jamles 03.09.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Dochtora mi potrza!!!!!!! a co Ci dziołszko dolego grzybów nie jadłaś boś za zgniło do lasu sie przespacyrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.09.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Dobrze, że u Mayland chociaż powiedziałaś, że neta już masz, bo człowiek dalej by myślał, że ten telefoniczny... Mogłabyś być bardziej komunikatywna. Dzień dobry! A dziennika nie łaska poczytać A info nie łaska dać, że w dzienniku nowości? Wiesz, że nie mogę sprawdzać co chwilę, bo mój net jest, jaki jest. A wtym dzienniku to żeś się napisała, ho, ho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 A wtym dzienniku to żeś się napisała, ho, ho... ja to normalnieeee se musiałam przerwę w tym czytaniu zrobić, bo mnie oczy rozbolały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.09.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 między szpilami pisała to nie mogła się rozpisać za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.09.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 faktycznie .... Braza dużo napisała ....normalnie jestem w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.09.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 faktycznie .... Braza dużo napisała ....normalnie jestem w szoku jak napiszesz jeszcze ze 20 tys. postów tyż sie zrobisz oszczędny w słowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.09.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 daj głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.09.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 daj głos nie wiem do kogo ta komenda ... ....ale na wszelaki słuczaj ... HAU HAU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.09.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 333 STRONA... komentarzy .... ... i dwie strony DZIENNIKA ... ... nikt Jej nie przebije .... .... nawet gwóźdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 A w dodatku nic nie zbudowała Braza, pewnie grzyby zbierasz i nie masz dla nas czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.09.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Nie mogła budować. Zapodała na początku, że po wylaniu płyty fundamentowaj rzuci palenie. Potem dszła jednak do wniosku, że pali, bo lubi, a nie, bo musi, więc nie ma powodu, żeby rzucać. No to nie mogła budować, bo bez wylania płyty się nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 daj głos Hau!!!! Hau!!!! Dochtorze mój!! Zapisałam w notatniku Twoje numery telefonów, ale w tym bajzlu nie mogę znaleźć tego notatnika Mógłbyś .... Napiszę, jak bony dyny, napiszę!!! Zbieram się jak sójka, obiecuję jednak, że się poprawię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Nie mogła budować. Zapodała na początku, że po wylaniu płyty fundamentowaj rzuci palenie. Potem dszła jednak do wniosku, że pali, bo lubi, a nie, bo musi, więc nie ma powodu, żeby rzucać. No to nie mogła budować, bo bez wylania płyty się nie da... Mądrego to i miło posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 palenie bo się lubi nie jest madre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 dobry wieczór Verunia mądrego miło posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 palenie bo się lubi nie jest madre Myślałby ktoooo ... Pada! Jutro spróbuję znależć grzyby .... p ole się wcześniej ni utopię albo nie zgubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.09.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 uważaj na kleszcze, u nas zatrzęsienie tego plugastwa, brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.09.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 palenie bo się lubi nie jest madre Myślałby ktoooo ... Pada! Jutro spróbuję znależć grzyby .... p ole się wcześniej ni utopię albo nie zgubię grzyby się zbiera a nie szuka a te fajki to byś mogła zgubić w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.09.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 U nas jeszcze się jesienny wysyp kleszczy nie zaczął, ale popatruję na futra i czekam. Znów trza będzie kropić i w domu uważać, bo futra przynoszą, a potem kleszcza można złapać na sofie! Braza, nie ucz kota spania z Wami w łóżku, bo kleszcze będziecie przez sen łapały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Kota wcale nie trzeba byłi uczyć ... wiedział sam z siebie To jakieś jesienne też są??? (wlazła mi małpa na klawiaturę!! Dlaczego Katma może spać spokojnie przed kominkiem, a ona nie????) Mocart to się chyba obraził, bo w budzie siedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts