzej, a nawet od tego zacząć ... poźniej to chyba "kibel", ... spać można na podłodze, a siedzieć np na skrzynce pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 I Twój tok myślenia, Chefie, odpowiada mi najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.07.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 I Twój tok myślenia, Chefie, odpowiada mi najbardziej ... tak zawsze robię zes swemi kolejnymi chatami ... a trochę już ich było pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.07.2009 04:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Niespokojny duch z Ciebie Chefie... Wczesnoporanny ....berek! Po ki gwizdek ja wstałam?? Otóż: jadę na egzamin .... znoooowuuuuu... Miłego... wspominajcie mnie ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.07.2009 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Niespokojny duch z Ciebie Chefie... Wczesnoporanny ....berek! Po ki gwizdek ja wstałam?? Otóż: jadę na egzamin .... znoooowuuuuu... Miłego... wspominajcie mnie ciepło dobrze, ze jeszcze nie wybieglam, a wlasnie dopijam ostatnie lyki espresso, a tutaj taki news ... brazunia, kciuki to juz sobie tasma klejaca owinelam, aby nie popuscic http://2.bp.blogspot.com/_CnZEmJNHLIY/RnfC2KJEDvI/AAAAAAAAAsI/sCIIbtgWo7c/s320/kciuki.jpg Jedz i wez tego "byka" za rogi! Bedzie dobrze, bo jak ma byc? Dobrymi myslami jestem z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts