Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

brazunia, bo na gospodarce to jak nic trza byc rozsadnym, a przede wszystkim tak zaopatrzonym w czas aby na dodatkowa porcje (olbrzymia) pracowitosci starczylo 8)

Bo trzeba to i tamto i jeszcze to i czlowiek czasu nie ma sie nudzic, a nawet na net mu brakuje, bo cos wazniejszego, fajniejszego i z satysfakcja jest ... wiec nie zapomnij o nas, he? :roll:

Rodzina już wie, że jak zapomnę o Was mają natychmiast wzywać lekarza!!!

Do wielkiej gospodarki to ja się nie szykuję, ale ... dużo jeszcze do zrobienia w domu i wokół niego jest to i czasu pewnie za dużo nie będzie. A brak netu martwi mnie bardzo ... choćby opłaty, nie mówiąc o dostępie do informacji.

No i co ja zimą robić będę, ło matkooooo :wink:

Wywaliłam, na ki gwizdek mi one??? Jedna szafka stojąca została i dwie wiszące! Zlew też poszedł na wysypisko. A Twoim zdaniem, gdzie ja to miałam trzymać, skoro piwnica wielkości komórki na miotły?

Please bardzo - załatw transport i cała duża kuchnia Twoja (dgadamy się jakoś).

http://img199.imageshack.us/img199/3569/12kredens.jpg

By agdus at 2009-07-05

Niespokojny duch z Ciebie Chefie... :roll:

Wczesnoporanny ....berek! Po ki gwizdek ja wstałam?? Otóż: jadę na egzamin .... znoooowuuuuu...

Miłego... wspominajcie mnie ciepło :wink:

dobrze, ze jeszcze nie wybieglam, a wlasnie dopijam ostatnie lyki espresso, a tutaj taki news ...

brazunia, kciuki to juz sobie tasma klejaca owinelam, aby nie popuscic ;)

http://2.bp.blogspot.com/_CnZEmJNHLIY/RnfC2KJEDvI/AAAAAAAAAsI/sCIIbtgWo7c/s320/kciuki.jpg

Jedz i wez tego "byka" za rogi! :D Bedzie dobrze, bo jak ma byc?

Dobrymi myslami jestem z Toba :D