braza 27.08.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Cześć Ullerciu Jest tak: kocia leży na oparciu sofy, Katma leży na tej samej sofie, zajmując o wiele więcej miejsca Pokojowe współistnienie Rano doszło do spotkania na samym szczycie - bez ofiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.08.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Na samym szczycie sofy??? Jak Katma tam wlazła i się zmieściła??? Mądra sunia, a Ty ją tak szkalowałaś - od razu wie, że to "jej" kota i zjedzenie jej byłoby nie na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Sofa jest rozłożona. Córcia wędruje po domu jak turystka, co noc śpi w innym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.08.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 A skad kot się wziął ? Kurna, ale ja mam zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.08.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Braza, a Ty za córcią nie wędrujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 27.08.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 A skad kot się wziął ? Kurna, ale ja mam zaległości Veruniu ja też , Braza pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.08.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Kota się wzięła od sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.08.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Sam przyszedł, czy braza mu pomogła? Teraz ma taki sam zwierzyniec jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.08.2009 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Trochę Braza pomogła, co by miała nie pomóc, nie? Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.08.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Od sąsiada za daleko na takie małe łapki - Karla pomogła kociambrze dostać się do Uroczyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.08.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Brazunia, Leśny Człowieku Tylko neta Ci do szczęścia potrzeba..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.08.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Braza OVER !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Gagatko - neta i samochodu Gwoździk - "Krasnoludki..." Kociambra dotarła w bluzie Karli. Teraz udawadniają sobie z psuką, kto jest ważniejszy Mocart przyjął fakt pałętania się jakiegoś dodatkowego, małego futra ze stoickim (jak zawsze) spokojem Od 15 min. próbuję zalogować się na Merlinie - boszszeee, niech już będzie ten Freedom Pro!!!! Verunia, to o któej będziecie, wiesz już???? P.S. Właśnie dotarła tapeta do kuchni ... jak ją qurna położę No nic, improwizacja pełną gębą będzie!!! P.S.2 Brazylka dopieszczona, córcia nie wytrzymała i wsiadła .... szczęście na licu latorośli poraziło wszystkich!!! Księżniczka dała się już poznać ze swojej najlepszej strony - otwierania każdego zamknięcia Już im raz zwiała No czyż ona nie jest wspaniała????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.08.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 A dokąd zwiała tak dokładnie? I na cholerę Ci ten Merlin? Podręczniki zamawiasz czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.08.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 brazunia, wnioskuje, ze jesli przyjedzie jeszcze Szanowny, to juz jestescie w komplecie A nawet komplet nieco poszerzony o nowe istnienia Wszystko cudnie, tylko tego kapiacego neta Ci wspolczuwam A kuchnie jak juz poobklejasz nowym, chociaz nam opisz, bo na zdjecia to raczej nie licze przy takim lacza Buziaki i milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.08.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Brazunia strzel fotke kuchni telefonem i mi prześlij to ja wrzucę za Ciebie do dziennika bo my tu pomrzemy z niecierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.08.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 O, to, to, mądrego to i dobrze posłuchać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.08.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 dobry wieczór Leśnej Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.08.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Przyłączam się do niecierpliwych! Zdjęcia, zdjęcia mi trza! A najlepiej to kilku! Jak Księżniczce spodobalo się nowe miejsce? Podejrzewam, że to zwiewanie, to bardziej chęć pokazania swojej inteligencji, żeby wiedzieli, z kim mają do czynienia, niż okazywanie niezadowolenia. Ta stajnia od drogi wyglądała nie najgorzej. Jak docieracie do Komorza? Jak tereny z grzbietu końskiego? Psy oba proszę ode mnie pogłaskać po łbach wielce mądrych i pomiziać kociambrę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.08.2009 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Listę podpisuję i zmykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts