Rom 11.12.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Dziękuje juz sie skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.12.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 A prezentów nie kupiłam, bo po pierwsze primo: leje jak z cebra; po drugie primo: nadal nie mam pojęcia, co!!!!! I tym sposobem, jak co roku pozostanie mi z obłędem w oczach szukać na ostatnią chwilę!!! Od kilku lat obiecuję sobie, że prezenty będę kupować już w październiku - jakoś wielkie g... z tych obietnic wychodzi mam tak samo ,ale w tym roku zdałam się na Allegro. Siedzę sobie w ciepełku i wybieram prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Ja też mam taki zamiar. Zacząłem już szukać. Tylko znajomy sprzedawca na allegro twierdzi żę przed świętami jest taki boom że jak do czwartku nie zamówię to nie zdązy dojść bo poczta ma straszne opóźnienia. Kurcze dzisiaj sobie chyba zrobie nockę z allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.12.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Ja też mam taki zamiar. Zacząłem już szukać. Tylko znajomy sprzedawca na allegro twierdzi żę przed świętami jest taki boom że jak do czwartku nie zamówię to nie zdązy dojść bo poczta ma straszne opóźnienia. Kurcze dzisiaj sobie chyba zrobie nockę z allegro ciekawe co żona na to A z tą pocztą to niestety jest prawda ... Priorytety idą tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 zona jak chce prezent to musi to zaakceptowac a miałem kupowac prezenty w listopadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Brazunia, a te budynki na zdjęciach z siedliska to należą do niego, czy to sąsiedzkie? Przy tym obszarze i takim ukształtowaniu terenu ja bym w to wchodziła. Tam się da wiele zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2007 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Domeczku jeszcze nie wiem. Czekam na Szanownego i wtedy pojedziemy to obejrzeć i wszystkiego się dowiemy! Podejrzewam jednak, że te budynki nie należą do działki. Jak już będę miała więcej informacji i zdjęcia na pewno nie dam Ci spokoju Allegro mówicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.12.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Jesteście rewelacyjni!!!!!!! Bobowa szacuneczek!!! Nie pogubić się w tym wszystkim to naprawdę coś!!!! Agduś jeszcze raz dzięki! I podziwiam przenikliwość rozumowania co do Laski Z tym pierwszym się zgadzam. Co do drugiego, to ja też poproszę o "szacuneczek", bom w tej samej sytuacji i też to lubię. AD. 3 Nie ma za co! Egoizm tez przeze mnie przemawia (i tak byś nie uwierzyła, gdybym wciskała, że nie). Co do Laski nie miałam wątpliwości po pierwszym przeczytaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.12.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Allegro mówicie Allegro i Merlin. Zaraz idę na zakupy. Mam w Merlinie rabacik - 15 zł, trzeba wydać. I wysyłają kurierem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.12.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Rom wybrałeś juz prezent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2007 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Agduś szacuneczek!!!!!! Faktycznie Ci się należy, a ja z rozpędu mało, że Laska napisałam z małej litery, to jeszcze zapomniałam o Twoich dzielnych wyczynach prezentowych!!!! Egoizm????? Skąd u Ciebie egoizm??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.12.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Ja od tygodnia nic innego nie robię tylko zakupy w sieci Zarywam nocki i kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.12.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Agduś szacuneczek!!!!!! Faktycznie Ci się należy, a ja z rozpędu mało, że Laska napisałam z małej litery, to jeszcze zapomniałam o Twoich dzielnych wyczynach prezentowych!!!! Egoizm????? Skąd u Ciebie egoizm??? Egoizm to czasem zdrowa cecha charakteru. Podobnie jak niedoceniane zwykle lenistwo. A ja wyzneję teorię, że lenistwo było i jest motorem napędowym rozwoju ludzkości. Przece, gdyby ludzie kochali pracować, to by do dzisiaj prało się w balii i zmywało ręcznie. Z lenistwa ktoś wymyślił zmywarkę, pralkę, odkurzacz itd. Vivat lenistwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2007 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Vivat!!!!! Miałabym ogromne szanse na wynalezienie czegoś ekstra prima sort ale ... mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.12.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 To się zastanów, czego Ci się bardziej nie chce niż nie chcieć, a na pewno coś wynajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2007 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Znalazłoby się praę wątków: składanie wysuszonego prania na miejsce; rozkładanie i przygotowywanie odkurzacza do pracy(bleee); mycie kuchenki gazowej; no i pewnie jeszcze z parę, których na poczekaniu nie pamiętam, a które cieniem ogromnym kładą się na słoneczną stronę życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.12.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Składanie prania - jak najbardziej! Też tego nienawidzę. I jakieś taśmociągi do szaf na odpowiednie półki.Odkurzacz mam tu zawsze poskladany do kupy. A i tak częściej zamiatam niż odkurzam. Pozostaje Ci centralny. Ja zrezygnowałam z tego luksusu. Głupio by było, gdybym go miała a i tak zamiatała (to przywiązanie do sprzętu latającego...).Mycie kuchenki mi odpadło - mam płytę elektryczną, której mycie nie jest bardziej denerwujące niż przecieranie blatu.O kurczę, przypomniało mi się, że muszę pranie powiesić! I na te zakupy wreszcie iść! Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.12.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Boszzzze wygrałam wannę na aukcji Nie pasuje mi do niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2007 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Boszzzze wygrałam wannę na aukcji Nie pasuje mi do niczego Nieee, nooo boska jesteś!!!!! Co z nia zrobisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.12.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 No postawie w łazience http://www.allegro.pl/item279717319_exclusive_wanna_z_hydromasazem_od_1_zl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts