Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Braza, daj jakiś namiar na tę panią z tepsy, która Twoją bramkę zgubiła. Ja chętnie z nią porozmawiam. Mogę nawet często z nią rozmawiać... dłuuuugo i wytrwale. I mogę być mało sympatyczna... Naprawdę umiem! I przekonująca też umiem być... zwłaszcza, gdy się posunę do gróźb karalnych...

Verunia, przyjeżdżaj!!!!!

O Orange Freedom Pro na razie nic nie wiem, Pan się jeszcze nie odezwał.

Brazylkę przywiozłam!!! To dobra wiadomość. Zła - musze wybudować byle jaką stajnię, bo tam to ona długo zdrowa chyba nie będzie.

Jak się zmobilizuję to coś skrobne w dzienniku. Krótko powiem: kuchnia p;omalowana, czekam na tapetę :D

Na łączu telefonicznym działam. Czy Ty wiesz, ile trwa otwarcie strony :o Ze trzy powieści by napisał przez ten czas!!!!

Jak mnie będzie jeszcze stać na aparat po obliczeniu wszystkich potrzebnych wydatków, to porobię zdjęcia :D

brazunia, u Ciebie nadal neta niet? :o Kochana jak przygotowania do 1 wrzesnia? Corci podoba sie nowa szkola? Daleko ma, czy rzut kamieniem? I jak kominek, bo podobno juz we wrzesniu zimno ma byc :( A i tak najwazniejsze, ze Brazylka bedzie z Wami! Caluje Was mocno i zycze szybkiego polaczenia z cyberprzestrzenia :-)

Neta niet :evil: Rozniosę tę cholerną Tepsę!!!!! Czekam na Pana z Orange, ma sprawdzić jak będzie działał Orange Freedom Pro. Córcia aktualnie zadowolona, słyszeć nie chce o wyjeździe, zobaczymy, czy Jej ten optymizmzostanie, jak trzeba będzie do przystanku drałować :roll:

Rozłączam się. Muszę podręczniki zamówić, a działając na kilku stronach zejdzie mi to do jutra - co najmniej :-?

Papatki :D

Córcia chyba naprawdę szczęśliwa tam się czuje, skoro nie tęskni za żadnymi wyjazdami ani powrotami. :D

Zrób szybko ogrzewanie i też będziesz się czuła prawie szczęśliwa. :wink:

Jak w ogóle idą przygotowania do zimy? Dajesz radę? :roll: