Nefer 09.07.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 A dzisiaj to pewno już by nie chcieli.. Eeeee tam - to spisek, manipulacja i działanie UBecji :) Nie wiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 09.07.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 wiem, wiem.. i szczekających kundelków.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.07.2007 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Uuuuu, studenty w Toruniu będą mieć kipisz, że zeki przy nich to harcerze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 09.07.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Niedługo będziemy dzieci do pieca wsadzać na trzy Zdrowaśki.... ale za to holzgaza.... ja wiem, ze trzeba wtedy miec twarz odwróconą na pólnoc (w czasie tej burzy) dla Ciebie Charli nie ma chyba jakis specjalnych zaleceń w która strone masz byc zwrócony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.07.2007 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 ja wiem, ze trzeba wtedy miec twarz odwróconą na pólnoc (w czasie tej burzy) dla Ciebie Charli nie ma chyba jakis specjalnych zaleceń w która strone masz byc zwrócony A jak ustawić posąg Światowida? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.07.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 ja wiem, ze trzeba wtedy miec twarz odwróconą na pólnoc (w czasie tej burzy) dla Ciebie Charli nie ma chyba jakis specjalnych zaleceń w która strone masz byc zwrócony A jak ustawić posąg Światowida? Jemu tam ryba - w końcu ma 4 twarze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 09.07.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 a tak w ogóleto mój pierwszy elektryk sprzedał mi niusaże są takie antenki co generalnie strasza piorunyi one wtedy nie uderzaja w ten domtakie antenki satelitki (bez oczywiście żadnych bednarek itp bo po co)także widzicie, że cos jest na rzeczy z tymi wystającymi przez okno w czasie burzy częsciami i przedmiotami z tym że ten sam elektryk powiedział mi, ze prądu i tak za 2 lata nie będzie....bo wyczerpia się zasoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 09.07.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 a tak w ogóle to mój pierwszy elektryk sprzedał mi niusa że są takie antenki co generalnie strasza pioruny Od beretki.. kiedyś zapomniał założyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 09.07.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 ja wiem, ze trzeba wtedy miec twarz odwróconą na pólnoc (w czasie tej burzy) dla Ciebie Charli nie ma chyba jakis specjalnych zaleceń w która strone masz byc zwrócony A jak ustawić posąg Światowida? Jemu tam ryba - w końcu ma 4 twarze :) naprawdę? to niezły wziernik z niego... /no i spotkać się z takim... twarzą w twarz... / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.07.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 a tak w ogóle to mój pierwszy elektryk sprzedał mi niusa że są takie antenki co generalnie strasza pioruny Od beretki.. kiedyś zapomniał założyć.. super, dawno sie tak nie usmialam... Mirek jestes boski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejS 19.07.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 W czasie burzy to najlepiej trzymać się blisko teściowej, bo "piorun w pioruna nie strzeli".Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.07.2007 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 W czasie burzy to najlepiej trzymać się blisko teściowej, bo "piorun w pioruna nie strzeli". Pozdrawiam Nie wszyscy mają takie szczęście, aby żyć obok teściowej. bo burze przychodzą niespodziewanie. I co wtedy jak teściowej nie widać, bo wyjechała na rocznicę do W-wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 26.07.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Wtedy to juz tylko lusterko odwrocone licem w kierunku pioruna co by sie ten piorun zobaczyl i ze strachu zamilkl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts