Agduś 23.08.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Braza, przeca kuchnię miał Szanowny robić! Zmiana planów?Cieszę się, że wreszcie pomalujesz sobie ściany od razu poczujesz się wreszcie jak u siebie!Jak tam perspektywy na Orange freedom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.08.2009 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Pozdrówka zostawiam i na wieści czekam, zwłaszcza na foty jakieś w dzienniku, takie poremontowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.08.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 "Krasnoludki są malutkie"!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.08.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Braza, daj jakiś namiar na tę panią z tepsy, która Twoją bramkę zgubiła. Ja chętnie z nią porozmawiam. Mogę nawet często z nią rozmawiać... dłuuuugo i wytrwale. I mogę być mało sympatyczna... Naprawdę umiem! I przekonująca też umiem być... zwłaszcza, gdy się posunę do gróźb karalnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.08.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 No a co z tym Orange Freedom Pro?Może to byłoby bardziej dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.08.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Braza, wybieralam się do ciebie w przyszły weekend, ale cię nie ma i nie ma wiec pewnie nic z tego nie wyjdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.08.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Verunia, Ty jej sms-a napisz, na pewno byłaby bardzo szczęśliwa, gdybyś przyjechała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Verunia, przyjeżdżaj!!!!! O Orange Freedom Pro na razie nic nie wiem, Pan się jeszcze nie odezwał. Brazylkę przywiozłam!!! To dobra wiadomość. Zła - musze wybudować byle jaką stajnię, bo tam to ona długo zdrowa chyba nie będzie. Jak się zmobilizuję to coś skrobne w dzienniku. Krótko powiem: kuchnia p;omalowana, czekam na tapetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.08.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Gdzieś Ty się do neta dorwała, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Na łączu telefonicznym działam. Czy Ty wiesz, ile trwa otwarcie strony Ze trzy powieści by napisał przez ten czas!!!! Jak mnie będzie jeszcze stać na aparat po obliczeniu wszystkich potrzebnych wydatków, to porobię zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.08.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 brazunia, u Ciebie nadal neta niet? Kochana jak przygotowania do 1 wrzesnia? Corci podoba sie nowa szkola? Daleko ma, czy rzut kamieniem? I jak kominek, bo podobno juz we wrzesniu zimno ma byc A i tak najwazniejsze, ze Brazylka bedzie z Wami! Caluje Was mocno i zycze szybkiego polaczenia z cyberprzestrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Neta niet Rozniosę tę cholerną Tepsę!!!!! Czekam na Pana z Orange, ma sprawdzić jak będzie działał Orange Freedom Pro. Córcia aktualnie zadowolona, słyszeć nie chce o wyjeździe, zobaczymy, czy Jej ten optymizmzostanie, jak trzeba będzie do przystanku drałować Rozłączam się. Muszę podręczniki zamówić, a działając na kilku stronach zejdzie mi to do jutra - co najmniej Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.08.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 W takim razie caluski dla Ciebie, bos cierpliwa i dla Corci bo dzielna! I nie dziwie sie, ze do powrotu nie nawoluje. Znalazlyscie Dziewczyny swoje miejsce na ziemi Bardzo sie ciesze i mocno Was sciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Verunia, Ty jej sms-a napisz, na pewno byłaby bardzo szczęśliwa, gdybyś przyjechała. Dorwałam ją na skype, ale czy będzie szczęśliwia to sie dopiero okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2009 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Córcia chyba naprawdę szczęśliwa tam się czuje, skoro nie tęskni za żadnymi wyjazdami ani powrotami. Zrób szybko ogrzewanie i też będziesz się czuła prawie szczęśliwa. Jak w ogóle idą przygotowania do zimy? Dajesz radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.08.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Hejka! Pozdrowionka zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.08.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Verunia, zrób zdjęcia jakieś! Koniecznie kuchnię chcę zobaczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ja, oczywiście, też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Hejeczka wieczorna Pozwoliłam sobie na odrobine szaleństwa, bo muszę na Merlinie podręczniki zamówić. Zamówienie całego kompletu od razu na łączu telefonicznym jest niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.08.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Pozdróweczka Brazunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts